пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Тут піца – не просто страва, а ціла філософія. Закваска, ідеальне тісто, правильна температура в печі – кожна деталь має значення, щоб ви відчули справжній смак. А ще ці місця об’єднують людей, які цінують якісні продукти, авторські поєднання і ту саму хрустку скоринку. Сюди приходять за атмосферою, спілкуванням і, звісно, піцою, яку роблять із душею. Якщо теж у темі – ловіть добірку найкращих київських піцерій «для своїх».
Mimosa Brooklyn Pizza | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Години роботи: щодня 09:00-22:00
Деталі: Mimosa Brooklyn Pizza – це місце, де можна поїсти класну піцу прямо в центрі Києва, на Бессарабці. Інтер’єр тут незвичайний, а головна фішка – велика піч на дровах у центрі головної зали. Їхня піца – це щось особливе: хрустка скоринка, купа різних начинок і соуси для бортиків. У меню є 14 видів піци, і вони стали дуже популярними в Києві. З останніх новинок – піца Чікен Тікка Масала, яка нагадує відому індійську страву. Її готують на заквасці, з овочевою основою, купою спецій, куркою і йогуртом та подають з соусом і лаймом.
Автостанція | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Нижній Вал, 15А
Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00
Деталі: «Автостанція» – це піцерія біля Контрактової площі, яка відкрилася в будівлі, де раніше була автостанція «Поділ». Це проєкт від авторів таких яскравих гастроконцетів, як Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat та «Чайка». Головне, що тут можна поїсти – це піца, але також є сніданки з 10:00 до 13:00, паста та закуски. З новенького в меню серед піци варто згадати про «коппа журавлина» з копченою моцарелою, копченою свининою та варенням з журавлини, а також грибну піцу з печерицями, трюфельним соусом з білими грибами та соєвим соусом.
Pie Spot | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Липинського, 15
Години роботи: пн-чт 11:00 — 21:30, пт-нд 11:00 — 22:30
Деталі: Pie Spot на Київському велотреку справжній магніт для всіх столичних фудіз — адже там готують незвичайну неаполітанську піцу на заквасці, нью-йоркські слайси та бургери від легендарного Іллі Сьоміна. Якщо хочеш спробувати щось особливе, то бери «Кібер-Баварію» – це щось неймовірне. В ній багато м’яса, а саме круті мисливські ковбаски, яблучне пюре, гострий халапеньо, гірчиця, барбекю-майонез і багато моцарели — реально пушка. А ще тепер тут можна замовити піцу з котлетами по-київськи, яка вперше з’явилась в “Автостанції” та розірвала всіх — тож є шанс спробувати і обрати собі “київського фаворита”.
T.C.Pizza | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара, 15/3
Години роботи: щодня 09:00 — 22:00
Деталі: T.C.Pizza на перетині Гончара та Великої Житомирської готова впустити вас у “світ ненудної їжі”. В меню від traveling chefa та шеф-кухаря Сергія Саманя ви знайдете 12 видів круглої піц. З крутезних поєднань в піцах — прошуто-айва, чотири сири з грушевим джемом, бастурма з солодкою гірчицею, а також тушкована баранина в соусі а-ля горілка. Також можна замовити піцу 50/50, поєднавши два смаки.
Station Pizza | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Нижній Вал, 35
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Деталі: Station Pizza на Подолі знайома багатьом жителям міста — це саме їх піца в рожевих коробках вражає яскравістю та смаками. Для приготування класичної піци з пухкими бортиками у Station Pizza використовують чотири види борошна та фірмові ароматні соуси. Серед новинок у меню — піца «Борщ» за авторським рецептом. Для основи використовують соус з буряка, моркви та цибулі, тушкованих з томатами пелаті, як начинку – томлену телятину, боби едамаме, мангольд.
400.kyiv | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Кудрявська, 16-Б
Години роботи: чт-нд 17:00-22:00
Деталі: 400 — колоритна локація з піцею неподалік Львівської площі. Заклад зробили у стилі лофт та розмістили кухню всередині білого контейнера. Тут готують піцу в дров’яній печі за усіма неаполітанськими традиціями з італійських продуктів з додаванням локальних інгредієнтів. Спробуйте найвершковішу з усіх вершкових піц “Чарівні гриби” з гливами та печерицями, що подаються із трюфельною олією та петрушкою. І зверніть увагу на режим роботи — 400 працює з четверга по неділю.
Головна фото: Fabrizio Pullara on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi