Новорічний корпоратив у Києві: де відсвяткувати. Частина 1 - PostEat

пошук

Новорічний корпоратив у Києві: де відсвяткувати. Частина 1
22-10-2021 0 379


Де відсвяткувати новорічний корпоратив у Києві, розповідає редакція PostEat. Наближається час новорічних корпоративів, які вже другий рік поспіль необхідно проводити в особливих умовах безпеки із необхідними обмеженнями. В цьому матеріалі ми підібрали для вас локації Києва в різних куточках міста, з різними кухнями та концепціями. Розкажемо, на яку кількість гостей розраховані зали, про розмаїття страв та напоїв, а також про цікаві пропозиції від закладів для вашого свята.

Dediko

Де: пр-т Лобановського, 6А

Бюджет: ₴₴.

Страви: аджарулі Дедіко чотири сири – 155 грн, мегрулі XXL – 359 грн, сирне асорті – 199 грн, теплий салат з телятиною та овочами гриль – 258 грн, смажений сир сулугуні – 137 грн, судак у виноградних листя з пюре із зеленого горошку – 335 грн, люля-кебаб із курки – 175 грн, курча Дедіко у вершковому соусі – 355 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, класична грузинська кухня, страви у хоспері, сніданки з 10:00 до 16:00, VIP-зала, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, доставка, домашні настоянки, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні Dediko зібрав під одним дахом все, за що люблять та цінують Грузію: різноманіття знайомих смаків, щиру гостинність та атмосферу вічного свята. На двох поверхах ресторану Dediko розташувались 5 залів: на першому поверсі зала Лалі для щоденних сніданків та обідів, зала Ніно для святкування у широкому колі (до 50 гостей) та закрита VIP-зала Тако, розрахована на 12 гостей. Другий поверх ресторану має дві кальянні зали: більшу Суліко з кріслами-коконами та крихітку Нані з комфортними диванами. Для будь-якого свята, яке має відбуватись без турбот, в ресторані Dediko підготували банкетні пропозиції «Матусине застілля», що діють від 10 гостей. Їх особливістю є фіксована ціна за гостя (900/1100/1300 грн) в залежності від виходу страв та головна перевага — безлімітний алкоголь: домашнє червоне або біло вино, домашня чача та настоянки. Забронювати банкет можна за телефоном +380933086121.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ікра з баклажанів, цукіні, солодкого перцю і соковитих томатів – 185 грн, баклажан рол з сиром філадельфія та часниковою пастою – 270 грн, бурата з авокадо та томатами – 545 грн, піде з телятиною – 260 грн, казан кабоб – 690 грн, баранячий жиголет – 590 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Вільні дати на новорічні корпоративи в ESHAK дадуть фору гарячим пиріжкам: їх уже майже не лишилося. Радимо заздалегідь подбати про зимові свята та обрати дату найгучнішого вечору року в одному з трьох ресторанів мережі. Для невеликих компаній ідеально підійде VIP кімната в ESHAK на Печерську (21 особа). Ароматний кальян прикрасить будь-яку партію в нарди, а якщо вас більше 10 осіб — Шеф презентує фірмову запечену качку в стіл. Плануєте масштабний івент для всього офісу? Тоді вам в затишну камінну залу ESHAK на Великій Васильківській або в просторий сімейний ресторан на Теремках — там є навіть дитяча кімната із нянею. Окремим бонусом є можливість замовити арт-програму під ключ. Забронювати банкет можна за телефонами: +380986003333 (Кловський узвіз, 10), +380671111188 (вул. Велика Васильківська, 85/87), +380966003333 (вул. М. Конєва, 10/1).

Риба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: тунець з соусом понзу – 290 грн, гребінці, запечені в мушлях – 270 грн, хенд рол з вургом – 170 грн, салат з авокадо та зелені з яйцем пашот – 210 грн, домашня чорна паста з кальмаром – 380 грн, фаланги краба в тайському соусі – 800 грн, стейк із судака в соусі місо – 390 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу місцями брутальний, з оригінальним декором.

У закладі є кілька зал та невелика VIP-кімната — для великого гуляння або камерного святкування. Ресторан пропонує провести корпоратив до 30 осіб— чудова нагода для команд відсвяткувати Новий рік як у великому, так і у малому колі колег. Меню сповнене розмаїттям страв на будь-який смак, а винотека увібрала кращі екземпляри з різних куточків світу — тож кожен зможе розслабитись та просто насолоджуватись святом у «Рибі Пилі».

ORLY PARK

Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в

Бюджет: ₴₴.

Страви: ікра щуки з тостами – 350 грн, авокадо-бургер з лососем та кіноа – 399 грн, олів’є-рол з копченою качкою – 235 грн, лаваш з сиром сулугуні, томатами та зеленню – 120 грн, сібас з рататуєм у вершковому соусі – 445 грн, свинячі ребра на сіні – 93 грн/100 г.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, європейська кухня, шеф-кухар Вадим Волковський, авторські страви від шефа, дитяче меню, банкетна зала, тераса, відкритий майданчик, послуги індивідуального банкетного менеджера.

ORLY PARK — готельно-ресторанний комплекс у столичному парку «Орлятко». На чотирьох поверхах комплексу розташувались ресторан з витонченою європейською кухнею, 3 банкетні зали з караоке і 3 конференц-зали. Для корпоративу в ORLY PARK пропонують зали від 10 до 100 осіб, караоке зал, лаунж зона, та багато іншого. Зручне розташування комплексу в парковій зоні дозволяє відпочити від міського гамору та повністю насолодитись святкуванням. Банкетний менеджер комплексу підготує для вашого свята індивідуальне меню і запропонує варіанти розсадження, а також допоможе організувати додаткові послуги: агенції, координаторів, ведучих.

Ресторан-кондитерская «Счастье»

Де: вул. Академіка Вільямса, 17/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускети з вершковим мусом та лососем – 135 грн, запечені креветки з козячим сиром та хрусткою чіабатою – 355 грн, мікс салат з телятиною-гриль під гірчичною заправкою – 285 грн, оксамитове ризото з карамелізованою грушею та сиром горгонзола – 255 грн, каре​ ​молочного​ ​теляти​ ​під​ ​соусом​ ​деміглас​ ​з ароматними​ ​травами​ ​та​ ​овочами​-​гриль – 475 грн.

Деталі: ресторан-кондитерська, де створюють класичні, трендові та авторські десерти, європейська кухня, торти на замовлення з доставкою, свіжа випічка, сніданки, дитяче меню, створення кенді-барів, тераса, гастролавка.

«Счастье» — ресторан-кондитерська, в якій однаково комфортно можна випити чашку кави з десертом і відзначити урочисту подію. Головна гордість закладу — власна кондитерська при ресторані, де готують класичні і трендові десерти на основі натуральних інгредієнтів. У ресторані є 4 банкетні зали, які задовольнять будь-який формат свята, а також спеціальне банкетне і фуршетне меню.

Ресторан «Вілла Віта»

Де: Київська обл., с. Віта Поштова, автодорога Київ–Одеса 21 км., буд. 1.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: теплий салат з печінки та яблук – 190 грн, телячі щоки з трюфельними пюре – 280 грн, креветки тигрові з овочами гриль у часниковому соусі – 455 грн, садж з м’яса та овочів – 2450 грн, філе скумбрії під гірчичним соусом з овочами – 260 грн.

Деталі: сучасний сімейний ресторанно-готельний комплекс, multi-cuisine, доставка, шоу-подачі, фуршетне меню, candy-бар, тераса, формат take away, котеджі, парковий гольф, підходить для весілля та банкетів, вишуканий інтер’єр, тематичні вечірки, дитяче меню.

Готельно-ресторанний комплекс «Вілла Віта» розташований на Одеській трасі, у 8 кілометрах від Києва, поблизу передмістя Віта Поштова. Кухня ресторану європейська з італійськими акцентами, шеф-кухар Олександр Реут постійно працює над вдосконаленням меню і створенням нових страв. Всі соуси, консервація, м’ясна гастрономія, лимонади, випічка та морозиво власного виробництва. У комплексі є все для організації корпоративу: мальовнича територія, високий рівень обслуговування, зали різної місткості від 10 до 200 осіб, різноманітне меню, 10 облаштованих еко-котеджів серед лісу.

Головна фото: ESHAK

Фото: Facebook Dediko, ESHAK, Риба Пила, ORLY PARK, Ресторан «Счастье», Ресторан «Вілла Віта».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi