Популярні рибні страви в закладах столиці - PostEat

пошук

Популярні рибні страви в закладах столиці
26-04-2019 0 5042


Популярні рибні страви в закладах столиці шукала редакція Posteat. Риба – це завжди смачно та оригінально. Київські рибні ресторани пропонують своїм гостям екзотичні та небуденні страви. Де шукати улюблені, відомі та інтригуючі рибні страви в закладах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95-690 грн), страви з риби (450-950 грн), свіжа риба та морепродукти на льоду (260-850 грн).

Їжа: філе лосося з кіноа та авокадо – 450 грн, чорна тріска ден місо юдзу – 950 грн, філе чилійського сібаса з чоклою – 950 грн.

Напої: апельсиновий фреш — 75 грн, імбирний чай з лимоном і м’ятою — 125 грн, еспресо — 55 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, страви японської кухні з перуанським акцентом, устриці, морські делікатеси, шеф-кухар Олександр Алфімов, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, шеф-бартендер Олег Якобенко, парковка, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish – один з концептуальних проектів міжнародного холдингу Bulldozer Group. Гостям пропонують страви японської кухні з перуанським акцентом, а також смачну рибу. Ексклюзивні коктейлі від Олега Якобенко та кращі вина створюють ідеальний фудпейрінг зі стравами Александра Алфімова. Рекомендуємо скуштувати запечений лаврак в банановому листі або ж більш традиційний тунець з авокадо та васабі кремом.

Fish Dash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/2.

Бюджет: ₴₴. Салати (95-185 грн), закуски (65-325 грн), основні страви з риби (320-2800 грн).

Їжа: сібас Фіш Даш – 460 грн, дорадо смажена або гриль – 320 грн, медальйон з морського чорта – 650 грн, калкан смажений або гриль – 450 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: рибний ресторан, проект мережі Dash Group (Cafe Dash, Dalida Bar Kiev, Kebab Dash, Kebab & Burger by Dash), знаходиться на Печерську, страви середземноморської та турецької кухонь, акцент на стравах з риби і морепродуктів, страви на мангалі, шеф -кухар Іхсан Карадемір, тематичний інтер’єр в морському стилі, вітрина зі свіжою рибою і морепродуктами, шоу-подача страв, жива музика, літня тераса, парковка, резерв столів.

Fish Dash – рибний ресторан мережі концептуальних турецьких закладів Dash Group на Печерську. Інтер’єр виконаний в світлих кольорах, які доповнюють меблі блакитних відтінків, в залі є інсталяція з човна і рибальської сітки. Запрошений зі Стамбулу шеф-кухар Іхсан Карадемір зібрав в меню найкращі турецькі закуски і страви зі свіжої риби і морепродуктів, надавши їм особливий акцент спеціями і вогняною шоу-подачею. Рекомендуємо спробувати осетра на пательні або ж смаженого калкана (чорноморський та азовський різновид камбали).

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60-360 грн), супи (150-220 грн), десерти (60-155 грн).

Їжа: барабулька – 160 грн, фермерські золотисті карасики – 95 грн, бички – 105 грн, камбала – 220 грн, дорадо в солі – 350 грн.

Напої: гранатовий лимонад – 80 грн, американо – 45 грн, морквяний фреш — 60 грн, какао – 70 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, сніданки з 10:00 до 12:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» – ще один проект ресторанного холдингу Bulldozer Group, в якому зібрані найкращі позиції морепродуктів і риби — смажені на сковороді по-домашньому або приготовані в дров’яній печі. До страв також варто замовити келих вина. Вартість страв вказана за 100 г готового продукту. Рекомендуємо спробувати чорноморського саргана або ж замовити делікатесну та ніжну барабульку.

Рыба в огне

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (90 грн), салати (90-320 грн), риба (95-180 грн), “Вилов дня” (130-780 грн).

Їжа: камбала калкан – 240 грн, кефаль – 130 грн, сібас – 130 грн, золота форель – 230 грн, білуга – 190 грн, сицилійський тунець – 310 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, базиліковий лимонад – 90 грн, яблучний чай з корицею – 90 грн, Pinotage, Cape Spring – 130 грн / 150 мл.

Деталі: одеський рибний ресторан, знаходиться в центрі старого Подолу, вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, рибу запікають в італійській дров’яній печі в присутності гостей, страви на компанію, резерв столів, винна карта.

«Риба у вогні» – рибний одеський ресторан в центрі Києва, в якому пропонують чорноморські морепродукти та рибу. Локальній рибі у ресторані «Риба у вогні» присвячений найбільший розділ. Тут подають хрусткі, смажені за одеським рецептом барабульку та сарган, бички та ставридку, кефаль та луфаря, чорноморські анчоуси та рачки. На вагу пропонують обрати камбалу – запечену у дров’яній печі, хрустку зверху та ніжну всередині. А якщо вже спробували свіжий вилов, зверніть увагу на ікряники – одеські оладки з 3-х видів ікри — та ікру карпа з печеною картоплею.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89-689 грн), страви з морепродуктів і риби (198-598 грн), лобстери і краби (489-3999 грн).

Їжа: філе дорадо з кремом із батату та овочами – 278 грн, тунець зі шпинатом та фенхелем – 268 грн, луціан – 198 грн, дикий сібас – 198 грн.

Напої: Jack & Coke – 89 грн, Fin Tonic – 59 грн, Aperol Spritz – 119 грн, Dmytro Borysov’s Gastrofamily Brut – 39 грн / 150 мл.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

Рибаlove – рибний ресторан з балканською, середземноморською і португальською кухнями, відкритий ресторатором Дмитром Борисовим. Гостям пропонують спробувати різноманітні морські делікатеси: від барамунді, барабульки, лемонсоля на грилі до лобстерів та тунця. Гурмани обов’язково вподобають м’ясо луціана, яке у всьому світі визнано делікатесним.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (185-485 грн), основні страви (420-998 грн), риба (128-535 грн), десерти (215 грн-298 грн).

Їжа: дорадо – 128 грн, дикий сібас – 295 грн, тюрбо – 294 грн, тунець на грилі зі шпинатом і кіноа – 778 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant – рибний ресторан, що розташований в самому центрі столиці недалеко від станції метро «Золоті Ворота» і належить до мережі закладів La Famiglia. Інтер’єр закладу вдало поєднує в собі два стилі: сучасну класику та лофт – цегляна кладка стін, оздоблення з натурального дерева, металу та шкіри, багаторівневе освітлення. Свіжу рибу доставляють два рази на тиждень, а готують її на грилі, в солі, на пару або запікають в духовці. Всю рибу подають з картопляним пюре і фірмовим соусом. Ціни в меню вказані за 100 г сирої риби – вагу кожної позиції можна дізнатися у офіціанта. Рекомендуємо скуштувати багате протеїнами м’ясо хижої риби тюрбо.

Фото: Facebook Not Only Fish, Fish Dash, Рыба Пила, Риба у Вогні, Рибаlove, Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi