пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві 9-12 листопада та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні у Києві та Дніпрі.
Whisky Tasting Dinner «The Glenmorangie. Limited» у стейк-хаусі Sam’s

Де: вулиця Жилянська, 37, Київ; Sam’s Steak House.
Коли: 9 листопада; початок о 19:00.
Whisky Tasting Dinner «The Glenmorangie. Limited» у стейк-хаусі Sam’s — це унікальна можливість спробувати легендарні лімітовані позиції односолодового віскі зі знаменитої шотландської гуральні Glenmorangie.
Спікер вечері: бренд-амбасадор компанії Moët Hennessy та президент Асоціації сомельє України Іван Бачурин.
У програмі вечора 4 цікавих релізи, коктейль на основі Glenmorangie в якості аперитиву та особливий фудпейрінг від шеф-кухаря Sam’s Steak House — Сергія Дзюбенко. Буде 4 авторські страви під кожен реліз.
Що скуштують гості:
Вартість: 3000 грн. Забронювати квиток можна за номером: +380675011395.
New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Де: Київ та онлайн.
Коли: 21–22 листопада.
Представники Agri Food-сектору зберуться, щоб обговорити найбільші виклики 2023 року та стратегії роботи в новій реальності.
Партнерами події виступають: Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), МХП (стратегічний партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Нова пошта (логістичний партнер), HD Group (партнер), Lanet (діджитал-партнер).
В програмі події: 8 секцій, 9 панельних дискусій, понад 50 спікерів, велика експо-зона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.
Тема 2023: Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.
Деякі теми панельних дискусій:
Крім того, разом з Ukrainian Startup fund відбудеться Agri Food Startup Track.
Вечірка у ресторані Mirali до другого дня народження закладу

Де: вулиця Межигірська, 82, Mirali; Київ.
Коли: 9 листопада.
З 12:00 до 22:00 у ресторані Mirali на відкритій кухні ресторану будуть друзі шеф-кухаря Міралі Ділбазі з різних міст України та з Німеччини. Які шеф-кухарі будуть готувати на вечірці:
З 12:00 до закриття буде працювати спеціальне меню а-ля карта та дегустаційний сет від 8 шефів. Кожен шеф приготує по дві страви за власними рецептами. Дегустаційний сет для однієї людини складатиметься з 8 страв, по 1 від кожного шефа. Ціна сету становитиме 2800 грн.
Гостям також запропонують нову добірку натурального, рідкісного вина.
Забронювати столик із двогодинним слотом можна за посиланням або за номером телефону:+380503450187.
Фестиваль «День винороба України» у ТРЦ «River Mall»

Де: Дніпровська набережна, 12; Зона фудкортів, 3 поверх ТРЦ «River Mall»; Київ.
Коли: 11-12 листопада.
Щорічний фестиваль «День винороба України» проводиться з метою знайомство відвідувачів з українськими виробниками вина та підтримки бізнесу. На відвідувачів чекають презентація унікальних сортів вина від виноробів України, дегустація, презентація сирів та м’ясної гастрономії, голосування за краще вино.
Також гості фестивалю зможуть прийняти участь в майстер-класах та конкурсах від виноробів, серед яких робота з професійним барменом, конкурс відкорковування пляшки з вина за всіма правилами, визначення налитого вина за ароматом та багато інших. Кожен відвідувач зможе придбати вино від найкращих виноробів України та поспілкуватись з ними особисто.
Вартість: 500-750 грн. Придбати квиток можна за посиланням.
«BEER EDUCATION 2.0» у «THIS IS ПИВБАР»

Де: бульвар Лесі Українки, 26; «THIS IS ПИВБАР»; Київ.
Коли: 12 листопада; з 16:00 до 19:00.
На заході поговорять про те, як запустити броварню в Україні та про пивний бізнес в цілому. Також презентують нову варку Beermaster в колаборації з «THIS IS ПИВБАР» — це буде пиво в стилі Wee Heavy.
Головний спікер: пивовар з багаторічним досвідом — Віктор Ващук.
«Подію проведемо з вікториною й призами, дегустацією пива й закусками від THIS IS ПИВБАР. А на завершення наш бренд-шеф Юрій Нікітюк пригостить вас компліментом підібраним до пива по принципу food pairing», — розповідають організатори.
Вхід: вільний.
«Паризький суд або Каліфорнія VS Бордо-Бургундія»: дегустація вин із шефинею-сомельє Le Silpo Інною Петрух

Де: вулиця Ярославів Вал, 21а/20; Who&Why. Drinkery; Київ.
Коли: 12 листопада. Початок о 16:30.
«У 1976 році один англієць перевернув винний світ догори дригом, організувавши змагання між найкращими винами Каліфорнії й Бордо та Бургундії. Під час події, відомої як «Паризький суд» (адже суддівський колектив складався в основному із французів, найкращих дегустаторів на той час), каліфорнійські вина вперше шокували світ, виборовши перемогу як у червоних, так і в білих категоріях.
Цікаво? Безсумнівно! Ми не пропонуємо винних змагань чи сліпих дегустацій, тільки відпочинок і затишну атмосферу Ху. Поговоримо про дібрані вина, виноробні регіони, людей і покоління, які продовжують створювати винні шедеври Каліфорнії, Бордо, Бургундії і того самого англійця», — розповідають організатори.
Дегустаційний сет вечора:
Вино будуть подавати під закуски від шеф-кухаря Who&Why. Drinkery.
Гідом у винній мандрівці за традицією стане шефиня-сомельє Le Silpo Інна Петрух.
Вартість: 1500 грн. Купити квиток можна зробивши донат на банку.
Дегустація іспанського вина під подільські закуски в tisto bar&bistro

Де: вулиця Ярославська, 15/23; tisto bar&bistro; Київ.
Коли: 12 листопада. Початок о 19:00.
Місія вечора — скуштувати 5 вин, знайти найкращу wine&food пару, дізнатися про винні експедиції Іспанією та скуштувати подільські закуски.
Про вина буде розповідати бренд-амбасадорка компанії Wine Hunters та засновниця винного ком’юніті WineLovers Катерина Спасіченко.
Вартість: 800 грн. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram.
Вечеря «Дольче віта: Смак Італії» у «Сільпо»

Де: вул. Кільцева дорога, 1, фудхол «Сільпо» Resto; ТРЦ Respublika Park; Київ.
Коли: 12 листопада. Початок о 17:00.
У фудхолі «Сільпо» в ТРЦ Respublika Park відбудеться італійська вечеря з вином, устрицями, сирами та іншою гастрокомпанією.
Разом із сомельє мережі «Сільпо», членом Асоціації Сомельє України Костянтином Щербаковим гості познайомляться з основними італійськими смаками та винами, які їх доповнюють.
Будуть аранчіні, мікс брускет, котлета з прошуто, карпачо та мікс сирів, а до всього цього особливе ігристе, біле та два червоних вина.
Вартість: 800 грн. Придбати квиток можна за посиланням.
«Рестохалепа» від компанії Poster у Дніпрі

Де: вул. Михайла Грушевського, 4А; заклад Mur Mur; Дніпро.
Коли: 15 листопада. О 18:00 — збір гостей; о 19:00 — на сцену вийде перший спікер.
Івент компанії Poster в форматі fuckup night для рестораторів та всіх дотичних або зацікавлених до цього бізнесу. Запрошені гості розкажуть про свої халепи та як саме вони їх вирішували. Кожен з залу зможе задати питання спікерам та поспілкуватися наживо з колегами в теплій атмосфері закладу Mur Mur.
Спікери:
Ведучий заходу – Сашко Боїм.
Вартість: 500 грн. Придбати квиток можна за посиланням. 100% коштів від продажу квитків буде переведено на актуальний збір від ресто-ком’юніті VYDNOKOLO
Photo credit: Sam’s Steak House; фото надані партнером; Instagram mirali.restaurant; Instagram rivermallua; Facebook THIS IS ПИВБАР; Facebook Who&Why. Drinkery; Instagram tisto.kyiv; Facebook Сільпо; Telegram Реве та стогне ресторатор
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi