Глінтвейн та інші гарячі напої в Києві: зігріваючий напій, який не дасть вам змерзнути в холодну пору - PostEat

пошук

Глінтвейн та інші гарячі напої в Києві: зігріваючий напій, який не дасть вам змерзнути в холодну пору
23-12-2020 0 2123


Глінтвейн в Києві шукала редакція PostEat. Сезон холодів вже активно заганяє нас до закладів «погрітися», але є секретний напій з яким ви зможете не мерзнути – глінтвейн. Глінтвейн або іншими словами «гаряче вино» —  це алкогольний напій, який виготовляють із суміші вина, цукру або меду з прянощами. Європейці полюбляють вживати цей зігріваючий напій в холодну пору, і це славна зимова традиція.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

 
 

Druzi Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна 3/5; Андріївський узвіз 2-Д.

Бюджет: ₴.

Глінтвейн: карамельно-імбирний – 79 грн, вишневий – 79 грн, грушево-розмариновий – 79 грн, імбирний – 79 грн, журавлиний – 79 грн, класичний – 79 грн, пряний грог – 79 грн.

Страви: кус-кус з овочами – 115 грн, піта з сирами – 85 грн, чізкейк з маного-маракуйєвим соусом – 89 грн, томлена яловичина з картопляним пюре – 155 грн, беглютенові деруни – 95 грн, рамен – 115 грн.

Деталі: мережа кафе для справжніх друзів. У закладі є все для того, щоб чудово провести час з друзями: настільні ігри, веселі офіціанти, гарна музика та смачні страви світової кухні. Заклад працює з 9:00 до 22:00.

Букет Côtelette

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де:  вул. Туполєва, 16Е.

Бюджет: ₴₴.

Глінтвейн: глінтвейн на вині — 80 грн, глінтвейн на джині — 80 грн, обліпиховий глінтвейн — 95 грн.

Страви: сирники з апельсиновим конфітюром – 120 грн, рол із телятини з кус-кусом та в’яленими томатами – 145 грн, салат з лососем та креветкою – 195 грн, філе сібаса з моркв’яно-вершковим соусом та кус-кусом з овочами – 190 грн, фондан з сиром горгонзола та грушею – 80 грн, наполеон з манговим мусом – 90 грн.

Деталі: ресторан, де можна спробувати безліч видів котлет. Фішка меню – котлети по ексклюзивним рецептам, але крім цього в меню наявні три види глінтвейнів. Інтер’єр виконаний в стилі лофт: багато бетону та металу, меблі в спокійних сірих відтінках, стіни оживляє велика кількість зелені. Заклад працює з 07:00 до 23:00.

The Journalist

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 27А.

Бюджет: ₴₴.

Глінтвейн:  пунш  – 90 грн.

Страви: круасан малина-шоколад – 55 грн, сендвіч з індичкою – 70 грн, круасан фісташковий з мигдалем – 55 грн, кукіс – 40 грн, raw торт без цукру – 110 грн, вафельна трубочка – 55 грн.

Деталі: кафе на Хрещатику, в будинку Спілки журналістів України. Заклад робить акцент на напоях, тут можна скуштувати матчу, квіткові та кавові коктейлі, різні вина, смачний пунш і навіть пиво. Заклад працює з 8:00 до 22:00.

DOM №10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10.

Бюджет: ₴₴.

Глінтвейн:  глінтвейн з білого вина з обліпихою – 95 грн, Глінтвейн з білого вина з маракуйею – 95 грн, пряний глінтвейн на червоному вині — 120 грн, глінтвейн безалкогольний з прянощами – 90 грн.

Страви: карпачо із телятини з корнішонами, каперсами та домашнім грибним майонезом – 245 грн, тарілка українських фермерських сирів – 380 грн, млинці зі шпинатом, запечені під сиром – 135 грн, штрудель із вишнею, волоськими горіхами та ванільним морозивом – 135 грн.

Деталі: ресторан із загадковою історією пропонує чотири різновиди глінтвейну, а пити в такій атмосфері набагато приємніше. Будинку №10, в якому зараз знаходиться ресторан, майже два століття.  Заклад відтворив атмосферу старовинного подільського будинку-майстерні, і водночас сповнив його творчою енергією. Його інтер’єр, як багатошаровий живопис, засяяв глибиною поєднання сучасних та автентичних вікових деталей. У старовинних дзеркалах відобразились нові форми лаконічних сучасних меблів, у білій печі запалав вогонь, а до двохсотрічних балок на стелі простяглись гілками живі рослини. Кухня у ресторані DOM №10 – це історія про дім, де готують так, що ви забудете про дієту та замовите ще порцію. І обов’язково покличете до DOM №10 родину й друзів, веганів і м’ясоїдів, мандрівників та домосідів. Заклад працює з 10:00 до 22:00.

Like a Local’s wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 5; вул. Льва Толстого, 5

Бюджет: ₴₴.

Глінтвейн: глінтвейн – 80 грн.

Страви: сет равликів – 159 грн, вафельний торт – 99 грн, печені перці з копченою фетою та солоним насінням  — 98 грн, профітролі  — 125 грн, сирне плато – 179 грн.

Деталі: перший винний бар в Україні, який почав професійно працювати виключно з українським вином. Тут зібрано все найкраще, що власникам бару Сергію, Жені та Роману вдалось знайти в українському вині та гастрономії сьогодні. У винній карті бару 50+ вин від 13-ти виноробень. Крафтові сири та м’ясо, равлики та устриці, різноманітні канапки, намазки та власна випічка – це та багато іншого ви знайдете у меню Like a Local’s wine bar. Заклад працює пн-чт, нд з 12:00 до 23:00 та пт-сб з 12:00 до 01:00.

Madame Josy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 4а.

Бюджет: ₴₴.

Глінтвейн: глінтвейн з червоного вина – 110 грн.

Страви: сирники глютен-фри – 145 грн, суп дня – 87 грн, курячий бульйон – 74 грн, гратен -135 грн, салат «фітнес» — 197 грн, крок мадам -155 грн, круасан «Марго» — 180 грн.

Деталі: кафе-кондитерська в центрі Києва, головною перевагою якої вважають кондитерські вироби, а саме: круасани, макаруни, еклери, тарталетки і сирники, а до таких смаколиків добре підійде зігріваючий глінтвейн з червоного вина. Заклад працює з 9:00 до 21:00.

Головне фото: Druzi Cafe

Фото: Facebook Druzi Cafe, Madame Josy, Like a Local’s wine barDOM №10, The Journalist, Букет Côtelette

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi