Страви узбецької кухні в закладах Києва: плов, лагман та бешбармак - PostEat

пошук

Страви узбецької кухні в закладах Києва: плов, лагман та бешбармак
08-02-2022 0 2845


Страви узбецької кухні в ресторанах Києва цього разу шукала редакція PostEat. Національна узбецька кухня відрізняється ситними та пряними стравами з м’яса та овочів, ароматними гарячими супами, солодощами та, звісно ж, традиційним узбецьким пловом (до речі, рецептів його приготування існує понад 100). В новому огляді ми розповідаємо, де в Києві скуштувати плов, лагман, манти та інші традиційні страви узбецької кухні.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (210-545 грн), гарячі страви (270-1100 грн), десерти (55-350 грн).

Страви: плов ферганський – 350 грн, шурпа ташкентська – 350 грн, лагман – 220 грн, чебуреки з бараниною – 165 грн, кутаб з сиром сулугуні – 150 грн, чучвара – 190 грн, кази – 250 грн, салат із запечених овочів – 250 грн.

Деталі: заклад східної кухні, плов на відритому вогні, концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин, сніданки з 11:00 до 13:00, raw-бар, коктейльна карта, власна коптильня, страви на мангалі, тераса, доставка, резерв столів.

ESHAK — мережа ресторанів східної кухні від Bulldozer Group Ukraine в Києві. Заклади розташовані на Великій Васильківській, на Печерську та на Теремках. З меню гості можуть обрати як традиційні страви європейської кухні, так і автентичні східні страви: три види плову, які готуються кухарем-узбеком, шурпу та лагман, кутаби з м’ясом або сиром, манти, хінкалі та свіжий пухкий узбецький хліб, приготований у тандирі. Вдалим доповненням до страв стануть напої: айран, домашній журавлиновий морс, лимонад або фірмові чаї з гірських трав, які подають в закладі.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (95-340 грн), гарячі страви (95-480 грн), мангал (110-365 грн).

Страви: плов святковий – 160 грн, кази – 145 грн, рулети з баклажанів – 135 грн, лахмаджун – 150 грн, кайнатма шурпа – 125 грн, бешбармак – 220 грн, іскандер кебаб – 365 грн, курча тапака – 365 грн, чак-чак – 55 грн.

Деталі: ресторан узбецької кухні, доставка, кейтеринг, бенкети, караоке, кальяни, доставка, мангал страви для компанії, авторські коктейлі та чаї, резерв столів.

PLOV — двоповерховий концептуальний заклад з автентичною узбецькою гастрономією. Інтер’єр виконаний із дотриманням вишуканого східного стилю, доповнений мозаїкою та тематичними елементами декору. З традиційних узбецьких страв у ресторані пропонують декілька видів плову на відкритому вогні, піде, манти, бешбармак, лагман по-ташкентські, м’ясні страви на мангалі – шашлик, кебаби тощо.

КазаН ДиваН

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мішуги, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (65-225 грн), основні страви (105-395 грн), мангал меню (100-295 грн).

Страви: лагман по-уйгурськи – 125 грн, харчо – 95 грн, піде з телятиною – 145 грн, манти з бараниною із соусом Катик – 105 грн, плов «Казан» — 175 грн, плов «Святковий» — 195 грн, Думба Джигар – 155 грн, люля кебаб на лаваші (баранина) – 175 грн, кебаб по-турецьки – 195 грн.

Деталі: узбецька та європейська кухня на Позняках, мангал-меню, дитяча кімната, обіди, кальяни, барна карта, резерв столів, крафтове пиво, доставка, take away, програма накопичення бонусів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. В меню гості знайдуть страви європейської та узбецької кухні. З традиційних східних страв: лагман по-уйгурськи з бараниною та домашньою локшиною, хрусткі чебуреки з телятиною, хачапурі, піде, плов, манти під соусом катик, шашлик, кебаби тощо. У будні до 16:00 можна замовити обід за фіксованою ціною.

Чайхона БАЗАР

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 14; пр-т Героїв Сталінграда, 16В; вул. Гната Юри, 6Г; пр-т Повітрофлотський, 52; вул. Анни Ахматової, 44А; вул. Петра Болбочана, 2; пл. Бессарабська, 5.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (109-285 грн), гарячі страви (209-555 грн), мангал/тандир (85-2285 грн).

Страви: бастурма – 179 грн, олів’є по-східному – 160 грн, кутаби з телятиною із соусом лябні – 109 грн, чебуреки з м’ясом/з сиром та овочами – 109 грн, чучвара смажена – 155 грн, долма з баранини – 175 грн, фірмовий плов «Чайхона Базар» – 185 грн, фатте – 214 грн, каре баранини – 205 грн, асорті кебабів – 610 грн.

Деталі: мережа ресторанів східної кухні, страви узбецької, грузинської, ліванської, турецької, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, дитячі кімнати, кальян, страви на мангалі та у тандирі, дитяча кімната, бонусна система, коктейльна карта, резерв столів, доставка, take away.

«Чайхона Базар» — мережа chillout cafe зі стравами близькосхідної кухні. Інтер’єр виконаний у сучасному східному стилі з килимами та подушками ручної роботи, мозаїкою, барвистою м’якими меблями та великими лампами з яскравим світлом. В меню – страви узбецької, грузинської, ліванської, турецької, вірменської та сирійської кухонь. Гостям пропонують спробувати кебаби, фірмовий плов, шурпу та харчо, м’ясний або рибний садж на велику компанію та інші східні страви.

Shashlikyan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Малиновського, 5; вул. Анни Ахматової, 16А; вул. Велика Васильківська, 114; вул. Чорнобильська, 16/80; вул. Срібнокільська, 11; пр-т Соборності, 7Б; пр-т Маяковського, 43/2

Бюджет: ₴₴. Шашлик (38-256 грн), люля-кебаб (139 грн), хачапурі та пироги (54-164 грн).

Страви: курча на мангалі – 238 грн/350г., люля-кебаб з баранини – 139 грн, долма – 142 грн, курча тапака в медово-соєвому соусi – 265 грн, самса з бараниною – 45 грн, узбецький плов з баранини – 145 грн, шаурма сезам з телятиною – 109 грн, пахлава сезам – 34 грн.

Деталі: мережа закладів східної кухні, страви з кавказької (вірменської, грузинської), узбецької кухонь, страви на відкритому вогні, бонусна програма, самовивіз, доставка.

Shashlikyan — мережа закладів східної кухні в Києві. У ресторанах можна спробувати найпопулярніші страви вірменської, грузинської, узбецької кухні. Гості можуть завітати в Shashlikyan на Оболоні, Академмістечку, Позняках та інших районах столиці або замовити доставку. В меню: шашлик з баранини, свинини, телятини, курячого м’яса, річкової та морської риби, який готується на відкритому вогні, кебаби, шаурма, самса, узбецький плов та східні солодощі.

Головне фото: eshak.official.

Фото: eshak.officialplov.kievkazan_divan, chaihona___bazarshashlikyan_ua.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi