Ресторани Києва із теплими верандами: де провести час затишно - PostEat

пошук

Ресторани Києва із теплими верандами: де провести час затишно
07-03-2024 0 388

Yana Sytnyk

Автор


Ресторани з теплими верандами в Києві – це гарний спосіб провести час у затишній компанії друзів чи сім’ї. Коли на вулиці вже весна, але все ще прохолодно – хочеться зігрітися смачним коктейлем та душевними розмовами. Сьогодні наша редакція створила добірку ресторанів Києва з теплими верандами, де ви зможете не лише посмакувати улюбленими стравами, а й насолодитися панорамним видом та весняним настроєм.

Кувшин | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Федорова, 10

Години роботи: щодня 11:00 – 23:00

Бюджет: салати від 295 грн, основні страви від 289 грн, десерти від 95 грн.

Меню: колхідський салат зі свіжих овочів — 295 грн, м’ясні та сирні спеціалітети — 590 грн, харчо з бараниною — 255 грн, лобіо — 155 грн, міні кебаби з баранини — 764 грн, хачапурі по-аджарськи — 274 грн, сорбет тархун — 95 грн, фірмовий медовий торт — 259 грн.

Деталі: «Кувшин» – ресторан кавказької кухні з широким асортиментом грузинських вин. В інтер’єрі поєднали цеглу та дерево, а посеред закладу розташували велику піч. Велика засклена тераса має вид на зелений сад у сусідньому сквері. Страви тут готують у спеціальній грузинській дров’яній печі пурне. На вихідних запрошують посмакувати авторським пловом з бараниною та послухати живу музику. В меню ви знайдете хінкалі, мезе, також пропонують фірмові страви з кебабом чи страви приготовані на відкритому вогні. Окремо створене меню для дітей. З десертів – згапарі з чорного шоколаду та морозиво. З напоїв – аперитиви, ігристі вина та газована вода.

To Be | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 2а

Години роботи: щодня 11:00 – 23:00

Бюджет: салати від 200 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 180 грн.

Меню: сирна тарілка — 380 грн, авокадо тост — 170 грн, салат з лососем та манго — 310 грн, рис з креветками — 270 грн, стейк індички з соусом тартар — 295 грн, Том Ям — 380 грн, сирники зі смородиновим конфі — 180 грн, торт «Київський» — 190 грн.

Деталі: To Be – ресторан італійської, іспанської та японської кухні на Подолі. В інтер’єрі переважають червоно-чорні тони, що підкреслюють класичний італійський стиль. Закрита скляна тераса розташована в окремій частині зали та обставлена зеленими кімнатними рослинами. У закладі щодня з 11:00 до 16:00 подають сніданки. Основне меню пропонує начос з гуакамоле, стейк філе міньйон, фірмові роли та бургери. З десертів –  медовик класичний та чізкейк вишнево-карамельний. З напоїв – вино, алкогольні та безалкогольні напої та окрема чайна карта з китайськими та натуральними чаями.

Patio | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Оноре де Бальзака, 7а

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Бюджет: салати від 165 грн, основні страви від 109 грн, десерти від 35 грн.

Меню: салат із запечених овочів та грінками — 215 грн, рулетики з лосося з сиром фета — 335 грн, хачапурі по-мегрельськи — 235 грн, хінкалі з телятиною та свининою — 111 грн, лосось запечений — 515 грн, вишневий штрудель з морозивом — 105 грн.

Деталі: Patio – грузинський ресторан на лівому березі Києва з окремими теплими будиночками. Зали, що вміщують від 12 до 80 осіб, розраховані не лише на банкети, а й на звичайний похід у ресторан. Кожен будиночок має свій стиль – від традиційного грузинського до вишуканого японського. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня. Щочетверга діє знижка на хачапурі (при умові замовлення у закладі). У меню ви знайдете хачапурі та хінкалі, а також страви на вугіллі. Окремо мають дитяче та вегетаріанське меню. З десертів – хінкалі з вишнею або чурчхела. З напоїв – вина, чача, коктейлі, кава та чай.

Маяк | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Години роботи: щодня 12:00 – 23:00

Бюджет: салати від 295 грн, основні страви від 300 грн, десерти від 240 грн.

Меню: карпачо лосося та авокадо — 620 грн, лобстер термідор — 910 грн, сирне плато з грісіні — 645 грн, салат з м’ясом краба та авокадо 1560 грн, спрінг-роли з креветкою та кав’яром — 440 грн, піца Карбонара — 440 грн, курча гриль — 410 грн, шашлик з яловичини — 720 грн, кавово-лаймова панна котта — 240 грн, французький десерт «Paris-Brest» — 365 грн.

Деталі: «Маяк» – ресторан сучасної європейської кухні. Ресторан знаходиться на лівому березі міста на Дніпровській набережній, тому просторі тераси мають панорамний вид на річку. Майже щовихідних тут проводять різноманітні івенти, зустрічі та дитячі активності. Меню переважно складається з морепродуктів, однак тут можна знайти також піцу з дров’яної печі. Пропонують італійські брускети, пасту та ризото, м’ясні страви та гарніри. З десертів — панна кота, медовик та фісташковий крем-брюле. З напоїв мають окрему винну, коктейльну та чайну карту.

Kin Kao | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9

Години роботи: пн-чт 11:00 — 22:00, пт-нд 11:00 — 23:00

Бюджет: салати від 110 грн, основні страви від 185 грн, десерти від 170 грн.

Меню: темпура креветки — 225 грн, кімчі — 110 грн, тайський салат з телятиною — 230 грн, рис WOK з качкою — 310 грн, смажені пельмені зі свининою — 198 грн, каррі з морепродуктами — 310 грн, тонкацу морський окунь — 240 грн, бібімбаб з креветками — 340 грн, том ям — 275 грн, банани в клярі з апельсиновим соусом — 170 грн, роті — 170 грн.

Деталі: Kin Kao – ресторан паназійської кухні з екзотичним грилем та авторськими коктейлями. Простора тераса виходить на тиху подільську вулицю, в інтер’єрі переважають червоно-чорні кольори, традиційний азійський стиль, а доповненням стають дерев’яні перегородки та китайські ліхтарики над кожним столом. Бізнес-ланчі тут подають щодня з 12:00 до 15:00. Меню має такі позиції: спрінг роли, WOK, корейський бібімбаб та неми. Унікальна пропозиція – традиційний корейський гриль з м’ясною, рибною чи овочевою тарілкою. З десертів – банани в клярі, роті, ананас в апельсиновій карамелі та смажене молоко. З напоїв — різноманітні трав’яні та традиційні чаї, авторські коктейлі та винна карта.

REBERBAR | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1

Години роботи: щодня 11:00 – 23:00

Бюджет: салати від 185 грн, основні страви від 385 грн, десерти від 55 грн.

Меню: курячі крильця в соусі теріякі — 165 грн, баструма — 125 грн, мікс салата з пармською шинкою і сиром брі — 195 грн, фірмове свиняче ребро — 385 грн, теляче ребро в ягідній глазурі — 555 грн, бургер Jack Deniels — 355 грн, пивний сет — 685 грн, крем — брюле — 125 грн, чізкейк з соусом манго-маракуйя — 180 грн.

Деталі: REBERBAR – ресторан американських традицій та авторського погляду у центрі Києва. Заклад позиціонує себе, як реберня та місце для зустрічі великими компаніями. Відкрита тераса розташована при вході, також в закладі часто проводять трансляції футбольних матчів. У ресторані пропонують фірмові ребра за авторськими рецептами та крафтове пиво з власної броварні. Меню поділено на дві категорії: ребра та пиво. Можна знайти салати, фірмові реберця, страви на відкритому вогні та гарніри. З десертів – морозиво в асортименті, чізкейк та яблучний штрудель. З напоїв – авторське пиво, вино, коктейлі та безалкогольні напої.

Головне фото: Instagram Кувшин
Фото: Instagram kuvshin_restoran, tobe_ua, patio_kiev, mayak.rest, kinkaokyiv, reberbar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi