Мексика, Куба, Аргентина у Києві: де їсти fajita, burrito, taco, enchilada, quesadilla, начос, севіче, чілі кон карне? - PostEat

пошук

Мексика, Куба, Аргентина у Києві: де їсти fajita, burrito, taco, enchilada, quesadilla, начос, севіче, чілі кон карне?
11-07-2019 0 4888


У яких ресторанах Києва шукати страви латиноамериканської кухні, з’ясувала редакція PostEat. Протягом останніх років, що відзначилися бурхливим розвитком ресторанної індустрії, Київ став домівкою для багатьох ресторанів, концепція яких побудована навколо гастрономічної спадщини Латинської Америки. Від великих комплексів та сімейних ресторанів до інсайдерських місць для фанатів латиноамериканської культури — усі вони різні, проте кожен з них представляє барвисту суміш історії, культури та традицій регіону, що знаходять своє найяскравіше відображення у смачній автентичній їжі.

Escobar. Cuban restaurante y Escondido bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴. Салати (149—199 грн), основні страви (119—1499 грн), десерти (89—119 грн).

Страви: такос де сердо — 169 грн, севіче де маріскос — 129 грн, начос — 119 грн, бурітос кон карне — 149 грн, чилі кон карне — 249 грн, фахіта — 229 грн, кесаділья кон полло — 119 грн.

Напої: Mojito Parisien — 150 грн, Mojito Double Papa — 200 грн, Hemingway Special — 200 грн.

Деталі: кубинський ресторан; страви кубинської, аргентинської, мексиканської та іспанської кухонь; 34 види рому, контактна барна стійка, оригінальний інтер’єр, мохіто за оригінальним кубинським рецептом.

Кубинський ресторан Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar з’явився на гастрономічній мапі Києва в листопаді минулого року і відтоді дарує киянам атмосферу колоритної та гостинної Куби. В меню закладу, трансформованому на 90% під керівництвом досвідченого шеф-кухаря Миколи Ільїна, страви кубинської кухні сусідствують зі стравами з Аргентини, Мексики та Іспанії —  севіче і тапаси, емпанадас і фахіта, паелья та чилі кон карне, такоси і кесаділья. Коктейльна карта закладу, над якою працював бармен Олександр Скубач, зібрала у собі класичні кубинські коктейлі на ромі та культові напої як-от Маргарита, Дайкірі, Мохіто. Останній, до речі, часто називають найсмачнішим у місті.

The Burger Mexico

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Нижній Вал, 17/8.

Бюджет: ₴₴. Бургери (140 — 290 грн), салати (160 — 250 грн), стартери (110 — 250 грн), тако (200 — 250 грн).

Страви: тако з телячими щічками — 230 грн, начос — 190 грн, фахітос з барбекю — 260 грн, бурітос з яловичиною — 230 грн, кесаділья з куркою — 190 грн.

Напої: Basil Margarita — 170 грн, Apricot Margarita — 160 грн, Oaxaca Old Fashioned — 180 грн.

Деталі: ресторан техасько-мексиканської кухні, бургер-бар, від творців The Cake, The Bar, Must, Holy Chick, Sho, The Burger, є страви для вегетаріанців, концептуальний інтер’єр, внутрішня тераса, заклад працює цілодобово.

Ресторан «he Burger Mexico на Подолі поєднує в собі концепції техаської та мексиканської кухні. Крім соковитих американських бургерів в меню представлені найкращі гастрономічні надбання країни ацтеків — кесадільї, фахітас, такос та бурітос. У якості їх начинок — безсмертна класика: курка, яловичина, телячі щічки та креветки. А у коктейльній карті — вражаюче різноманіття Маргарити та інших коктейлів на текілі.

Dos Amigos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 51/87.

Бюджет: ₴. Закуски (60 — 100 грн), салати (100 грн), супи (65 — 75 грн), основні страви (100 — 220 грн).

Страви: тако з рибою — 90 грн, тортільяс — 65 грн, чилі кон карне — 75 грн, кесаділья з двома видами сиру — 110 грн, буріто з телятиною — 100 грн.

Напої: напій «Сльози Мексики» — 40 грн, Strawberry Daiquiri — 130 грн, Zombie — 150 грн.

Деталі: мережа закладів мексиканської кухні, резиденти фестивалю Ulichnaya eda, техасько-мексиканська кухня, тематичні коктейлі, кейтеринг.

Історія Dos Amigos почалася з фестивалю Ulichnaya Eda і отримала продовження в двох яскравих локаціях у центрі Києва. Dos Amigos на Саксаганського — просторе кафе з залитою світлом літньою терасою, де команда пасіонаріїв знайомить київську публіку з кулінарними традиціями регіону Текс-Мекс — соковиті тако та буріто, ароматний чилі кон-карне, хрусткі начоси з пікантним гуакамоле, бургери, а також фірмова «Маргарита». Мексиканській культурі тут освідчуються у коханні не лише смачною автентичною їжею, а й шаленими вечірками.

Taco House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Глибочицька, 32а.

Бюджет: ₴₴₴. Такос (149 — 229 грн), гарячі страви (180 — 369 грн), салати (150 — 249 грн).

Страви: тако з ростбіфом — 189 грн, тако з мідіями і чорізо — 199 грн, фахітос з морепродуктами — 255 грн, буріто з куркою су-від — 185 грн, кесаділья «4 сири» — 169 грн, чилі кон карне з какао — 199 грн.

Напої: ром Sailor Jerry — 85 грн / 50 мл, Campari — 70 грн / 50 мл, Nonino — 120 грн / 50 мл.

Деталі: сімейний ресторан на Подолі, мексиканська кухня, два поверхи, автентичний інтер’єр і рецептура страв, делікатес-маркет на першому поверсі, бізнес-ланчі, великий вибір міцного алкоголю.

Сімейний ресторан мексиканської кухні Taco House має два поверхи: на першому розташувався делікатес-маркет, а на другому — основна зала ресторану. Стеля ресторану прикрашена зображеннями національних символів Мексики — піраміди майя, портрети художниці Фріди Кало та головного релігійного образу країни — Діви Марії. В меню — усе найкраще, що подарувала світу мексиканська кухня: кесадилья, буріто, тако, фахітас, чилі кон карне. В барній карті гості знайдуть 20 видів текіли та 6 видів мескаля.

Habana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Верхній Вал, 24.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (85 — 410 грн), перші страви (60 — 70 грн), салати (100 — 155 грн), основні страви (130 — 160 грн).

Страви: начос — 140 грн, комбо такос — 260 грн, кесаділья — 140 грн, м’ясні фахітас — 160 грн, тапас — 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан автентичної кубинської кухні, бар, страви карибської, іспанської, латиноамериканської кухні, жива музика, відкрита тераса, танцювальний клуб.

Habana — втілення ефектної Куби у серці української столиці. Автентична їжа, жива музика та справжнісінькі кубинці, що регулярно виступають з концертами живої музики. У лаконічному меню — класичні страви кубинської кухні з м’яса та риби, на додаток до яких можна замовити кубинський коктейль або пляшку кубинського рому.

Buena Vista Social Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14.

Бюджет: ₴₴. Закуски (40 — 150 грн), основні страви (85 — 130 грн), м’ясо (55 — 130 грн).

Страви: начос з овочами та сиром — 80 грн, чилі кон карне — 120 грн, такос — 80 грн, пікадільо по-гаванські — 100 грн.

Напої: Mai Tai — 120 грн, Бакарді Куба Лібре — 80 грн, Кайпіринья — 110 грн, Маргарита — 110 грн.

Деталі: ресторан кубинської та карибської кухні, демократичні ціни у меню та барі, танцювальний клуб, жива музика щодня.

Buena Vista Social Bar — маленький острівець свободи духу, живої музики і танців. «Це жива ілюстрація до книги про здорове і смачне життя», — саме так описує паб команда закладу. У меню — начос, тапас і такос, а також чилі кон карне та чураско і стейк по-кубинськи за демократичними цінами. А на барі — вражаючий вибір текіли і карибської коктейльної класики.

Ранчо Ель Гаучо

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Газопровідна, 4.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (78 — 380 грн), основні страви (115 — 468 грн), десерти (82 — 169 грн).

Страви: севіче з сібасу — 230 грн, севіче з восьминогу — 370 грн, чилі кон карне — 120 грн, емпанадас з шинкою та сиром — 58 грн, кесаділья з куркою — 126 грн.

Напої: Сaipirinha — 145 грн, мохіто — 150 грн, Paloma — 115 грн, Singapore Sling — 150 грн.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, існує більше 15 років, авторська аргентинська і американська кухня, шеф-кухар Хосе Антоніо Руїз, фламбе меню.

«Ранчо Ель Гаучо» — це комплекс, що вже протягом 15 років дає відвідувачам можливість відпочити на свіжому повітрі і насолодитися стравами аргентинської та американської кухні в авторській обробці шеф-кухаря Хосе Антоніо Руїза. У меню — севіче на будь-який смак і колір, традиційні аргентинські коржики емпанадас, пряний алубіас та чилі кон карне, страви на відкритому вогні та багато іншого.

Фото: Facebook Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar, The Burger Mexico, Dos Amigos, Ресторан «Taco House», Habana, Buena Vista Social Bar, Ранчо Эль Гаучо

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi