Ресторани зі стравами для компаній в Києві: святкові посиденьки продовжуються - PostEat

пошук

Ресторани зі стравами для компаній в Києві: святкові посиденьки продовжуються
21-01-2022 0 1291


Найкращий час для зустрічі зі старими друзями — завжди, тому святкові посиденьки продовжуються. Після прогулянки зимовим містом або заміського відпочинку зайдіть погрітися, поговорити і спробувати страви або сети на компанію в ресторанах Києва. Ситні, апетитні, знайомі і екзотичні страви на компанію неодмінно припадуть до смаку вам і вашим друзям.

Toscana Grill

 

Де: Київська обл., м. Буча, вул. Шевченка, 2г.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: камбала тюрбо – 2600 грн, качка в апельсиновому соусі – 920 грн, запечена нога ягняти на вугіллі з соусом із ялинових шишок – 1790 грн.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. В меню зібрані знакові страви тосканської кухні, також є кілька страв для компаній — качка в мандариновому соусі, запечена нога ягняти з соусом із ялинових шишок та камбала тюрбо стануть зіркою вашого святкового столу.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті фруті ді маре – 1360 грн, морське плато – 1460 грн, м’ясне плато – 1300 грн.

Деталі: італійські кафе, входять до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа, велика винна карта.

Кафе-сироварня «Буффаліно» має дві локації — в самому центрі міста на Арсенальній та на Оболоні. Влаштувати яскравий бенкет разом з італійською родиною «Буффаліно» можна у будь-який день. Тут на вас завжди чекають незмінно смачні сири з власної сироварні закладу, сезонні пропозиції та смачні новинки від бренд-шефа, а також цікаві страви на компанію. Шанувальники морських дарів оцінять асорті фруті ді маре — дорадо, кальмар, сібас та лосось, приготовлені у спеціях за авторським рецептом, як подаються з овочами гриль та соусами. Максимум морепродуктів варто чекати від морського плато — креветки, восьминіг, кальмар, гребінець з соусами наршараб, тар-тар та кисло-солодкий. Справжнє різноманіття у м’ясному плато — свинина, куряче філе, філе качки та телятина, маринована у травах, які подають з овочами гриль, а також ягідним, томатним та кисло-солодким соусом. Зарезервувати стіл можна за номерами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: мет м’ясний на двох – 788 грн, сет м’ясний на чотирьох – 1390 грн, плато морепродуктів на двох – 1390 грн, плато морепродуктів на чотирьох – 2740 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Заклад складається з трьох зал та двох терас, інтер’єр ресторану оформлено у теплих пісочних тонах. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. Для компаній з двох або чотирьох гостей пропонують м’ясні сети з курячим шашликом, свинячим ошийком, кебабом, телячим каре та стейком Рібай, а також плато морепродуктів з кальмарами, тунцем, тигровими креветками, восьминогом, гребінцем та шашликом з лосося.

Мітерія

Де: вул. Саксаганського, 68/21; вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: big asian set – 1305 грн, big duck&chicken set – 1125 грн, 1/2 big tartar set – 595 грн, big mussels set – 735 грн, big fish set – 1225 грн, big crab&lobster set – 1995 грн.

Деталі: мітерія (ресторани м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.

«Мітерія» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Кожен рецепт створений відомим шеф-кухарем Юрієм Приємським, який активно просуває ідею локального продукту. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Гастрономічною візитівкою мітерії є стейки та м’ясні страви приготовані на вугіллі. Для великих компаній пропонують різноманітні кілограмові сети з морепродуктами, реберцями, тартарами, стейками та крабами.

Tbiliso

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Івана Пулюя, 8а; вул. Деміївська, 31; вул. Спаська, 8А; Кільцева дорога, 1; вул. Салютна, 2.

Бюджет: ₴₴.

Страви: сет на двох – 599 грн, великий м’ясний сет – 650 грн.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, сезонні пропозиції від шефа, дитяче меню, винна карта, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні в різних куточках міста. В меню ресторану: 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Для романтичних побачень в ресторані створили сет для двох – хінкалі, хачапурі по-мегрельськи, курча тапака в соусі та два келихи домашнього грузинського вина. А для святкового застілля рекомендують великий м’ясний сет: шашлик зі свинини та з курятини, люля-кебаб з телятини та з курки, картопля по-селянськи, лаваш та два соуси.

SHO

Де: вул. Мечникова, 18

Бюджет: ₴₴.

Страви (з 1 кг): качка з гречкою та потрохами – 950 грн, качка з яблуками – 850 грн, щука фарширована – 900 грн, короп фарширований – 750 грн, каре телятини – 1600 грн, бараняча лопатка – 980 грн.

Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.

Найбільший ресторан української кухні в країні SHO відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Для компаній за попереднім замовленням готують качку з начинками, фаршировану щуку або коропа, баранячу лопатку та каре телятини.

Головна фото: Toscana Grill

Фото: Facebook Toscana Grill, Буффаліно, River Grill, Мітерія, Tbiliso, SHO.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi