Гастро-події в Києві та Львові 19-22 жовтня: гастро-вечір «Тіні забутих предків» у ресторані Mon Chef; Underground beer fest 2.0 у пабі «Кеди - Київ»; семінар «Виноробня як бренд. Маркетинг, PR, енотуризм» - PostEat

пошук

Гастро-події в Києві та Львові 19-22 жовтня: гастро-вечір «Тіні забутих предків» у ресторані Mon Chef; Underground beer fest 2.0 у пабі «Кеди - Київ»; семінар «Виноробня як бренд. Маркетинг, PR, енотуризм»
19-10-2023 0 1080

Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві та Львові 19-22 жовтня та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні.

Дегустація вин Сергія Стаховського у Biologist Wine Club

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, павільйон №6; Biologist Wine Club; Київ.

Коли: 19 жовтня, початок о 19:00.

“У 2015 році Сергій узяв в оренду 20 гектарів землі на Закарпатті і почав вирощувати виноград різних сортів для вина. Унікальне поєднання енергетики українського краю з європейськими технологіями виноробства дає можливість створювати неповторні та оригінальні смаки, якими ми хочемо поділитись з вами”, — розповідають організатори.

На дегустації гості зможуть скуштувати вино від STAKHOVSKY WINES та поспілкуватись з Сергієм Стаховським особисто, і дізнатись більше про виробництво.

Які вина будуть на дегустації:

  • Трамінер біле 2022
  • Шардоне Резерв 2022;
  • Рислінг Оранж ОW 2021;
  • Сапераві АСЕ 2021;
  • Каберне ACE 2019.

Вартість: 750 гривень. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або забронювати за номером телефону: +380930690868. 

Гастро-вечір «Тіні забутих предків» у ресторані Mon Chef

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан Mon Chef (@monchef_restaurant)

Де: вул. Городоцька,15 (2-й поверх готелю Асторія); ресторан Mon Chef; Львів.

Коли: 19 жовтня, початок о 19:00.

Гастро-вечір «Тіні забутих предків» — нова гастрономічна подорож. Колоритна кулінарна подія, що перенесе вас у світ давніх українських традицій.

Шеф-кухар ресторану приготував для гостей особливе меню, яке об’єднає в собі цікаві українські страви, забуті з плином часу, і високу майстерність сучасної кулінарії. На гостей очікує 4 страви та винний супровід.

Вартість: 1800 грн. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або забронювати за номером телефону: +380503728291.

Дегустація наосліп у ресторані “Глек”. Український Рислінг. Іспит на зрілість

Де: вул. Велика Житомирська, 6; ресторан “Глек”; Київ.

Коли: 19 жовтня, початок о 18:30.

У ресторані «Глек» відбудеться дегустація наосліп українського рислінгу. 

“Ця дегустація наосліп буде справжнім іспитом на зрілість, в сенсі типовості та відповідності, того кращого з Рислінгів, що ми наразі маємо. Дегустуємо парами, голосуємо, вгадуємо, відкриваємо, дивуємось”, — розповідають організатори.

Вартість: 1200 грн. Вино та стартер на вибір включені. Додатковий гастрономічний супровід можна буде замовити на місці за бажанням. Для бронювання потрібно написати в Facebook в особисті повідомлення “Клубу виномандрівників”.

Більше ніж стендап в «Останній Барикаді»

Де: Майдан Незалежності, 1; «Остання Барикада»; Київ.

Коли: 20 жовтня, початок о 19:00.

Київський клуб комедії “Код 044” – 5 коміків та один DJ запалять у ресторані «Остання Барикада» цей п’ятничний вечір та зададуть ритм вашим вихідним.

На імпровізованій сцені виступатимуть:

  • Саша Київський – імпровізатор, думає ніхто не здогадується, що це не його справжнє прізвище, самопроголошений геф клубу комедії “Код 044”.
  • Богдан Доценко – автор, програміст-гуморист, амбасадор літери “Р”.
  • Віталій Абрамов – автор, рівно 2388-й Віталій на планеті, якщо вірити його Інстаграму.
  • Дмитро Сєрков – стендап комік, фіналіст проєкту “Ліга Сміху”, автор, учасник багатьох YouTube-шоу.
  • Стєпаша – актор імпровізації, ведучий, скромний аж прізвище своє не називає.

Вартість: від 300 грн. Квитки можна придбати за посиланням.

Лісова вечеря “Зозуля”

Де: комплекс будинків на природі “УЛІС” в селі Дудки, Київська область.

Коли: 21 жовтня, початок о 14:00.

Це буде особливий вечір, присвячений не лише смачній їжі, але й природним змінам, які супроводжують нас у жовтні. За словами організаторів, “День Зозулі” символізує прихід осені, саме тому організатори вирішили поєднати цю традицію з вечерею.

На столі будуть дари природи, смачна та цікава їжа від Ігоря Мезенцева та інших шеф-кухарів. Гостям запропонують різноманітні овочі, які приготовані у різних стравах, які підкреслять сезонність та красу осені.

Вартість участі у вечері — 3500 грн. Трансфер включений у вартість квитка. Придбати квиток можна тут.

Underground beer fest 2.0 у пабі “Кеди — Київ”

Де: вул. Басейна, 2; паб “Кеди — Київ”; Київ.

Коли: 21-22 жовтня.

10 пивоварень зберуться на фестивалі Underground beer fest 2.0 у пабі “Кеди — Київ”, щоб представити гостям свої топові позиції та новинки. Які пивоварні будуть представлені: PASTRY MASTERY, VOLTA, VARVAR, BEERFREAK, 2085, REBREW, YABLO, MUZA, HOPPY HOG, KLB.

Гості зможуть скуштувати велике різноманіття українського та іноземного крафтового пива та обрати своїх фаворитів. 

Вартість: 300 грн — стільки коштує фестивальний набір Underground beer festival, який складається з фірмового келиха та чотирьох фішок. Розрахунок відбувається фішками номіналом у 25 грн, придбати їх можна у команди пабу. Відсоток з продажу піде на потреби українських військових.

Семінар «Виноробня як бренд. Маркетинг, PR, енотуризм»

Де: вул. Велика Житомирська, 33; Торгово-промислова палата України; Київ.

Коли: 21-22 жовтня.

Спікери розповідатимуть про розробку маркетингової та PR-стратегії виноробні та специфіку її впровадження на ринку України.

Учасники зможуть отримати відповіді на такі питання:

  • Як створити ідеальну етикетку? 
  • Як впливає особистість винороба на продажі вин, і як сформувати й успішно використовувати так званий «персональний бренд»? 
  • Як комунікувати у соцмережах та співпрацювати з лідерами думок?

Програма семінару обіцяє бути дуже насиченою і цікавою.

Участь у семінарі є безкоштовною, але для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

Кулінарна школа Famille Très FRANÇAIS з Матьйо Арденом

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.

Коли: 22 жовтня, початок о 11:30.

У ресторані Très FRANÇAIS гості зможуть пізнати та освоїти рецепти нормандської кухні.

Гастрономічний наставник Матьйо Марі Арден та шеф-кухар Très FRANÇAIS Дмитро Стойловський навчать гостей нормандських рецептів та приготують дві регіональні страви: суп Пот о Фе з тріскою та нормандський яблучний тарт.

Вартість: для постійних учасників — 795 грн; для новачків — 850 грн. Придбати квитки можна натиснувши кнопку «купити квитки» у Facebook. Телефон для додаткової інформації: +380931414914.

У Львові відбудеться міжнародна конференція Fat&Oil Industry-2023

Де: вул. Яна Матейка, 6; Premier Hotel Dnister; Львів.

Коли: 23 жовтня.

У Львові відбудеться XXI міжнародна конференція Fat&Oil Industry-2023. Новий сезон – нові виклики і основний акцент у сьогоднішніх умовах – на логістику: розширення альтернативних шляхів експорту, можливі обсяги відвантаження та фактори формування цін.

Чому варто відвідати Fat&Oil Industry — 2023:

  • Лідери олійно-жирової галузі України зберуться в одному місці.
  • Fat&Oil Industry — найбільша дискусійна платформа вже понад 20 років.
  • Найкраще місце для залучення нових клієнтів та утримання наявних.
  • Перспективні інноваційні рішення.

Основні теми конференції

  • Альтернативні шляхи експорту: ставка на порти Дунаю.
  • Глобальні зміни в географії експорту соняшникової олії: заміщення української олії на основних ринках.
  • Зміни в структурі виробництва олійних та зернових: вимушений крок чи довготривала тенденція?
  • Баланс попиту та пропозиції олійних: перерозподіл споживання.

Цільова аудиторія заходу: переробники олійних культур, трейдери, агрохолдинги, галузеві організації, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, виробники обладнання, основні експортери і споживачі олійних та продуктів переробки, представники наукових організацій та ін.

Щоб відвідати захід потрібно зареєструватись за посиланням.

Благодійний гастровечір “Кисень = життя” у ресторані “Веранда на Дніпрі”

Де: Набережне шосе, 11а; ресторан “Веранда на Дніпрі”; Київ.

Коли: 24 жовтня. Початок о 18:00.

Українська альпіністка Антоніна Самойлова, яка побувала на вершині Манаслу та двічі піднялась на Еверест, розповість цікаві факти про альпінізм, про сходження на Манаслу  на благодійному гастровечері “Кисень = життя”.

Вартість: 2 500 грн. Придбати квиток можна за посиланням. Всі кошти будуть передані “Українській Біржі Благодійності” “ДоброДій”, які придбають та доставлять кисневі концентратори та підігрівачі інфузійних розчинів та крові для медичного батальйону “Госпітальєри”.

У Львові відбудеться дегустація «Піно Нуар з Бургундії»

Де: вул. Грабовського, 11; Citadel — Gastro Boutique Hotel; Львів.

Коли: 24 жовтня. Початок о 19:00.

У львівському готелі Citadel — Gastro Boutique Hotel відбудеться дегустація «Піно Нуар з Бургундії», яку проведе сомельє, автор та засновник блогу про вино Wine is Easy Павлюх Богдан.

Які вина будуть на дегустації:

  • Corton Les Perrieres 1999. Nicolus Potel
  • Bonnes Mares 2007. Domaine Bruno Clair
  • Richebourg 2006. Domaine Gros Frere et Soeur
  • Clos de Tart 2003
  • Chambertin Clos de Beze 2000. Faivelley
  • Clos de Veugeot 1998. Domaine Leroy
  • Echezeaux 2007. Domaine de la Romanes Conti

Придбати квитки можна написавши Богдану Павлюху в Instagram.

Дегустація українських вин Leleka Wines

Де: вул. Цитадельна, 6/8; Бахус; Київ.

Коли: 25 жовтня. Початок о 18:30.

У винному барі «Бахус» 25 жовтня відбудеться дегустація українських вин Leleka Wines з закусками від винного бару “Бахус2.

Бренд амбасадор компанії Wine Discovery Selection — Богдан Панчук із задоволенням розкаже вам про кожне вино, його історію та особливості.

Вина, які будуть представлені:

  1. “Pinot Gris”; біле сухе. Свіжий збалансований смак, наповнений м’якими нюансами аґрусу і барбарису;
  2. “Chardonnay Reserve”; біле сухе. Смак печеного яблука та мигдаль;
  3. “Odesa Black”; червоне сухе. Насичений та гармонійний, з тривалим післясмаком;
  4. “Cabernet Reserve”; червоне сухе. Оксамитовий, збалансований та насичений смак;
  5. “Red”; червоне напівсолодке. Виразний і збалансований смак супроводжується легкою кислотністю журавлини, припорошеною цукровою пудрою. Посмак довгий, з джемово-вишневими нюансами.

Вартість: 500 грн. Для бронювання потрібно написати в Facebook в особисті повідомлення Leleka Wines, або можна забронювати за номером телефону: +380504182075.

У Києві відбудеться “Чемпіонат України з кулінарного мистецтва”

Де: проспект Степана Бандери, 23; 3 поверх ТЦ Gorodok Gallery

Дата: 25-26 жовтня.

25-26 жовтня в Києві відбудеться 4 “Чемпіонат України з кулінарного мистецтва”. Організатор – Асоціація шеф-кухарів України.

Захід проводиться з метою популяризації творчих досягнень кухарів, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців, відкриття та підтримка нових талантів

За звання кращих на “Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва” учасники будуть змагатись у 13 номінаціях, у 2 вікових групах: юніори (до 23 років) та професіонали (від 23 років). Цього року переможець в номінації «Золотий шеф-кухар 2023», окрім почесного звання, отримає винагороду 50 000 грн.

Для реєстрації необхідно подати заявку за посиланням на участь.

Photo credit: Instagram wine_club_biologist; Facebook Остання Барикада; Facebook Клуб виномандрівників; Instagram kedspub.kyiv; Facebook Victoria Makarova; Instagram ktoukraine; Facebook Favorite Food&Drinks; Facebook Antonina Samoilova; Instagram pavliukh_bogdan; Facebook Leleka Wines; Асоціація шеф-кухарів України

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi