Сімейне свято: заклади Києва, де можна відзначити Різдво? - PostEat

пошук

Сімейне свято: заклади Києва, де можна відзначити Різдво?
20-12-2019 0 1480


Редакція PostEat знайшла для вас заклади Києва, де можна відзначити Різдво. Різдво – це свято, котре хочеться святкувати разом з усією родиною, обмінюватися привітаннями та подарунками, дарувати свої усмішки та тепло. Для того, щоб ви могли зібратися з найдорожчими людьми та не думати про готування страв для святкового столу, ми підібрали 6 різноманітних локацій Києва, що відрізняються кухнями та ціновою політикою. Вам лишається обрати заклад та зарезервувати стіл – про решту подбає персонал. Заклади Києва, де можна відзначити Різдво, вже чекають на вас.

Diglass

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49.

Бюджет: ₴₴. Закуски (96–276 грн), салати (107–254 грн), паста (135–169 грн).

Страви: дорадо з овочами та солодкими томатами – 286 грн, рис з шафраном та вершками – 69 грн, теплий салат з телятиною – 174 грн.

Напої: Cosmopolitan – 145 грн, Negroni – 165 грн, Old fashioned – 163 грн, Whiskey Sour – 155 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться у центрі міста, бренд-шеф Ігор Брагін, стильний інтер’єр, сніданки, літня тераса, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.

Diglass — ресторан європейської кухні в центрі міста. Тут ви можете відсвяткувати Різдво усією родиною, смакуючи страви з меню та насолоджуючись винами чи коктейлями. Крім того, у закладі спеціально до свят розробили меню страв «для домашнього святкування» — ви можете замовити готові салати, холодець, солодощі та інші страви до свого столу.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–585 грн), основні страви (225–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: салат з вугрем унагі – 399 грн, запечене філе палтуса – 580 грн, камчатський краб – 510 грн, стейк з цвітної капусти з грибною піною – 115 грн.

Напої: «Маяк» — 240 грн, «Маргарита» — 240 грн, «Мохіто» — 210 грн, «Май Тай» — 275 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» — це затишна локація на лівому березі Києва, котра підійде як для святкування важливих подій у житті, так і для затишної сімейної вечері у колі найрідніших. Для маленьких гостей тут створили спеціальне дитяче меню, а дорослі зможуть насолодитися стравами з яскравими поєднаннями інгредієнтів, винами та коктейлями.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.Гарячі закуски (190–440 грн), страви з м’яса і птиці (260–1550 грн), десерти (60–580 грн).

Страви: ризото з морепродуктами та шафраном – 440 грн, тартар з тунця – 385 грн, ескарго з часниковим соусом – 280 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у центрі Києва, д гостям пропонують насолодитися стравами французької кухні та вишуканими винами. Тут можна провести сімейну вечерю і відсвяткувати світле свято Різдва із найдорожчими вам людьми – високоякісний сервіс та кухня сприятимуть комфортному відпочинку.

Casa Nori

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Борисоглібська, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Рис (310-390 грн), супи (150-310 грн), страви з м’яса та птиці (240-950 грн).

Страви: «Бульйон з Тортелліні де Спієнца» — 150 грн, салат з авокадо і овочів – 260 грн, бродето з морепродуктами – 310 грн, «Ла Пінца» — 145 грн.

Напої: Hugo – 210 грн, Padron – 210 грн, Campari Spritz – 210 грн, Charlie Chaplin – 190 грн.

Деталі: аутентична чікетерія-остерія венеціана з традиційною італійською кухнею, паста власного приготування, ручний прес Torchio, італійська і венеціанська кухні, ідейний натхненник і шеф-кухар – Андреа Норі; колекція італійських вин, стильний інтер’єр, в меню — страви за сімейними рецептами Андреа Норі.

Casa Nori — затишний ресторан на Подолі в стилі класичних італійських остерій. Спробуйте тут страви за сімейними рецептами шеф-кухаря ресторану Андреа Норі і відчуйте себе в сонячній теплій Італії за будь-якої погоди!

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–215 грн), основні страви (155–590 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: севіче із лосося з авокадо та апельсиновим соусом – 195 грн, салат Романо Houston’s з домашнім курчам-гриль і арахісовим соусом – 165 грн, запечена дорадо з рибним соусом, перцем чилі, кунжутною олією та часниковими пластівцями – 379 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, трав’яний чай – 59/95 грн, какао по-київськи – 70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. «У ресторані DOM №10 ми створюємо нову історію Подолу, надихаючись його спадщиною». – кажуть у закладі. Саме тому незвичайна атмосфера закладу притягує як закохані пари, так і компанії гостей, що хочуть відпочити у стінах закладу від міської метушні. У ресторані пропонують не лише відсвяткувати Різдво, але й замовити страви до святкового столу. Деталі – на сайті закладу.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (220–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: севіче з сібаса – 289 грн, стейк з яловичини – 490 грн, піца «Кальцоне» — 189 грн, равіолі з телятиною та трюфельною пастою – 184 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною – тут зручно вечеряти усією великою родиною, святкуючи Різдво. Замовляйте закуски, основні страви та вино, а діти нехай скуштують піцу чи пасту – буде смачно!

Фото: Facebook Diglass, Маяк, Citronelle, Casa Nori, DOM N10, Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi