Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у серпні 2023 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у серпні 2023
28-08-2023 0 5940


Нові заклади серпня 2023 шукала редакція PostEat — ми продовжуємо щомісяця розповідати про нові заклади та про тих, хто не дивлячись ні на що, підтримує українську економіку та дає робочі місця. За останній літній місяць в столиці з’явилось майже три десятки нових гастрономічних локацій.

У серпні в Києві відкрилось шефське бістро на Мінській, кафе азійської кухні на Подолі, їдальня на Львівській площі, бранч-кафе біля Маріїнського парку, сучасної української кухні на Виноградарі, винний бар на Рейтарській та кав’ярні у різних куточках міста — цікавих локацій в столиці стало більше і саме час вас із ними познайомити.

Прочитати про відкриття липня в Києві

Прочитати про відкриття червня в Києві

Mish-Mash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Левка Лук’яненка, 21

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380955042020

Дещо з меню: шакшука з буряком та крем-сиром — 160 грн, гречані млинці з м’ясом — 185 грн, лабне — 130 грн, запечені перці з креветками на авокадо кремі — 200 грн, янтик з яловичиною — 75 грн, люля кебаб — 220 грн, долма — 180 грн.

Деталі: Mish-Mash — новий заклад від команди Юрія Приємського, засновника шефського бістро Hey guys. Mish-Mash — це інтернаціональне слово, використовується в багатьох країнах, що в переводі означає «змішаний, мішанина». Команда та засновник переосмислюють приготування локальних продуктів, змішують кухні Італії, сучасного Ізраїлю та кримськотатарської кухні між собою та надають їм сенсу та яскравого смаку. В меню сніданки, кілька салатів та закусок, страви на грилі. Лимонади готують виключно з натуральних на пюре фруктів та ягід. Також є різноманітніа коктейльна карта з цікавими смаками.

Pán Chăng

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 32А

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380505066868

Дещо з меню: Том Ям — 345 грн,курка в кисло-солодкому соусі — 220 грн, чаджамьон — 245 грн, смажена фунчоза з овочами — 185 грн, спрінг-роли з тофу — 185 грн, креветка темпура — 255 грн.

Деталі: Pán Chăng — новий заклад азійської кухні на Подолі. Власники мали на меті створити автентичне кафе з поєднанням різних кулінарних традицій східних країн, таких як Вʼєтнам, Китай, Південна Корея, Тайланд та Японія. Pán Chăng в перекладі з корейської — це закуски, а також дане слово з використанням інших діакритичних знаків використовують в культурі Китаю та буддизмі, символіка означає вічне життя та безмежність. Барна карта закладу доповнює смаки страв, тут кожен може спробувати азійські напої та класичні.

Very Well Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 3

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Контактний телефон: +380672570828

Дещо з меню: брускети з курячим паштетом і сиром горгонзола – 135 грн, салат з тунцем татакі, томатами, апельсином та руколою – 230 грн, равіолі з яловичиною та свининою з трюфельною пастою – 190 грн, свиняча вирізка з персиком, руколою та сиром горгонзола – 250 грн.

Деталі: Сімейний заклад Very Well Cafe відкрився першого серпня поруч із Майданом Незалежності на Малій Житомирській. Інтер’єр затишний, на стінах збережена цегляна фактура, об’ємний простір у залі створюють великі дзеркала. В меню класичні сніданки, бізнес-ланчі по буднях (нові комбінації щодня), брускети, понад 10 салатів, по 3 види равіолі та пасти й основні страви, серед яких є рибні та м’ясні позиції на грилі. Крім цього готують торти на замовлення. В барній карті вина, класичні та безалкогольні коктейлі, лимонади, кава та чай.

«Міська їдальня»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Львівська площа, 14

Години роботи: щодня з 09:00 до 19:00

Дещо з меню: борщ — 90 грн, котлета по-київськи — 90 грн, салат з буряком та фетою — 50 грн, тілапія смажена — 90 грн, фарширований перець — 90 грн, пюре картопляне — 40 грн, запіканка — 80 грн.

Деталі: «Міська їдальня» розпочала роботу на Львівській площі у будівлі сьомого корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана. Це проєкт архітектора Слави Балбека («Дилетант», «Дублер») та харків’ян Олени та Олега Хромових («Протагоніст») і ще одного партнера-підприємця, якому відгукнулася ця ідея. В меню закладу борщ та окрошка, салат з буряком та фетою і салат з капусти, котлета по-київськи та фарширований перець. На десерт пропонують запіканку та «Наполеон», а з напоїв кисіль, квас, чай та фільтр-каву.

Chiringuito

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Сверстюка, 6а (ЖК «Галактика»)

Години роботи: вт-нд з 13:00 до 22:00

Контактний телефон: +380682331343

Дещо з меню: начос та гуакамоле — 155 грн, креветки Pil-Pil — 215 грн, patatas Bravas — 95 грн, tortilla з хамоном та сиром — 165 грн.

Деталі: Бар в іспанському стилі Chiringuito відкрився в ЖК «Галактика», що поруч з метро «Лівобережна». Власники дуже люблять Іспанію, тому вирішили привезти її частинку в серце України. Концепція закладу повністю відповідає його тематиці, тож в меню ви знайдете смачні холодні та гарячі tapas (закуски), брускети, ковбаски, фаршировані перці, гратен зі шпинатом та тортилью. З напоїв пропонують пиво, вино, класичні коктейлі та безалкогольну сангрію.

Doggeriz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна,14

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380500443853

Дещо з меню: креветка боул — 200 грн, бургер DOUBLE TROUBLE – 289 грн, бургер CORK&KERRY – 249 грн, хот-дог Mr.Jonson – 239 грн, сендвіч PHILADELPHIA CHEESESTEAK – 229 грн.

Деталі: Четвертий заклад мережі Doggeriz відкрився на Дніпровській набережній в ЖК «Рівер Стоун». В меню нового Doggeriz є не тільки бургери й хот-доги, а й смачні сніданки, супи і салати. Також в новому закладі є особливий простір: бар Наново — тепер коктейльна класика та авторські коктейлі «ближче до дому». Рекомендують спробувати коктейлі Negroni і OnlyFans martini увечері, та Mimosa зранку.

AVI 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 16

Години роботи: щодня з 11:00 до 21:00

Дещо з меню: хумус — 59 грн, шварма смеш — 189 грн, шварма єрусалимська з фалафелем — 179 грн, бургер Чізі Дабл Смеш — 249 грн, боул зі шніцелем — 199 грн, велика тарілка хумусу з кебабом — 249 грн, цвітна капуста з соусом з тахіні та фініковим медом — 189 грн.

Деталі: AVI — мережевий формат ізраїльського street food від ресторатора Алекса Купера, який відкрився на Житньому ринку. Це вже п’ятий заклад мережі, він розрахований на формат take away. В меню AVI шварма, мезе, тарілки хумусу, лафа, фрі страви та бургери. З напоїв класичні коктейлі, прохолодні безалкогольні напої, пиво, кава та чай.

Bruncho

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 27/6

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380954344788

Дещо з меню: капучино — 45 грн, норвезький бранч — 189 грн, рожева паста — 219 грн, круасан-салат з овочами гриль — 159 грн, бургер вишня-дорблю — 255 грн, коктейль Mango Sour — 189 грн.

Деталі: Біля Маріїнського парку в самому серці столиці відкрився новий заклад Bruncho Cafe. Візитівкою закладу є великі трьохповерхові сніданки-бранчі (всі за єдиною ціною 189 грн), їх готують впродовж всього дня на вихідних і з 09:00 до 13:00 у будні. Також в меню пропонуються ланчі, салати, закуски, бургери, багато авторських коктейлів та постійна акція «1+1=3» на коктейль Aperol Spritz.

Центр Шаурми

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 2а

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: шаурма сирна з ананасами та свининою – 150 грн, шаурма гостра з куркою – 140 грн, шаурма подвійний сир з телятиною – 170 грн, кебаб баранина – 150 грн, шаурма з фалафелем – 160 грн.

Деталі: Маріупольська шаурма тепер і на Позняках — 22 серпня мережа відкрила четвертий «Центр Шаурми» в Києві та другий на лівому березі. Затишний заклад в тихому районі має до 20 посадочних місць, а також є невелика літня тераса. В меню 7 видів шаурми — 6 з м’ясом (як основу можна обрати курятину, свинину чи яловичину) та одна з фалафелем. Окрім шаурми готують лаваші з сиром та додатками на грилі, картоплю фрі, медові крильця та кебаб. З напоїв пропонують айран, сік, каву та солодкі газовані напої.

Dill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 20Б (ЖК «Севен»)

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380730762424

Дещо з меню: тости з авокадо і яйцями пашот — 160 грн, салат з ростбіфом та сиром Дор-Блю — 180 грн, ребра в медовому соусі — 230 грн, котлета з рубленого філе в паніровці та вершкове пюре (дитяче меню) — 150 грн, паста лінгвіні з вершковим маслом та сиром пармезан (дитяче меню) — 120 грн.

Деталі: Кафе-бар Dill на Дніпровській набережній в ЖК «Севен» відкрили відкрили два друга Сергій та Віталій, хлопці вже довгий час працюють в сфері гостинності, тому зустрічають і обслуговують гостей самостійно. На -1 поверсі розташований бар, який можна орендувати для події за 5000 грн і святкувати зі своєю їжею та напоями, або ж під депозит і заклад все організує для вас. Сніданки готують цілий день, також є гарний вибір страв з основного меню, зокрема шеф розробив страви для дітей. В меню бару можна знайти каву, Sauvignon, Salted Caramel Gimlet або ж натуральний лимонад.

За шафою

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 51 (ЖК «Варшавський Плюс»)

Години роботи: пн-чт 08:30-21:30, пт-нд 09:00-22:30

Дещо з меню: сирники з ягодами — 180 грн, сирний омлет — 185 грн, гречка з копченим беконом, молодим горошком та яйцем — 165 грн, авокадо тост — 265 грн, борщ — 260 грн,голець — 325 грн, сирна тарілка — 180 грн.

Деталі: На початку серпня на Виноградарі відкрилось кафе «За Шафою», де готують страви сучасної української кухні. В основі страв використовуються локальні продукти, вирощені на невеликих українських фермах. Особливе місце займає борщ — його подають з крафтовим хлібом та органічною сметаною. Крім цього можна замовити три види сала — печене, копчене та солене зі спеціями. До вина пропонують мікс чері з витриманим качота та фермерські сири з медом. Також є великий вибір десертів та випічки.

Oven Cafe Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Братства Тарасівців, 7

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Контактний телефон: +380937181919

Дещо з меню: яйця пашот з лососем та руколою — 185 грн, піца Фіорентіна — 195 грн, салат з слабосоленим лососем — 260 грн, брускети з вітело тонато та капрезе — 210 грн, скумбрія в хоспері з сезонними овочами — 240 грн.

Деталі: Oven cafe-bar — нове кафе, яке відкрилось на Харківському на початку літа. В меню поєднали улюблені страви європейської кухні: неаполітанська піца, різноманітні салати, вишукані закуски, соковите м’ясо з хоспера, класичні десерти в авторській інтерпретації. Сніданки готують цілий день також є дитяче меню. В барній карті класичні коктейлі, європейські вина, пиво, кава та чай.

Iveria

Де: вул. Інститутська, 25

Години роботи: будні з 10:00 до 21:00

Дещо з меню: харчо — 95 грн, чкмерулі — 280 грн, долма — 175 грн, сациві — 145 грн, люля-кебаб — 225 грн, шашлик зі свинини — 245 грн, кубдарі з телятиною — 115 грн, хінкалі з сиром — 24 грн/1 шт.

Деталі: Iveria — ресторан грузинської кухні в центрі міста в районі станції метро «Арсенальна». Заклад знаходиться в тихому дворі, має літню терасу та працює лише в будні дні. В меню традиційні страви Грузії: харчо, чіхіртма, лобіо, кучмачі, чкмерулі, долма, шашлики, хачапурі та хінкалі. З напоїв пропонують грузинські вина, чачу, пиво, лимонди та каву.

«Каштан Wine»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 9Б

Години роботи: щодня з 13:00 до 21:30

Дещо з меню: келих біодинамічного Gluegglich white — 170 грн, пляшка білого Eichberg Muskateller — 800 грн, пиво на розлив Undrerwood Kyiv Lager — 110 грн, кем бурата — 250 грн, оливки каламата — 150 грн.

Деталі: 12 серпня на Рейтарській відкрився новий заклад «Каштан Wine» від вже доволі відомої кав’ярні «Каштан» на Золотих Воротах. У гостей є можливість прийти, обрати особливу пляшку натурального вина додому, а також випити її в закладі, спробувати інші вина на розлив та скуштувати закуски. Винна карта доволі широка і завжди змінюється. Обирати можна натуральне, біодинамічне, біле, рожеве, червоне, ігристе, помаранчеве і взагалі на будь-який смак актуальні позиції. А також завжди можна просто випити пива, сидр, лимонад або коктейль.

«Басамани»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ігорівська, 1/8

Години роботи: вівторок-неділя 14:00 – 22:00

Дещо з меню: Негроні Бульвардьє– 265 грн, Мартінез – 265 грн, Базіл смеш – 225 грн, Віскі сауер – 225 грн, вина: 120 – 200 грн за келих.

Деталі: В серпні на Подолі відкрився заклад «Басамани», засновники бару Дмитро та Олена жартують, що «бар народжується тоді, коли довго слухаєш улюблену музику в машині». Дизайн для бару розробив і супроводжував архітектор Олександр Дойков. Засновники бару запросили своїх друзів за пару тижнів до відкриття, щоб ті залишили свої “басамани” — сліди від подряпин, на стінах простору. В меню ви знайдете авторські коктейлі та перевірену коктейльну класику. В закладі відбуваються культурні події, дегустації, концерти з живою музикою.

Konteyner X

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Чикаленка, 11

Години роботи: пн-пт з 15:00 до 22:00, сб-нд з 13:00 до 22:00

Деталі: В Києві відкрився новий заклад мережі Konteyner під назвою Konteyner X. З традиційного для мережі – це холодна кімната, в якій зберігається кегове та пляшкове/баночне пиво, що дозволяє гостю отримати пиво саме таким, яким його задумав виробник. З незвичайного – особлива форма келихів та чілова музика на вінілах для більш розслабленої та спокійної атмосфери. Konteyner пропонує великий вибір пива, який включає як класичні сорти, так і унікальні крафтові варіанти. Завжди є український крафтовий сидр. Також можна експериментувати і спробувати нові сорти з великої підбірки пляшкових та баночних пив з усієї України та світу. До пива пропонуються легкі снеки – оливки, хамон, кеш’ю та сир.

Pachey

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кожум’яцька, 10А

Години роботи: вт-нд 14:00-22:00

Дещо з меню: Americano — 170 грн, Martini Royal — 160 грн, Campari Tonic — 160 грн,

Negroni Sbagliato — 200 грн.

Деталі: Коктейль-бар Pachey відкрився на Воздвиженці. Декором залу займався молодий перспективний стріт-арт художник Гордій, тому декор уособлює буремність духу свободи і «троєщинського» панку. Втім, варто перейти до іншої зали, й інтер’єр набуває безтурботність та спокій. До Pachey хоча й достатньо важко дістатися випадково, але літня тераса виходить на мальовничу Воздвиженку, якою можна милуватися, попиваючи цитрусовий Electric Lemonade або класичний Negroni. Також раз на тиждень у меню закладу додаються тематичні коктейлі.

Volume

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 38а

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Дещо з меню: еспресо — 35 грн, фільтр — 60/70/80 грн, капучино — 45/50 грн, еспресо тонік — 70/75/80 грн, карамельний чізкейк — 95 грн, брауні — 65 грн, макарон — 60 грн.

Деталі: Кав’ярня Volume розташована в ЖК Патріотика на лівому березі Києва. Volume coffee bar — місце про змістовний простір для вас, де можна відпочити і попрацювати з ноутбуком. В кав’ярні великий вибір кави, тут ви можете познайомитись з різними сортами, обсмажкою та методами приготування кави, а бариста з радістю приготують для вас напій та поговорять про каву або просто про життя. І звісно, це все ви можете доповнити різноманітними десертами, солоними сендвічами і салатами.

«Основа»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 9

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Дещо з меню: Clover club — 160 грн, New York Sour — 160 грн, Aperol Spritz — 150 грн, Prosecco — 80 грн, флет уайт — 60 грн, айс лате — 70/80 грн, лимонад — 60/70 грн.

Деталі: Бар-кавʼярня «Основа» відкрилась в тестовому режимі на Позняках. Назва «Основа», як розповідають у закладі, стала символом того, що ця кав’ярня є не просто місцем, де можна насолодитися кавою — вона є основою для творчості, культурного обміну і співпраці між людьми. В закладі використовують кавове зерно власної обсмажки від ростерії Spark. Окрім кавововї класики, в кав’ярні готують популярні класичні коктейлі, також є добірка червоних та білих вин та Prosecco.

HYGGE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воскресенська, 18 (ЖК «Паркові Озера»)

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380977413284

Дещо з меню: глазунья з соусом арабіатта, кінзою та печеним перцем — 165 грн, тортилья з креветками, кінзою та йогуртовим соусом — 245 грн, салат з трюфельним ростбіфом та грушею — 265 грн, бургер з беконом і халапеньо — 265 грн.

Деталі: 10 липня у тестовому режимі відкрився HYGGE BAR BISTRO. Це затишне місце на лівому березі в ЖК «Паркові Озера», де можна відпочити та насолодитись смачними стравами, кеговим просеко та авторскими коктейлями. Власники завжди хотіли створити певний локальний заклад, щоб все було поруч. Тут на гостей чекає смачна кава, сніданки, обіди, ланчі, вечері, можливість віздначити дні народження та свята.

Різні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Чеховський, 9

Години роботи: щодня з 09:00 до 20:00

Дещо з меню: лимонний кекс — 60 грн, кіш курка-шинки-гриби — 120 грн, еспресо-тонік — 90 грн, лимонад тархун — 80 грн, матча шот — 55 грн, капуоранж — 110 грн, фільтр кава — 60 грн.

Деталі: «Різні» — кафе у Чеховському провулку неподалік від Золотих воріт. Власники мали на меті створити простір з напоями для різних гостей, де буде варитись кава від різних обсмажчиків. Локацію обрали невелику і затишну в районі Золотих воріт, де безліч цікавих та творчих людей. Створюючи інтер’єр кафе, надихались скандинавським та азійським інтер’єром, доповнили індивідуальний стиль закладу вінтажними меблями. До напоїв власники пропонують різні десерти. Згодом до меню хочуть додати винну карту, пиво та сидр а ще смачні закуски.

HILLBAR

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 6

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Контактний телефон: +380679601117

Дещо з меню: допіо/американо/фільтр — 60 грн, коктейлі Аперитив — 200/220 грн, коктейлі День — 220 грн, коктейлі Вечір — 250 грн.

Деталі: HiLLBAR — затишний, тихий простір поруч з Хрещатиком, де ніколи не буває спекотно, завжди є світло і створена максимальна лаунж атмосфера. В меню закладу широкий ассортимент кави та різних варіацій поєднання кавових коктейлів. Вам приготують альтернативу на кавових інф’юзах від Radiokava, чи кавові прохолодні напої з тоніком власного приготування. Коктейльна карта розділена за міцністю алкоголю на формат: Аперитив, День, Вечір. Окрему увагу заклад приділив авторським напоям та позиціям власного приготування: лимонади з китайськими водостями, алкогольний маття-тонік з джином, коктейлі з інф’юзом чаю анчан.

 

I.V. A.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Петра Григоренка, 36А

Години роботи: щодня з 08:00 до 20:00

Дещо з меню: еспресо — 28 грн, раф кава — 60/85 грн, лате — 45/65 грн, айс лате — 55 грн, еспресо тонік — 60 грн.

Деталі: I.V.A. — новая кав’ярня на Позняках. Заклад належить трьом близьким друзям – Івану, Вікторії та Артему, які вирішили створити більше, ніж просто кав’ярню – «центр тепла та товариства». Café I.V.A. пропонує широке меню — від ретельно приготовлених кавових напоїв до десертів, від заспокійливих чаїв до освіжаючих лимонадів, від сендвічів до апетитних смаколиків.

Greek House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall, 1 поверх, зона фудкорту)

Години роботи: щодня з 10:00 до 21:30

Дещо з меню: гірос – 109 грн, піта – від 109 грн, шаурма – від 79 грн, фірмова картопля із овочами та м’ясом – 79 грн, морозиво – від 45 грн.

Деталі: 5 серпня відбулося відк­­­риття корнеру Greek House — нового закладу для ТЦ Lavina Mall, але не нового для столиці, так як ще 2 вже працюють в ТЦ Piramida та ТРК «Проспект». Greek House — це мережа закладів грецької кухні із власною випічкою, соусами та секретним маринадом м‘яса. В меню знайдуться страви і для вегетаріанців – є вегетаріанська піта та шаурма. Ці страви готуються із додаванням батату-фрі, тому мають дуже цікавий та незабутній присмак. Мережа має акції та знижки для нових та вже постійних гостей.

20/22 Avenue Coffee

Де: бульвар Лесі Українки, 20/22

Години роботи: пн-пт 08:30-20:30, сб-нд: 09:30-20:30

Деталі: Кав’ярня 20/22 Avenue Coffee відкрилась на бульварі Лесі Українки в районі метро «Печерська». З напоїв пропонують класичну каву, фільтр каву та різні лимонади. На десерт можна обрати тістечка, профітролі та паштейші.

Головна фото: «Міська їдальня»

Фото: Facebook/Instagram Mish-Mash, Pán Chăng, Very Well Cafe, «Міська їдальня», Chiringuito, Doggeriz, AVI, Bruncho, «Центр Шаурми», Dill, «За шафою», Oven Cafe Bar, Iveria, «Каштан Wine», «Басамани», Konteyner X, Pachey, Volume, «Основа», HYGGE, «Різні», HILLBAR, I. V. A., Greek House, 20/22 Avenue Coffee.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi