Глінтвейн та грог у закладах Києва: де готують гарячі зимові напої? - PostEat

пошук

Глінтвейн та грог у закладах Києва: де готують гарячі зимові напої?
15-01-2020 0 1966


Глінтвейн та грог у закладах Києва шукала редакція PostEat. Глінтвейн – це напій, що створює атмосферу тепла та затишку. Глінтвейн готують на основі червоного (рідше білого) вина з цукром або медом та прянощами. Грог – це алкогольний напій, який споживають гарячим. Найчастіше грог готують на основі рому, рідше – на коньяку, горілці та інших алкогольних напоях. У класичному варіанті приготування грогу ром змішують з водою і цукром. А де куштувати ці напої у столиці, розкаже PostEat. А також нагадаємо: ми писали рецепти грогу та глінтвейну, які ви можете приготувати вдома.

Канапка бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 30а

Бюджет: ₴. боули (69 грн), десерти (29–69 грн).

Страви: пінса з лососем і соусом унагі – 89 грн, боул з тунцем – 69 грн, пінца з чотирма сирами – 89 грн, картопляні діпи – 49 грн.

Напої: глінтвейн — 39 грн.

Деталі: належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, цукерки з незвичайними смаками, наливка і сидр, нестандартні «канапки», лаконічне меню, локальні продукти, стилізований інтер’єр, тераса, резерв столів, формат take away.

Боул, пінса чи пінца? А може, шматочок «Київського» торту? Яку б страву ви не обрали в «Канапка бар», головне – замовте до неї келих гарячого зігріваючого глінтвейну! Варто завітати у «шляхетне місце, створене в ім’я гедонізму» вже сьогодні.

Букет Côtelette

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Туполєва, 16Е.

Бюджет: ₴₴. Котлети (130-280 грн), основні страви (130-255 грн), десерти (80-90 грн).

Страви: котлета карбонара з беконом та сирним соусом – 155 грн, класичний американський сніданок – 155 грн, класичний бургер з салатом кауол-слоу – 130 грн.

Напої: глінтвейн на джині – 80 грн, на вині – 80 грн, обліпиховий – 95 грн, грог ямайський – 100 грн.

Деталі: відкрився у жовтні, працює у тестовому режимі, меню авторських котлет, авторські коктейлі, декілька видів глінтвейнів, сніданки з відкриття до 12:00, барна карта, кальян, підходить для святкувань корпоративів, днів народження та банкетів.

Ресторан «Букет Côtelette» відкрив свої двері для гостей у жовтні 2019 року. Тут ви знайдете кілька різновидів глінтвейну – на джині, на вині та обліпиховий, а також грог. Варто оцінити смак страв у закладі, особливо – авторських котлет.

Vinostudia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 13.

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (85–196 грн), до келиха вина (45–225 грн), круасани (45-60 грн).

Страви: класичний круасан – 45 грн, сендвіч з ростбіфом та сиром таледжіо – 115 грн, абрикосовий пиріг – 60 грн.

Напої: глінтвейн – 89 грн, грог – 85 грн.

Деталі: демократичний винний бар в центрі Києва, більше 150 пляшок відбірного вина у колекції, кава (100% арабіка), резерв столів, підходить для компанії, цікаві заходи, присвячені винам і виноробами.

Vinostudia позиціонує себе як демократичний винний бар в центрі Києва. Тут ви можете не лише продегустувати різноманітні вина, але й обрати зігріваючий глінтвейн та грог. Поєднуйте напої з круасанами, тостами чи закусками.

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 33Б, вул. Січових Стрільців, 81.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (59–159 грн), рамен (129–149 грн), основні страви (119–149 грн).

Страви: пян-се з м‘ясом – 99 грн, «Зелений кореєць» — 69 грн, бульгогі – 149 грн, брауні – 129 грн.

Напої: глінтвейн б/а – 79 грн, грог – 129 грн, глінтвейн – 99 грн.

Деталі: бари зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

У закладах «Пян-Се бар» ви можете спробувати червоний, білий та яблуневий глінтвейн, а також грог. Спробуйте поєднати ці гарячі напої зі стравами корейської кухні (наприклад, пян-се) чи ніжними десертами (наприклад, морозивом «Панко»).

The Blue Cup coffee shop

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 5

Бюджет: ₴₴. Сніданки (63–173 грн), сендвічі (147–159 грн), десерти (21–93 грн).

Страви: зелений салат з лососем та авокадо – 187 грн, сирники з домашнім джемом – 93 грн, кус-кус з овочами та куркою – 109 грн.

Напої: глінтвейн – 99 грн.

Деталі: кав’ярня в центрі Києва, сніданки, моносорти і ексклюзиви, класичні кавові напої, альтернатива, какао speciality, dogs friendly, великий вибір смачних десертів, барна карта.

The Blue Cup coffee shop – це затишний заклад на Пушкінській. Тут можна поснідати улюбленими стравами або перекусити гарячим сендвічем. Заходьте до закладу й на келих ароматного глінтвейну, а також можете обрати смачний пунш.

Faktor Golodu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а (ЖК «Уютный квартал», Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), салати (95–203 грн), основні страви (135–350 грн), десерти (29–107 грн).

Страви: піца «Шинка-котто» — 185 грн, тартар з лосося – 130 грн, цезар з креветками – 203 грн, піца «Гавайська» — 179 грн.

Напої: глінтвейн білий/ червоний – 79 грн, грог – 79 грн.

Деталі: сучасний ресторан європейської кухні, знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, 4 окремі зали, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяча кімната, кальяни, змістовна винна карта, авторські і класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан Faktor Golodu пригощає гостей різноманітними стравами європейської кухні. Насолоджуйтесь різноманітною піцою, бургерами, закусками та десертами. А у меню бару шукайте два види глінтвейну – червоний та білий, а також грог й ірландську каву.

Фото Facebook Канапка бар, Букет Côtelette, Vinostudia, Пян-Се бар, The Blue Cup coffee shop, Faktor Golodu. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi