Римські канікули: італійські ресторани з крутим морозивом у Києві - PostEat

пошук

Римські канікули: італійські ресторани з крутим морозивом у Києві
22-07-2019 0 3229


Італійські ресторани зі смачним морозивом шукала в Києві редакція PostEat. Незалежно від погоди чи пори року морозиво — завжди гарна ідея. Найбільш пристрасні фанати холодного десерту навіть вирушають у гастрономічні подорожі в пошуках найкращого морозива — вирушають, звісно, до Італії. Але, на щастя, це не обов’язково: гарне морозиво можна знайти й у Києві. Домашнє, з натуральних продуктів, з оригінальними смаками — де його шукати в Києві, розповідає редакція PostEat.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (112—396 грн), страви з м’яса та птиці (128—412 грн), десерти (42—146 грн).

Їжа: морозиво від шефа – 54 грн.

Напої: апельсиновий фреш — 80 грн, еспресо — 46 грн, капучино — 56 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, ранні сніданки з 06:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — легендарний столичний ресторан італійської кухні в авторській інтерпретації, що вже протягом 10 років дивує досвідчену публіку віртуозними гастрономічними вишукуваннями. На кухні створюються страви під впливом натхнення кулінарними традиціями Італії, а гості насолоджуються атмосферою спокою та душевної свободи. Морозиво тут готують за особливою рецептурою авторства Дар’ї Гросицької. Секрет його чарівного смаку — в натуральних ферментованих маслах. Обліпиха з буряковими цукатами, естрагон та розмарин, шоколад та лаванда — поласувати таким однозначно варто.

Vino e Cucina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197—437 грн), домашня паста і ризото (149—397 грн), десерти (112—387 грн).

Їжа: морозиво з рікоти з грушею — 124 грн, кокосове морозиво у чорному шоколаді — 217 грн, канолі з кремом із маракуї з горіховим морозивом — 137 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

VINO e CUCINA — втілення квінтесенції Італії в центрі міста: жива музика, власна енотека, піцерія з дров’яною піччю та вишуканий інтер’єр. Ресторан може похвалитися неймовірною колекцією вин, яка зробила заклад постійним місцем  зустрічей винних знавців. Меню не менш різноманітне — ситні сніданки, страви з органічних яєць, сир та йогурт власного приготування, домашня випічка, моцарела-бар, устриці, традиційні антипасті, великий вибір пасти та піци, а також коктейлі та спеціальне меню від шефа. А ще тут готують неймовірно смачне домашнє морозиво, і від розмаїття його смаків очі розбігаються.

Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6/11.

Бюджет: ₴₴. Супи (69—119 грн), основні страви (295—369 грн), паста (129—279 грн), морозиво (145—269 грн).

Їжа: відро щастя «Шоколад та вершки» — 269 грн, відро щастя «Фруктовий поцілунок» — 245 грн, кроканте — 159 грн.

Напої: апельсиновий фреш — 75 грн, еспресо з часником — 39 грн, лате — 49 грн, какао — 55 грн.

Деталі: італійська кухня, пастічерія, остерія, джелатерія, за кожен напрямок в ресторані відповідає шеф-кухар італієць, літня тераса, цукерки ручної роботи, спеціальні десерти на основі джелато, сніданки з 08:00.

Panna Pasticceria — ресторан для справжніх поціновувачів гастрономічної Італії, для кого італійська кухня то не лише піци та пасти, а значно більше. Це і пастічерія — італійська кондитерська, де готують свіжу випічку, італійські десерти, печиво та цукерки, і остерія — тут готують закуски, салати, пасти та ризото, і джелатерія — тут творять італійське морозиво. Джелато в Panna Pasticceria можна замовляти навіть відрами — хіба це не щастя?

Viva Oliva Napoletana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 16.

Бюджет: ₴₴. Закуски (139—249 грн), салати (119—179 грн), піца (84—299 грн), паста (99—199 грн).

Їжа: морозиво в асортименті — 49 грн.

Напої: Hugo — 139 грн, еспресо — 37 грн, какао — 59 грн, глінтвейн — 99 грн.

Деталі: сімейний ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, шеф-піцайоло і пастічіоло — неаполітанець Маріо Сіані, страви для вегетаріанців, сніданки з понеділка по суботу (09:00—11:00), доставка, take away, резерв столів.

Viva Oliva Napoletana — класична італійська кухня від шеф-кухаря, неаполітанця Маріо Сіане. Меню ресторану складається з аутентичної піци, домашньої пасти та традиційних південно-італійських десертів. Морозиво тут подають у крижаних склянках з лимончело та пропонують на вибір такі смаки: страчатела, шоколад, фісташки, карамель, ваніль та суниця.

Trattoria Zucca

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (147—370 грн), салати (175—315 грн), домашня паста (137—295 грн).

Їжа: абрикосове морозиво з фруктовим тартаром — 125 грн, фісташкове морозиво з білим шоколадом — 195 грн, вишневе морозиво з тартаром з полуниці та винограду — 115 грн/

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 9:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria Zucca — домашній ресторан без зайвого пафосу та претензійності. У меню зібрані знакові рецепти з усіх регіонів Італії: лазанья з Кампанії, сардини з Сицилії, брускети з тунцем з Калабрії і пана кота з П’ємонту. В Trattoria Zucca чекають на гостей, щоб пригостити морозивом ручної роботи — вишневим, з тартаром з полуниці та винограду; кокосовим, з полуничним тартаром та абрикосовим – з фруктовим тартаром.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182—274 грн), основні страви (252—395 грн), домашня паста та ризото (142—298 грн).

Їжа: лавандове морозиво з чорницею — 49 грн, морозиво з лічі та дині — 49 грн, кокосове морозиво з персиком — 65 грн, дегустаційний сет морозива — 169 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки з 08:00 до 12:00, дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — ресторан, де з великою повагою ставляться до італійських традицій. Просторі зали, затишна літня тераса та хрустка домашня піца. Візитною карткою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна і з начинками на будь-який смак. А ще тут дуже люблять морозиво,  і назва Semifreddo Ristorante свідчить про це: семіфредо — традиційний італійський рецепт, який готують з морозива та різних топінгів. В ресторані пропонують морозиво з лавандою та чорницею, лічі та динею, кокосом та персиком тощо.

Фото: Facebook Under Wonder, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Panna Pasticceria, Viva Oliva, Trattoria ZUCCA, Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi