пошук
Настася Князева
Автор
пошук
Настася Князева
Автор
Страви з курки в закладах Києва шукала редакція PostEat. М’ясом курки здивувати сьогодні гостей ресторану не так вже й просто. Тому шеф-кухарі прикладають максимум зусиль, щоб урізноманітнити звичну нам страву та запропонувати її у незвичній інтерпретації. Ми вирішили з’ясувати, де куштувати страви з курки в закладах Києва, щоб залишитися справжнє задоволеним.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14.
Бюджет: ₴₴₴. Дім сами (99 – 469 грн), страви з м’яса (269 – 1759 грн), салати (147-529 грн), супи (199-469 грн), десерти (67 – 249 грн).
Їжа: курка в кисло-солодкому соусі по-кантонськи- 229 грн, курка з лемонграсом та перцевим соусом — 190 грн.
Напої: Dark Temptation – 240 грн, Chinese Pharmacy – 230 грн, Pisco Punch – 220 грн.
Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, вегетаріанські страви, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 в будні, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.
BAO • Modern Chinese Cuisine — це сучасна китайська кухня, де гостям пропонують скуштувати екзотичні страви Сходу – від закусок до основних страв. В меню закладу представлено декілька страв с куркою під незвичними для українців соусами. Рекомендуємо спробувати курку з лемонграсом та перцевим соусом, а після – доповнити смак авторським коктейлем Dragon Eyes з бурбону та прянощів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 7.
Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (145 – 270 грн), салати (169 – 215 грн), основні страви (199 – 495 грн).
Їжа: половина фермерської курки з запеченими овочами — 260 грн.
Напої: смузі Banana-Maca – 120 грн, смузі After Gym – 129 грн, еспресо — 50 грн, флет-вайт на кокосовому молоці — 69 грн.
Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проект Анни Козаченко (Milk Bar і Dogs & Tails), два види меню — денний і вечірній, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з Суперфуд, specials страви у вихідні дні, смузі, take away, резерв столів у вечірній час .
Good Girl — ресторан смачної та корисної їжі від співзасновниці Milk Bar і Dogs & Tails Анни Козаченко. Страви готують з якісних продуктів та максимально зберігаючи всі корисні властивості продуктів. У закладі є денне і вечірнє меню. Курку з запеченими овочами пропонують саме в другій половині дня — з 17:00 до 23:00. Рекомендуємо доповнити страву зеленим салатом, в якому поєднуються шпинат, цукіні, авокадо, броколі, зелений горошок, боби едамаме, кокос та витончена заправка.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гарматна, 26/2.
Бюджет: ₴₴. Салати (164 – 185 грн), курка, запечена в печі (245 грн/кг), качка, запечена в печі (325 – 1380 грн), супи (35 грн).
Їжа: курка з паприкою – 245 грн/кг, курка чилі — 245 грн, крила барбекю — 52-390 грн, курка “як у бабусі” — 218 грн, курка з ароматними травами — 340 грн.
Напої: чай вишневий – 30 грн, еспресо – 20 грн, лате – 35 грн.
Деталі: моноформатний магазин-ресторан, страви з птиці, піца, гамбургери, комбіновані меню, дров’яна піч, take away.
КоКря — монозаклад недалеко від станції метро «Шулявська», де пропонують страви із запеченої птиці. В меню доступні 11 видів курки, 6 видів качки, а також піцу, бургери, сендвічі, перші страви, вегетаріанські страви та, навіть, дитяче бургер-меню. Рекомендуємо скуштувати апельсинову курку “Помаранчевий смак” з апельсином та коріандром. А тим гостям, які віддають перевагу традиційним смакам, пропонуємо спробувати запечену курку “Як у бабусі”.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (129 – 229 грн), основні страви (179 – 499 грн), сири та десерти (45 – 269 грн).
Їжа: куряча грудка гриль на подушці зі шпинату с зеленою аджикою та перцем чилі – 229 грн, курча табака зі спеціями до золотистої скоринки на глиняній пательні “тапа” — 299 грн, курча табака у горіховому соусі “баже” — 339 грн, курча шкмерулі у вершково-часниковому соусі — 359 грн, курча у винному соусі по-імеретинськи — 269 грн.
Напої: Tsitska, Khareba, 2016, GEORGIA / Imereti – 90 грн/ 100 мл, Muscat, Chateau Mukhrani, GEORGIA – 99 грн/ 100 мл, Prosecco Brut, Teresa Rizzi, ITALY / Veneto – 900 грн/ пляшку.
Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Олександр Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.
«ШОТІ» — ресторан грузинської кухні, який входить до мережі закладів братів Гусовських. Концепція закладу полягає у вишуканому мінімалізмі з акцентами на грузинські традиції та деталі побуту. Головна родзинка закладу – власна пекарня, де готують однойменний грузинський хліб, хачапурі, ачму і пироги з різними начинками. В меню панує куряче розмаїття – курча табака зі спеціями, курча шкмерулі, курча у винному соусі та інші. Рекомендуємо спробувати курча табака у горіховому соусі “баже”.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 49; вул. Прорізна, 3/5; Андріївський узвіз, 2д.
Бюджет: ₴₴. сніданки (45-129 грн), салати (85-129 грн), основні страви (99 – 189 грн), супи (69-89 грн), десерти (45 – 85 грн).
Їжа: курка у сидрі з пюре та яблуками – 119 грн, курка з грибами у вершково-гірчичному соусі з рисом — 129 грн.
Напої: Boulevardier – 109 грн, Old Fashioned – 125 грн, Chardonnay Castillo San Simon – 59 грн/100 мл, Lambrusco dell ‘Emilia Bianco Dry – 449 грн/750 мл.
Деталі: мережа кафе, три локації мережі в різних районах Києва та одна у Львові, страви різних кухонь світу, сніданки з 9:00 до 12:00 (у вихідні до 13:00), страви для вегетаріанців, сезонне меню, коктейльна карта , dogs friendly, bike friendly, dj-сети.
Druzi Cafe — мережа міських кафе, де можна посидіти з друзями в приємній атмосфері за демократичними цінами. Інтер’єр закладу витриманий в мінімалістичному стилі, але є яскраві акценти у вигляді графіті, жовтих стільців або велосипедних коліс. Заклад відмінно підходить і для зустрічей за сніданком, і для гучних вечірніх посиденьок. Курку тут подають в двох варіаціях: у сидрі з пюре та яблуками або з грибами у вершково-гірчичному соусі з рисом. Рекомендуємо спробувати обидві страви.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пл. Перемоги, 3.
Бюджет: ₴. Сніданки (50-145 грн), супи (50-55 грн), салати (50-90 грн), піде і лахмаджун (55-130 грн), основні страви (90-135 грн).
Їжа: курячий шашлик — 110 грн, курячий гриль — 115 грн, курка смажена на грилі з рисом — 120 грн.
Напої: османський щербет – 35 грн, кава по-французьки – 60 грн, турецька кава – 35 грн, турецький чай – 15 грн.
Деталі: ресторан турецької кухні, світлий і лаконічний інтер’єр, демократичні ціни, готують за автентичними рецептами, власна випічка, халяльні страви, сніданки та бізнес-ланчі, лавка турецьких продуктів і сувенірів, передзамовлення на кондитерські вироби, доставка обідів, банкетне меню, take away.
Istanbul Cafe & Restaurant – це успішне поєднання турецької національної кухні і східної гостинності. В меню закладу подають традиційну випічку лахмаджун і піде, кебаби, страви на грилі і в тандирі. А курку тут готують на грилі. Гості можуть обрати курячий шашлик або гриль, а також обсмажену на грилі з рисом.
Фото: Facеbook BAO • Modern Chinese Cuisine, Good Girl, КоКря, ШОТІ, Druzi Cafe, Istanbul Cafe & Restaurant.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi