Паста з морепродуктами у ресторанах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Паста з морепродуктами у ресторанах Києва: де шукати?
04-11-2019 0 4228


Пасту з морепродуктами у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Паста є дуже популярною стравою завдяки своїм численним варіаціями. Шефи ресторанів Києва постійно експериментують з інгредієнтами й соусами, щоб зробити цю страву довершеною. Цікаво, що пастою називають всі макаронні вироби, а також страви італійської кухні з них (як правило, це макаронні вироби з соусом). Спробуйте спагеті, пене або папарделе з апетитними креветками, мідіями, кальмарами та іншими морепродуктами й оцініть глибину смаків. Нагадаємо: раніше ми писали цікаві факти про пасту та її особливості. А де шукати пасту з морепродуктами у ресторанах Києва, читайте у нашому матеріалі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: Кавателі Ала Пескатора – 298 грн, Равіолі Ала Позіліпо – 198 грн.

Напої: L’Acino Chora Rosso – 520 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це стильний заклад італійської кухні на лівому березі Києва. Ресторан увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. У закладі подають пасту кавателі з тигровими креветками, гребінцем, мідіями у мушлях, помідорами чері та перцем чилі. Варто доповнити страву одним із натуральних вин (виготовленене за допомогою бродіння чистого виноградного соку з додаванням мінімальної кількості сторонніх речовин).

Vapiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Aнтипасті (59–199 грн), салати (79–219 грн), піца (39–199 грн), паста (69–219 грн), десерти (29–95 грн).

Страви: коцце – 105/ 159 грн, гамберетті – 179/ 209 грн, гамберетті е шпіначі – 184/ 219 грн.

Напої: еспресо – 49 грн, лате макіато – 59 грн, флет уайт – 65 грн, американо – 49 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 10:00 до 12:00 щодня, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away. 

Vapiano — демократичний ресторан міжнародної мережі закладів італійської кухні, розташований в центрі міста. У закладі подають декілька видів пасти з морепродуктами. Наприклад, коцце з мідіями, гамберетті з креветками, смаженими в часниковому соусі, або гамберетті е шпіначі (креветки з домашнім песто і вершками).

Arbequina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 4.

Бюджет: ₴₴. Паста (209 грн), салати (155-375 грн).

Страви: паста з мідіями – 209 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, капучино – 45 грн, какао – 47 грн.

Деталі: ресторан іспанської кухні, дизайнерський інтер’єр, авторські інтерпретації національних іспанських страв, сніданок, винна карта, літня тераса в європейському стилі, резерв столів.

Arbequina позиціонує себе як іспанський ресторан з одеським характером. Він відомий своїм надзвичайно затишним інтер’єром. Тут ви зможете скуштувати пасту з мідіями, а також різноманітні страви з м’яса, риби, салати та супи. Пориньте в іспанську сієсту в Arbequina!

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: папарделе з кальмаром та восьминогом – 635 грн.

Напої: з вибором напою вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant – це вишуканий ресторан мережі La Famiglia. У закладі ви знайдете 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин – більше 200 видів. Одне з вин можна поєднати із папарделе з кальмаром та восьминогом.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–215 грн), основні страви (155–590 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: домашня паста з креветками та сиром пекоріно – 295 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, трав’яний чай – 59/ 95 грн, пряний глінтвейн з червоного вина – 120 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00, та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 – ресторан на Подолі в 200-річній будівлі, автентичний інтер’єр якої розповідає історію родини київського скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Замовляйте тут домашню пасту з креветками та сиром пекоріно, яку можна поєднати з класичними коктейлями.

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 11/61.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–195 грн), паста (55–235 грн), основні страви (95–255 грн).

Страви: тальятеле з тигровими креветками та цукіні у вершковому соусі – 220 грн, лінгвіні з мідіями в томатному соусі – 125 грн, чорні лігвіні з морепродуктами – 235 грн.

Напої: подвійний еспресо – 35 грн, кпучино – 35 грн, раф манговий – 50 грн.

Деталі: фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту» (28 грн / 120 г), страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, сезонне меню, винна карта.

Pastateca – це стильний заклад, де вам приготують фреш-пасту власного приготування, різноманітні закуски до вина, а також авторські коктейлі. Концепт-шефом закладу є Дуччо Орландіні. Любителям морепродуктів варто замовити чорні лігвіні з морепродуктами, а вино до страви та під настрій вам допоможе офіціант.

Фото: Facebook POSITANO, Vapiano, Arbequina, Catch Seafood Restaurant, DOM N10, Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi