М’ясні ресторани у Львові: від українських стейків до дичини - PostEat

пошук

М’ясні ресторани у Львові: від українських стейків до дичини
22-02-2024 0 361


М’ясні ресторани у Львові шукала редакція PostEat. М’ясні ресторани у Львові мають кожен свою атмосферу та особливості. Десь працюють з органічним м’ясом, десь створили спеціальні мангали, а в одному із закладів щодня, крім готових страв, пропонують й свіже м’ясо преміумкласу. Де у місті знайти м’ясні страви від телячих щік до філе оленя – у добірці.

FAMI.Chefs | Instagram

Де: вул. Івана Мельника, 18

Години роботи: ср-нд-12:00-23:00

Бюджет: салати від 190 грн, основні страви від 190 грн, десерти від 160 грн.

Дещо з меню: фірмова качка по-пекінськи на 2 особи – 2300 грн, рібай (за 100 г) – 380 грн, курячий рулет – 310 грн, котлета по-київськи – 320 грн, качина ніжка конфі – 290 грн, курча з овочами сальса верде – 290 грн.

Деталі: Ресторан пропонує страви української, азійської та японської кухонь.На грилі тут готують різні стейки, люля-кебаб з баранини, свинячий шашлик, качку, а також рибу й гливи. З основних страв подають картопляне окономіякі з яловичиною, качину ніжку конфі, курку з карамелізованими овочами, курячий рулет, голубці, котлету по-київськи. Є тут вареники з кроликом, цвітна капуста з трюфельним соусом та овочі в глазурі на гарнір. У закладі влаштовують гастровечері та практикують музичний супровід для гостей.

Той самий баранчик | Instagram

Де: вул. Лазнева, 3а

Години роботи: 12:00-23:00

Бюджет: салати від 174 грн, основні страви від 198 грн, десерти від 108 грн.

Дещо з меню: фірмові хінкалі з бараниною та барбарисом  – 178 грн, шашлик з баранини – 344 грн, шашлик з яловичої вирізки (за 100 г) – 596 грн, кебаб з баранини на лаваші з маринованою цибулею – 214 грн, мікс оливок у маринаді – 128 грн, долма – 194 грн, чкмерулі курча – 274 грн.

Деталі: «Той самий баранчик» у Львові позиціонують як «смачний та гордий ресторан грузинського застілля». Розділи в меню назвали тематично та емоційно. Наприклад, «Вах, як ідеально до м’яса» або «Мій мангал палає пристрастю до тебе». З мангала тут можна замовити шашлики, кебаби, ребра в цитрусовій, гранатовій або глазурі з ткемалі. Каре баранчика має попит, тож закінчується раніше за інші позиції в меню. Гарячі овочі в закладі порівнюють із серцем джигіта та готують на мангалі або тушкують. Є в меню і зелень, свіжі овочі,  теплі салати, а також хачапурі, хінкалі.

Ресторація м’яса та справедливості | Instagram

Де: вул. Валова, 20

Години роботи: пн-пт з 12:00 до 22:30, сб-нд з 11:00 до 22:30

Бюджет: салати від 146 грн, основні страви від грн, десерти від 136 грн.

Дещо з меню: стейк із чотирма гострими соусами «Випробовування смаком» – 748 грн, ковбаски пікантні – 246 грн, рвана свинина в паляниці – 236 грн, яловичі щоки – 386 грн, велика ковбасна тареля – 946 грн, стейк томагавк – 1486 грн.

Деталі: Тут пропонують страви з українського органічного м’яса. Це шашлики, стейки різних видів з яловичини. Є в меню і рвана свинина, ковбаски. Більшість страв готують на мангалі чи у хоспері. Для дітей пропонують курячу грудку з картоплею. У п’ятницю, вихідні та святкові дні у закладі приймають гостей в порядку живої черги, бронь відсутня.

Реберня | Instagram

Де: вул. Стрийська, 202

Години роботи: 12:00-23:00

Бюджет: салати від 98 грн, основні страви від 279 грн, десерти від 88 грн.

Дещо з меню: яловичий антрекот на вогні – 418 грн, ребра на вогні – 279 грн, огірки биті – 98 грн, овочеве асорті – 144 грн, сир на грилі – 184 грн, овочі мариновані – 138 грн.

Деталі: Над вдосконаленням рецепта ребер у ресторані працювали три роки. Навіть розробили спеціальні мангали, щоб готувати на відкритому вогні. Так готують не тільки ребра, а й яловичий антрекот та дорадо. До ребер подають соуси, мариновані бринзу, овочі та гливи, капусту кімчі, биті огірки, сир на грилі, салати, паляничку власного виробництва. Є тут теж дитяче меню. У закладі можна придбати маринад для приготування м’яса вдома.

Steak House |  Instagram

Де: проспект Шевченка, 25

Години роботи: 11:00-23:00

Бюджет: салати від 195 грн, основні страви від 140 грн, десерти від 135 грн.

Дещо з меню: рібай стейк (за 100 г) – 300 грн, м’ясна дошка дуже велика – 3875 грн, м’ясна дошка маленька – 1040 грн, котлети з сиром (за 100 г) – 85 грн,  «Na Mangal» бургер – 340 грн, цезар з курячим філе – 235 грн, реберця BBQ – 330 грн, телятина кошлеме (за 100 г) – 240 грн, каре з баранини (за 100 г) – 225 грн.

Деталі: У Steak House можна замовити не менше 10 видів стейків з мангала, шашлики з різних видів м’яса, каре з телятини або баранини, фірмові котлети, курячі стегна та м’ясні дошки. Вони бувають маленькі, середні, великі та дуже великі. З новинок  тут є олів’є з креветками та банош з ерінгом. Подають у ресторані й 4 варіанти бургерів. Також можна придбати улюблений вид м‘яса в сирому вигляді, щоб приготувати його вдома.

Mon Chef | Instagram

Де: вул.Городоцька, 15

Години роботи: 12:00-23:00

Бюджет: салати від 310 грн, основні страви від 170 грн, десерти від 85 грн.

Дещо з меню: рібай стейк з української яловичини (за 100 г)  –  295 грн, рібай стейк з американської яловичини (за 100 гр)  – 670 грн, томлені яловичі щоки з картопляним пюре – 480 грн, яловичі ребра  – 170 грн, філе оленя з запеченою картоплею –  480 грн, стейк з тунця  – 350 грн, восьминіг гриль з бейбі кукурудзою та соусом чімічурі  – 1250 грн,  особуко з томатним соусом –  580 грн, качина грудка з сирною полентою  – 460 грн, ніжка кролика з грибами зморшками та вершковим соусом  – 580 грн.

Деталі: Ресторан Mon Chef знаходиться на другому поверсі готелю «Асторія» у центрі Львова. У меню є багато страв з м’яса. Зокрема, стейки з української та американської яловичини, а також філе індички, оленя, каре новозеландського ягняти, особуко з томатним соусом, яловичі ребра, щоки, теляча вирізка. Є тут різні варіанти бургерів з котлетами з мармурової, рваної яловичини та індички. Також  запропонують різні гарніри: кремовий шпинат з пармезаном, смажені білі гриби та лисички, кукурудзу з маслом чілі. Працюють у Mon Chef і з рибою та морепродуктами. Щомісяця в закладі відбуваються гастровечори різноманітних кухонь світу, коли за бажанням можна стати помічником шеф-кухаря. Проводять тут і майстер-класи.

Головна фото: Eduardo Roda Lopes on Unsplash
Фото: Instagram FAMI.Chefs, Реберня, Ресторація м’яса та справедливості, Steak House, Mon Chef

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi