Гід по національних кухнях закладів Подолу: унікальні страви з різних куточків України та світу - PostEat

пошук

Гід по національних кухнях закладів Подолу: унікальні страви з різних куточків України та світу
04-06-2019 0 2728


Редакція PostEat розробила для вас гід по національних кухнях закладів Подолу. Ми підібрали заклади з яскравими концепціями, що сповідують ідею приготування певної національної кухні у всьому її розмаїтті. У нашому огляді ви знайдете локації зі стравами та напоями із різних куточків світу – куштуйте японські суші, корейські ккочі, одеський форшмак та ще багато страв, не виїжджаючи зі столиці! Адже всі заклади розмістилися на затишних вуличках мальовничого Подолу. Чому б не влаштувати собі невеликий ресто-кросинг та не відвідати всі заклади з нашого огляду вже сьогодні? Де саме на Подолі шукати унікальні страви з різних куточків України та світу, читайте у нашому матеріалі.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (30 – 250 грн), основні страви (115 – 260 грн), десерти (96 грн).

Страви: кімчі – 65 грн, спрінг-рол з качкою – 165 грн, бао-бургер з хрустким тофу та соєвими паростками – 92 грн,  червоний рис з креветками та овочами – 195 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, шеф-кухар Юрій Сім, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

KIN KAO – азійський ресторан на Подолі, де подають страви китайської, в’єтнамської та корейської кухонь у тандемі з авторськими коктейлями. Радимо спробувати корейську капусту кімчі в поєднанні з ароматним червоним рисом з креветками, а також взяти з собою до ланчу смачні бао-бургери.

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3.

Бюджет: ₴₴. Салати (115 – 159 грн), кебаби (159 – 429 грн).

Страви: шиш-таук – 169 грн, курча по-бейрутськи – 275 грн, мешві з яловичини – 259 грн, скумбрія по-ліванськи – 169 грн.

Напої: «Камбуча» — 95 грн, «Ліванський джулеп» — 139 грн, «Бейрут» — 149 грн.

Деталі: заклад, що відкрився в столиці у вересні 2018 року, ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, страви з суперфудами.

«Італієць із Бейрута» — це ідеальне місце для зустрічей з близькими людьми. Саме тут ви можете спробувати страви ліванської кухні від шефа й насолодитися авторськими коктейлями. Радимо спробувати шиш-таук – традиційний ліванський шашлик з курки, або скумбрію по-ліванськи, що подається з овочами мермез та ліванським коржиком. Втамувати спрагу допоможе «Ліванський джулеп» або класичний мохіто.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (195 — 950 грн), супи (114 – 315 грн), паста і ризото (176 — 985 грн).

Страви: лазанья болоньєзе – 238 грн, піца з грушею та горгонзолою – 212 грн, домашній тірамісу – 134 грн, рибний суп по-тосканськи – 315 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: італійський ресторан родини закладів La Famiglia, розміщений на Подолі, більше 35 видів тосканських вин к’янті, винна карта, заходи для дітей, ранні сніданки з 8:00 до 12:00 по буднях (до 16:00 у вихідні), страви для вегетаріанців, спеціальне меню від шефа, сезонне меню, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, жива музика.

Vero Vero – це італійська оаза у центрі Києва. Гості приходять сюди відпочити серцем, скуштувати смачні страви італійської кухні та тосканські вина к’янті. До того ж, у закладі часто відпочивають великою родиною – для дітей тут часто проводять майстер-класи та презентації.

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Нижній Вал, 33Б.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (49 – 189 грн), рамен (119 – 139 грн), основні страви (89 – 189 грн).

Страви: мідії хе – 89 грн, місо-кук – 89 грн, Пян-се з м’ясом – 99 грн, Пян-се з креветкою – 119 грн, Пян-се «вега» – 89 грн, кімбаб – 99/189 грн, удон з овочами та свининою – 119 грн, полум’яний кімчхі майстра Кана – 59 грн, куксі – 119 грн.

Напої: пиво по-корейськи Со-мек – 99 грн, «Трилисник» — 149 грн, «Хані Бі» — 149 грн, «Бора-Бора» — 149 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» — бар корейської кухні у затишному дворику на Подолі. Тут вам подадуть особливі азійські страви від шефа Кості Лі, що вразять своїм смаковим розмаїттям навіть найвимогливіших гурманів. Меню закладу дуже різноманітне – ви знайдете тут страви для вегетаріанців, ароматні й смачні м’ясні та рибні страви, а також флагманську страву закладу — Пян-Се з м’ясом, креветкою чи «вега». Також в закладі рекомендують обов’язково скуштувати традиційну гостру корейську закуску кімчхі, після якої можна чудово «освіжитися» літнім холодним супом куксі з оновленого меню. Спробуйте урізноманітнити вашу трапезу – замовляйте цікаві освіжаючі коктейлі від закладу.

«Рыба в огне»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (76 – 128 грн), «Вилов дня» (130 – 780 грн), салати (90 – 320 грн), десерти (95 – 150 грн).

Страви: форшмак з оселедця – 90 грн, одеські шпроти з власної коптильні – 90 грн, одеська юшка з 3 видів риби – 115 грн, м’ясо мідій або рапанів у вершковому соусі – 220 грн, одеські пельмені з білим амуром – 130 грн.

Напої: Albarino, Bodegas Eidosela – 900 грн/ 750 мл, Passo del Sud, Tagaro – 750 грн/ 750 мл, Ktima, Papaioannou — 900 грн/ 750 мл.

Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати вилов дня на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

У ресторані «Риба у Вогні» національна кухня – це, перш за все, кулінарні традиції Одеси. Це локальні продукти півдня України, а також місцеві одеські рецепти, перевірені часом. Страви тут готують так, як в Одесі готували десятиліттями. Тому гостю закладу одразу ж запропонують малосольну тюлечку на закуску, м’ясо мідій і рапанів у вершковому соусі і, звичайно ж, чорнослив зі сметаною з Привозу.

Евразия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 15\35д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (42 — 250 грн), роли (38 — 210 грн), десерти (30 -125 грн).

Страви: булочка бао з куркою – 110 грн, саке макі – 75 грн, «Червоний дракон» – 175 грн, футомакі – 135 грн, тепан-які з морепродуктами – 178 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції, доступна послуга «Заберу сам»; щоденна акція «Щасливі години» в усіх ресторанах мережі: з 15:00 до 18:00 при замовленні будь-якої страви, друга така ж — в подарунок; також можна замовити страви по акції «Червона ціна» (по одному блюду зі знижкою 25%).

У закладі «Евразия» на Подолі гості мають змогу відпочивати до 05:00 щодня. Вам запропонують кальян, а також подадуть страви японської та європейської кухонь. Радимо поєднувати ваші улюблені роли чи суші зі смачними японськими закусками, а також проекспериментувати із соусами до ваших страв – просто запитайте в офіціанта про вдалі поєднання саме для вашої страви.

Фото: Facebook KIN KAO, Італієць із Бейрута, Vero Vero, Пян-Се бар, «Рыба в огне», Евразия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi