Смачні сорбети та морозиво в ресторанах та кафе Києва - PostEat

пошук

Смачні сорбети та морозиво в ресторанах та кафе Києва
16-08-2019 0 2898


Смачні сорбети та морозиво в ресторанах та кафе Києва шукала редакція PostEat. Мабуть, кожен з вас любить поласувати морозивом та сорбетом, не лише влітку, а й впродовж всього року. Цікаво: китайці першими почали робити солодкий лід, а згодом цей смачний прохолодний десерт перейняли араби, індуси та перси. А першим європейським морозивником став італієць, який продавав морозиво у Франції, яке невдовзі стало популярним у всьому світі. Щодо сорбету, то цей десерт готується з натуральних соків та пюре ягід або фруктів, тому його вважають менш калорійним, ніж морозиво. Незважаючи на це, обидва десерти є незамінним на різних святах та заходах, вони нададуть вам прохолоду та допоможуть втамувати спрагу влітку. Рекомендуємо вам спробувати те, що вам більше до смаку – морозиво або сорбет у закладах Києва.

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴₴. Десерти (55–145 грн), закуски (75–250 грн), сендвічі (175–265 грн), неаполітанська піца (115 грн–362 грн), салати (145–315 грн), основні страви (98–395 грн).

Страви: морозиво – 55 грн, сорбет – 65 грн, чизкейк із попкорном – 115 грн, брауні з морозивом – 145 грн, тост авокадо – 185 грн, тартар із яловичини з хрусткими чипсами та трюфельним айолі – 168 грн.

Напої: капучино – 59 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, класичні коктейлі – 169 грн, біле вино Chardonnay woodbridge – 155 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з дров’яної печі, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner це заклад американської кухні від рестораторів братів Гусовських, знаходиться на Подолі. Дизайн Liberty Diner створений у стилі американського кафе 90-х років. В меню пропонують картоплю фрі, великі салати, сендвічі, бургери, ребра свинячі та яловичі, пасту, а на сніданок – страви з яєць. Любителям солодкого пропонуємо спробувати алкогольний сорбет із свіжою полуницею, малиною, маракуєю, лаймом, шматочками м’яти, а також джином, аперолем та лимоном-чилі. Також ви можете насолодитись пломбірним морозивом з подвійним шоколадом, полуницею з вершками, фісташками, солоною карамеллю, брауні чизкейком та матча. У барному меню Liberty класичні кавові напої, фреші, міцний алкоголь, коктейлі, пиво, вино та популярна в США содова з вишнею, естрагоном, імбиром або ромашкою.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴₴. Десерти (52–146 грн), сніданки (68–210 грн), закуски (28–244 грн), салати (112–396 грн).

Страви: сорбет – 52 грн, морозиво від шефа – 54 грн, шоколадний муале з лавандовим морозивом – 136 грн, пана кота – 96 грн, чіа-манго пудинг на кокосовому молоці – 90 грн, оладки з цукіні з соусом «Песто» – 148 грн, салат Under Wonder Green – 112 грн.

Напої: капучино – 56 грн, чай Loose tea Daman – 68 грн, коктейль Wonder Spritz – 170 грн, Tequila Thyme Sour – 180 грн, Basil-Currant Sling – 140 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, ранні сніданки з 06:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder ресторан, у якому готують вишукану італійську кухню в авторській інтерпретації. Ресторан знаходиться у центрі столиці поруч з площею Льва Толстого. Для «ранніх пташок» у закладі готують ранні сніданки з 6:00 до 12:00. В основному меню – закуски, салати, паста, ризото, страви з риби та морепродуктів, карпачо, севіче, страви з м’яса та птиці, супи та десерти. Рекомендуємо спробувати морозиво за особливим рецептом від шефа Дар’ї Гросицької. Секрет цього десерту полягає у натуральних ферментованих маслах. Також можна спробувати сорбет, шоколадний муале з лавандовим морозивом та інші страви. В Under Wonder гостям пропонують великий вибір вин Італії, Франції, Німеччини, України, Чилі, Аргентини, Нової Зеландії, Австралії та інших країн світу. Крім того, є коктейлі, міцній алкоголь, фреші, кавові напої та пиво.

Брускета

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Щербаківського, 52

Бюджет: ₴₴. Десерти (26–71 грн), сніданки (60–130 грн), закуски (69–213 грн), салати (84–148 грн).

Страви: морозиво «Тропік» – 66 грн, морозиво «Орео» – 66 грн, італійське морозиво та сорбети – 26 грн, штрудель «Фото з Відня» – 59 грн, десерт «Італійські спогади» – 71 грн, млинці з жульєном – 60 грн, картопляні оладки зі смаженими грибами – 65 грн.

Напої: капучино – 32 грн, ягідний «Айс Ті» – 38 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, мілкшейки – 59 грн, коктейль «Полунична сангрія» – 60 грн, коктейль «Райська насолода» – 88 грн, «Мохіто» – 89 грн.

Деталі: сімейне кафе, адаптовані страви італійської кухні, затишний інтер’єр, кілька зал різного розміру та стилю, сніданки цілий день, карта італійських та французьких вин, дитяча кімната, аніматори, резерв столів, take away, парковка.

«Брускета» — це сімейне кафе на Нивках. У закладі панує затишна атмосфера завдяки приємним, світлим кольорам, а ще – цікавим неоновим вивіскам на стінах, які чудово вписалися в інтер’єр. В «Брускеті» готують італійську кухню, адаптовану до українських смаків та страви інших кухонь світу. Тут ви знайдете брускети, салати, пасту, равіолі, піцу супи, та гарнір. Спробуйте італійське морозиво та сорбети – вершкове, полуничне, шоко-коко, манго або фісташкове на ваш смак. Також рекомендуємо десерт «Фото з Відня» – це штрудель із кулькою морозива. У барній картці закладу – чай, кава, мілкшейки, фреші, червоне, біле та ігристе вино, настоянка, коктейлі, та міцний алкоголь.

Bali Bowl Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 14

Бюджет: морозиво (50–70 грн), сніданки (75–99 грн), смузі боули (110–375 грн), роли (75–200 грн), смузі (75–299 грн), тости (100–110 грн), десерти (20–95 грн).

Страви: морозиво Peanut Pop – 50 грн, морозиво Plum Сardamon – 50 грн, Matcha Pop – 70 грн, Blue Pineapple – 55 грн, Chia Mango Pop – 55 грн.

Напої: рожевий смузі – 100 грн, кавуновий краш – 75 грн, чай маракуя – 85 грн, восток – 60 грн, манго-комбуча – 65 грн, синє молоко – 55 грн.

Деталі: моноформатний заклад, вегетаріанські страви з органічних продуктів, всі страви без цукру і солі, два поверхи, відкрита кухня, лаконічний інтер’єр з натуральних матеріалів, концептуальне озеленення закладу, 30 посадкових місць, резерв столів.

Bali Bowl Cafe – заклад який спеціалізується на боулах. Тут приємна атмосфера завдяки бамбуковим стільцям, зелені та світлим тонам – здається, ніби відпочиваєш на тропічному острові. До 13:00 по буднях і до 15:00 по вихідним на сніданок гостям пропонують гранолу, вівсянку з пітаєю та сирники тофу. Також у меню є роли, смузі боули, «Веггі» боули та тости. Із солодкого можете спробувати унікальне морозиво без цукру та молока, якого тут понад 6 видів: полуниця-м’ята, арахісове, ананасове, матча, чіа-манго та інші смаки. Щодо напоїв – у Bali Bowl можна випити каву із альтернативним молоком, смузі, фреш або чай.

Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6/11

Бюджет: ₴₴. Морозиво (245–269 грн), десерти (115–189 грн), салати (115–239 грн), закуски (89–99 грн), домашні равіолі (129–239 грн).

Страви: морозиво «Відро щастя — Шоколад та вершки» – 269 грн, десерт «Касата» – 115 грн, брускети з соусом песто та маринованим перцем – 89 грн, моцарела із фаршированим тунцем і креветками – 265 грн.

Напої: капучино – 52 грн, лимонад з базиліком та м’ятою – 45 грн, молочний коктейль з джелато на вибір – 85 грн, смузі «Ягідній мікс» – 75 грн, коктейль Basil Bliss – 145 грн, коктейль Negroni – 119 грн, коктейль Sgroppino – 139 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 8:00, автентичні італійські страви, морозиво, цукерки ручної роботи, джелато, коробки солодощів «з собою».

Panna Pasticceria – це італійська кондитерська-пастічерія у центрі столиці. Італійські десерти, печиво та цукерки для гостей тут готує сицилійський кондитер із 40-річним досвідом Вінченцо Мантія. Рекомендуємо вам спробувати «Відро щастя – Шоколад та вершки» – три вершкові смаки джелато на хрусткому шарі пластівців роялтин, прикрашені конусом з вафель, теплим шоколадом, горішками та збитими вершками; «Крокате» – ванільне та шоколадне джелато із збитими вершками, шоколадним мусом та лісовими горіхами або ж скуштуйте малиновий сорбет «Смурфік» з ванільним джелато, драже M&M’s, збитими вершками та ягідним соусом. У барному меню пропонують молочні та алкогольні коктейлі, міцні напої, вина, лимонади, смузі, каву та какао.

Фото: Facebook Liberty Diner, Under Wonder, Брускета, Bali Bowl Cafe, Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi