Масниця в ресторанах Києва: 6 закладів на лівому березі міста - PostEat

пошук

Масниця в ресторанах Києва: 6 закладів на лівому березі міста
13-03-2024 0 327

Yana Sytnyk

Автор


Масниця у Києві святкується так смачно, що навіть шкодуєш — як швидко проходить цей тиждень. На Колодій чи Сиропуст за традиціями на столі мають бути варенички та млинці. Наша редакція PostEat вже писала про ресторани української кухні Києва, де можна смачно зустріти весну. Сьогодні ми підготували нову добірку ресторанів, де пропонують посмакувати млинцями на лівому березі Києва.

River Grill | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Години роботи: пн-чт 12:00 – 22:00, пт-нд 12:00 – 23:00

Бюджет: салати від 310 грн, млинці від 230 грн, десерти від 80 грн.

Меню: млинці з лососем, червоною ікрою та авокадо — 590 грн, млинці з куркою та грибами — 280 грн, млинець з ростфібом, в’яленими томатами та трюфельним кремом — 350 грн, млинці з рваною телятиною та печеним перцем — 380 грн, шоколадний торт з млинців із заварним кремом та полуничним кюлі — 230 грн.

Деталі: River Grill – ресторан європейської кухні на Русанівці з просторими терасами та видом на Дніпро. Вечорами у закладі часто грає жива музика та приємно потріскує камін. Меню поєднує класичні та авторські страви, а для Сиропусного тижня окремо створено “Колодій Меню”. Млинці пропонують з ростфібом та трюфельним кремом та з рваною телятино. Також солодкий шоколадний торт з млинців із заварним кремом та полуничним кюлі. Крім цього можна знайти пасту, морепродукти та моцарелу домашнього приготування. На десерт – цитрусова тарта, шоколадний фондан, морозиво та сорбети власного приготування в асортименті. З напоїв – трав’яні та фруктові чаї, свіжовижаті соки, безалкогольні напої домашнього приготування та кава.

МОМЕНТИ | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00

Бюджет: салати від 210 грн, млинці від 145 грн, десерти від 15 грн.

Меню: млинці з куркою, грибами та сиром моцарела — 225 грн, млинці з домашнім сиром — 215 грн, тріо млинців з червоною ікрою та крем сиром — 255 грн, шпинатні млинці з слабосоленим лососем — 225 грн, млинці з карамелізованим яблуком — 185 грн, млинці з апельсином і кремом з маскарпоне — 185 грн.

Деталі: «МОМЕНТИ» – це мережа сімейних кафе, одне з яких знаходиться на Русанівські набережній. Меню складається з популярних страв європейської та середземноморської кухонь. На Масницю пропонують такі позиції: тріо млинців з червоною ікрою та крем сиром, шпинатні млинці з слабосоленим лососем, солодкі млинці з карамелізованим яблуком, з апельсином та домашнім сиром. Окрім цього можна спробувати каре зі свинини, пательню з морепродуктами, тортилью з асорті сирів, піцу та пасту. На десерт – баскський чізкейк з ягідним кюлі, маренговий рулет, морквяний торт, тірамісу та морозиво в асортименті. З напоїв – кава та класичний листовий чай, лимонади та фреші.

Villa Riviera | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14Д

Години роботи: щодня 11:00 – 23:00

Бюджет: салати від 395 грн, млинці від 60 грн, десерти від 59 грн.

Меню: млинці ржані з качкою — 510 грн, млинці шпинатні з лососем — 640 грн, млинці з кав’яром червоним — 500 грн, млинці з вершковим маслом — 60 грн, млинці гарбузові з яблуками та заварним кремом — 290 грн, млинцевий торт з вишневим кюлі — 210 грн.

Деталі: Villa Riviera – це сімейний ресторан на Позняках. Жива музика лунає рестораном щовихідні, а на першому поверсі розташована шоу-кухня з дров’яною піччю. У закладі пропонують авторську кухню з легким європейським відтінком та українськими традиціями. На тиждень перед Великим Постом підготували “Млинцеве меню”. Пропонують млинці з вершковим маслом та рибною ікрою, гарбузові млинці з яблуками та заварним кремом, налисники з сиром та млинцевий торт з вишневим кюлі. Основне меню має такі позиції: тартар з лосося, міні-чебуреки, ризото з качкою, піца з дров’яної печі та сашимі. На десерт – шоколадний фондан, наполеон, класичний тирамісу, морозиво та сорбет в асортименті. З напоїв – фруктові та трав’яні чаї, матча, кава, свіжовижаті соки та авторські лимонади.

OTDOHNULI | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Драгоманова, 31; вул. Юрія Шумського, 3А

Години роботи: щодня 11:00 – 21:00

Бюджет: салати від 185 грн, млинці від 95 грн, десерти від 80 грн.

Меню: млинці з імеретинським сиром, томатами та зеленню — 140 грн, шпинатні млинці зі слабосоленим лососем та хрумким салатом — 250 грн, млинці з куркою та сулугуні — 155 грн, млинці з м’ясом та сметаною — 155 грн, млинці з маком та горіхами — 95 грн, запечені млинці з сиром, ванільним соусом та вишневим релішем — 130 грн.

Деталі: OTDOHNULI – це мережа ресторанів грузинської кухні, обидва заклади якої знаходяться на лівому березі Києва: на Березняках біля озера Тельбін та на озері Позняки. На свято Колодій у меню додали позиції з млинцями: млинці з куркою та сулугуні, млинці з м’ясом та сметаною, солодкі млинці з маком та горіхами у карамельному соусі, а також запечені млинці з сиром, ванільним соусом та вишневим релішем. В основному меню можна знайти хінкалі з бараниною, морепродукти, хачапурі по-аджарськи та салат акекілі з печених овочей. На десерт – шоколадний торт з вишнею, пеновані з вишнями, морозиво та сорбет і асортименті. З напоїв – кава, фреші, моктейлі, домашні гарячі напої, фруктові чаї та напої власного виробництва — узвар, компот.

La Frusta | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Драгоманова, 38А

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00

Бюджет: салати від 195 грн, млинці від 215 грн, десерти від 90 грн.

Меню: млинці з рікотою та шпинатом — 215 грн, млинці з пате з кролика — 225грн, млинці з лососевим мусом — 285 грн, млинці болоньєзе — 215 грн, млинці з яблуком — 225 грн, млинці з апельсиновою цедрою — 235 грн.

Деталі: La Frusta – це ресторан європейської кухні на Позняках. До Масниці у закладі підготували спеціальне меню з млинцями. Пропонують млинці з лососевим мусом, млинці болоньєзе, солодкі млинці з яблуком та млинці Сюзетт з апельсиновою цедрою та сорбетом. Основне меню має такі позиції, як: гратен з печі, філе лосося у вершковому соусі зі шпинатом, спагеті карбонара та маринований перець з соусом тонато. На десерт – профітролі із заварним кремом та шоколадом, медовик, ліниві вареники та морозиво у асортименті. З напоїв – узвар, морс з чорної смородини, смузі, лимонади, чай та кава.

Good Chef | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Драгоманова, 40ж

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00

Бюджет: салати від 162 грн, млинці від 125 грн, десерти від 95 грн.

Меню: млинці з лососем та сиром філадельфія — 230 грн, млинці з шинкою та моцарелою — 169 грн, млинці з куркою та грибами — 175 грн, млинці з телятиною та овочами — 265 грн, млинці з солодким сиром та морозивом — 272 грн, млинці зі сметаною та джемом — 125 грн.

Деталі: Good Chef – це мережа ресторанів європейської кухні, один з яких розташований на Позняках. До Масниці у ресторані приготували спеціальні позиції: млинці з куркою та грибами, з телятиною та овочами. Також пропонують солодкі млинці з сиром та морозивом або млинці зі сметаною та джемом. В основному меню можна знайти поке-боул з солодкою куркою, пасту з морепродуктами, грецький салат з в’яленими томатами, піцу та пельмені. На десерт – наполеон, повітряні тістечка шу з полуницею або фістовкою, десерт “Ягідна тарта”, десерт “Чіа” здорового харчування та баскський чізкейк. З напоїв – апельсиновий та грейпфруктовий фреші, солодка газована вода та соки в асортименті.

SHOTAM | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зарічна, 1Б

Години роботи: пн-чт 09:00 – 21:00, пт-нд 09:00 – 22:00

Бюджет: салати від 238 грн, млинці від 138 грн, десерти від 138 грн.

Меню: млинці з тигровою креветкою, салатом айсберг та соусом цезар — 238 грн, млинці з беконом, шпинатом та грибами — 178 грн, шпинатні млинці з лососем та крем-сиром — 238 грн, млинці з карамелізованими яблуками — 138 грн, млинці з карамелізованим бананом та арахісовим кремом — 148 грн.

Деталі: SHOTAM – це гастро-кафе з європейською кухнею на Осокорках. Колодій тут святкують млинцями з різними начинками: млинці з беконом, шпинатом та грибами, шпинатні млинці з лососем та крем-сиром. Пропонують також солодкі запечені млинці з творогом в сметанному соусі, млинці з маком та родзинками, а також млинці з карамелізованим бананом та арахісовим кремом. Широке основне меню має такі позиції: тартар з телятини, салат з креветками та авокадо, удон з овочами та свининою, овочі гриль. На десерт – яблучний пиріг з кремом Патісьєр та шоколадно-трюфельний тарт. З напоїв – безалкогольні коктейлі, лимонади, молочні шейки, кава та фірмові чаї.

Головне фото: Instagram River Grill

Фото: Instagram river.grill.kyiv, momenty.cafe, villariviera.restaurant, otdohnuli, la.frusta.kyiv, good___chef, shotam.kyiv 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi