Мідії в закладах Києва: PostEat у пошуках смачних молюсків - PostEat

пошук

Мідії в закладах Києва: PostEat у пошуках смачних молюсків
06-12-2021 0 1995


Де скуштувати мідії в ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Мідії – надзвичайно смачний та корисний морепродукт. В цих маленьких молюсках міститься безліч мікроелементів, амінокислот, а також вітаміни Е, В2, В6, В1, РР і D. Також мідії сприяють виведенню токсинів. У Японії ж мідії вважають символом кохання і страви з цих молюсків є невід’ємною частиною будь-якого весілля. Мідії прийнято готувати у соусах, додавати в супи, салати та інші різноманітні страви. Тож, де в закладах Києва їсти казанок мідій, далі в матеріалі.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 25; вул. Басейна, 2 (GFM); вул. Велика Васильківська, 43; вул. Велика Васильківська 111/113; вул. Спаська, 5; Русанівський бульвар, 1; Оболонський проспект, 26; пр-т Героїв Сталінграду, 16Б, (GFM); вул. Стеценка, 21.

Бюджет: ₴₴. Бургери та сендвічі (69-99 грн), боули та салати (129-179 грн), мідії (89-269 грн).

Страви: казанок мідій у вершковому соусі з багетом — 89 грн, казанок мідій у соусі дорблю з багетом — 129 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі — 249 грн, казанок мідій у соусі дорблю для компанії — 269 грн.

Деталі: мережа seafood барів, мережа ресторанів Дмитра Борисова, fast casual формат, морепродукти, устриці, сніданки, тераси, take away, доставка.

Mushlya — мережа закладів, що налічує ресторани не тільки в Києві, а й в інших містах України. В меню seafood барів гості можуть обрати устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі з морепродуктами і, звичайно ж, цілий казанок мідій у вершковому соусі або в соусі дорблю. Також є можливість замовити казанок мідій на велику компанію. Ціни на усі страви з меню є досить демократичними — 1-5 євро. В окремих ресторанах мережі (вул. Велика Васильківська 111/113 та на Русанівському бульварі) зранку можна обрати сніданок, а в період з 12:00 до 16:00 – ланч.  

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Верхній Вал, 30.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (79-299 грн), гарячі закуски (74–264 грн), основні страви (164-398 грн).

Страви: мідії у вершково-сирному соусі – 188 грн, мідії у часниковому соусі – 168 грн.

Деталі: колоритні заклади одеської кухні, морепродукти та страви з риби, бронювання, винна карта, барна карта, дерев’яні меблі, тематичний інтер’єр, доставка.

Одеса-мама – колоритні ресторани на Арсенальній та Контрактовій. Заклад позиціонує себе як рибне місце для посиденьок по-одеськи і для цього тут є все: тематичний інтер’єр, страви з риби, що приготовані по-домашньому та барна карта, з якої можна обрати вино, наливку або ж келих ігристого. Гості можуть спробувати форшмак, тюлечку з цибулькою, чорноморську уху, олів’є з рапанами та мідії у соусі на вибір. З 10:00 до 13:00 в закладі можна обрати одеський сніданок, а з 13:00 до 16:00 ланч за фіксованою ціною.

Fish House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190-420 грн), основні страви (255-590 грн), морепродукти на грилі, риба та лобстери (80-460 грн).

Страви: казанок мідій на вибір у винному, сирно-вершковому або томатному соусі – 420 грн.

Деталі: ресторан на Печерську, страви з риби та морепродуктів, устриці власного імпорту, винна карта, бенкети, дегустації, доставка, take away.

FISH HOUSE – ресторан рибної кухні на Печерську. В меню представлені страви з риби, морепродукти та устриці власного імпорту, краби, та окремий розділ з ролами, суші та сашимі. Гості можуть спробувати класичні та екзотичні рибні страви. Натомість як мідії в ресторані можна замовити у трьох соусах — винному, томатному та сирно-вершковому на вибір.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Преображенська, 7; пр-т Науки, 8; вул. Юрія Іллєнка, 83А; пр-т Перемоги, 1; пр-т Героїв Сталінграда, 12Г,к2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; проспект Володимира Маяковського, 44Б.

Бюджет: ₴₴. Закуски (87–305 грн), салати (38–284 грн), основні страви (141–328 грн),

Страви: мідії з вершковим/томатним/винно-часниковим соусом —  108 грн, мідії у сирному соусі – 142 грн, новозеландські мідії у пів-мушлях, запечені під вершково-сирним соусом «Термідор» — 196 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів, власний вилов риби в Чорному та Азовському морі, можливість придбати рибу та морепродукти, доставка, take away.

Черноморка — мережа рибних ресторанів, у яких можна не тільки скуштувати страви з риби та морепродуктів, а й придбати свіжу рибу, аби приготувати та поласувати нею вдома. В меню закладів великий вибір страв з чорноморських делікатесів та класичних одеських страв: кав’яр щуки з зеленою цибулею, оселедець матіас власного засолу, м’ясо рапан з грибами і томатами чері у вершковому соусі, страви з лосося, тунця, окуня та багато інших позицій, які зацікавлять поціновувачів морепродуктів. У будні дні діють спеціальні акційні пропозиції: «кальмаровий понеділок», «креветковий вівторок», «мідійна середа», «устричний четвер», «лососева п’ятниця», тож гості закладу можуть спробувати улюблені морські делікатеси за зниженою ціною.  

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати та холодні закуски (60–480 грн), гарячі страви (160-990 грн), роли (170-490 грн).

Страви: мідії, смажені в білому вині/в сирному соусі – 320/370 грн.

Деталі: рибний ресторан у центрі міста, проект ресторанного холдингу Bulldozer Group, концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин, брутальний інтер’єр, великий вибір вина, бронювання, доставка, take away.

Риба Пила – рибний ресторан в центрі Києва. Кожного ранку в заклад доставляють рибу та морепродукти свіжого вилову, тож гості можуть скуштувати морські делікатеси від камбали, саргану та бичків до лобстерів, ікри й устриць. У закладі можна забронювати столик в одній з декількох зал або ж у невеликій VIP-кімнаті. В меню великий вибір салатів, холодних закусок, вишуканих гарячих страв. Також можна замовити устриці, равликів по-бургундськи з часниковим маслом та лобстерів, яких буде приготовано у дров’яній печі. А вдало доповнить страви келих вина з широкої барної карти закладу.

Головне фото: mushlyabar.

Фото: mushlyabar, odesamama_kyiv, fishhouse_, chernomorka_ua, ribapila.resto

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi