Рецепти легких та корисних страв від Марко Черветті: худнемо до літнього сезону! - PostEat

пошук

Рецепти легких та корисних страв від Марко Черветті: худнемо до літнього сезону!
25-04-2019 0 7013


Рецепти легких та корисних страв від Марко Черветті підібрала редакція PostEat. Літо вже зовсім близько, а це означає, що час привести тіло у форму перед відпусткою! Найхаризматичніший шеф-кухар із сонячної Італії, бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті допоможе вам підготуватися до літнього сезону і схуднути без дієт! На своєму YouTube-каналі Марко розповідає підписникам про те, як приготувати надзвичайно смачні страви із корисних інгредієнтів, що прискорять обмін речовин і наситять організм! Більшість із рецептів від шефа з мінімальною кількістю процесів – це зручно і для тих, хто турбується про свій час. Готуйте смачно та по-новому з Марко Черветті!

Корисний салат

Шеф-кухар Марко Черветті знає, як, бува, не хочеться виснажувати себе дієтами. Тому Марко підготував для вас рецепт смачного салату, від якого ви почнете худнути просто на очах! Оскільки салат складається із корисних, свіжих та сезонних інгредієнтів, він допоможе відновити вітамінний баланс вашого організму. Дивимось!

Млинці Aglio E Olio

ви любите млинці? Якщо ні, то саме час приготувати млинці Aglio E Olio за рецептом від шефа Марко Черветті. Усі класичні методи та стандартні начинки – геть! Спробуйте приготувати щось справді особливе – і ви точно вразите свою родину вишуканою стравою!

Грибний крем-суп

Здавалося б, що особливого можна приготувати зі звичайних грибів? Шеф Марко Черветті – руйнівник кулінарних стереотипів – пропонує вам приготувати ніжний крем-суп з печерицями. Але як надати супові ніжної кремової текстури? Які вершки підібрати, щоб суп не був занадто калорійним? А спеції які додати? На ці та інші питання Марко відповідає у новому відео-рецепті!

Спаржа

А ви знали, що в квітні стартує сезон спаржі – дуже смачного і корисного продукту? Якщо ви хочете приготувати спаржу вдома, вмикайте відео-рецепт від шефа Марко Черветті! Він розповість, як правильно обрати продукт, а також поділиться рецептами двох страв зі спаржі, що смакуватимуть всім!

Овочевий бульйон

Щоб приготувати овочевий бульйон, не обов’язково використовувати цілі овочі, каже шеф-кухар Марко Черветті. Замість цього бульйон можна зварити просто, швидко і з використанням мінімальної кількості продуктів. Прекрасний лайфхак для кухні і пораду для кухарів-початківців та професіоналів відкриває найбільш життєрадісний шеф-кухар Італії!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi