Устриці у закладах Києва демократичного та преміум-формату: де куштувати смачних молюсків? - PostEat

пошук

Устриці у закладах Києва демократичного та преміум-формату: де куштувати смачних молюсків?
19-09-2019 0 1615


Устриці у закладах Києва демократичного та преміум-формату шукала редакція PostEat. Устриця — молюск, який вважається делікатесом і потужним афродізіаком. Сьогодні устриць подають у багатьох закладах Києва — їх пропонують рибні ресторани, заклади середземноморської та одеської кухні. Ми підібрали для вас ресторани столиці, де ви можете купити устриць на будь-який смак та гаманець. У більшості закладів з нашої підбірки ви також можете замовити устриць на виніс або з доставкою додому.

Цікаво, що кожен вид устриць має свої характерні особливості. Наприклад, устриці «Фін де Клер» мають високий показник жирності і легкий солонуватий присмак, а устриці «Special» — більшого розміру і більш м’ясисті в порівнянні з деякими іншими видами.

Їсти устриць дуже просто: збризніть молюск лимонним соком і «випийте» з вигнутої, поглибленої сторони стулки. Заїдати устриці можна чорним хлібом. В якості напою до устриць зазвичай подають сухе біле вино (наприклад, у Франції — шаблі).

Радимо вам прочитати про цікаве дослідження, пов’язане з устрицями — про нього ми писали тут.

А де шукати устриці у закладах Києва демократичного та преміум-формату, розкаже PostEat!

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: устриця Perle Blanche №2 – 680 грн/ 6 шт., устриця Ireland №2 – 798 грн/ 6 шт., устриця Gillardeau №2 – 906 грн/ 6 шт., устриця Pink Tarbouriech №2 – 1195 грн/ 6 шт.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

У ресторані Catch Seafood Restaurant ви знайдете меню устриць, у якому детально описані особливості кожного виду представлених молюсків. Крім того, ви можете обрати та замовити шампанське келихами до ваших устриць. Варто звернути увагу й на інші страви з меню закладу: чому б не замовити крабів чи лангустинів?

Prosciutteria Wine and Deli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Бессарабська, 2, вул. Драгоманова, 2а.

Бюджет: ₴₴. М’ясні дошки-конструктори (30–70 грн), салати (99–159 грн), равлики (175 грн).

Страви: Fine de Claire №1 – 60 грн/ шт., «4 Seasons №2» — 60 грн/ шт.

Напої: Просеко Глера Фрізанте – 75 грн, Артінеро Брют – 390 грн, Кава Брют – 450 грн.

Деталі: винний бар і крамниця делікатесів, безліч видів українських м’ясних делікатесів, доставка, резерв столів, формат take away, kids friendly.

Prosciutteria Wine and Deli — спільний проєкт Ulitka Bar та Ham.lo project, що об’єднав у собі формати винного бару та делікатесної крамниці. Одна з локацій проєкту знаходиться Бессарабці, друга – на Позняках. По вівторках і четвергах в прошутерії на Бессарабці французькі Four seasons №2 та дикі атлантичні устриці можна скуштувати за демократичною ціною – 39 грн.

Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн.

Страви: Fine de Claire №3 – 39 грн/ 1 шт., «Чорна перлина №2» — 49 грн/ 1 шт.

Напої: просеко – 49 грн, брют Gastrofamily – 169 грн, вермут рожевий Mushlya – 169 грн.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», знаходиться в центрі Києва, свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — новий seafood-заклад мережі ресторанів Дмитра Борисова. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат: тут ви знайдете розширене меню страв, які подають офіціанти. До устриць за демократичною ціною вам запропонують різноманітні вина від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Ви також можете взяти з собою улюблені страви (наприклад, сендвічі або бургери).

Ресторан «Рибний Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165-685 грн), риба і морепродукти (135-3980 грн), десерти (145-460 грн).

Страви: «Біла перлина №2» – 155 грн/ шт., «Спеціаль №2» – 115 грн, «Фін де Клер №3» – 115 грн.

Напої: ананасовий сік – 195 грн, еспресо – 60 грн, лате – 65 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

Ресторан «Рибний Базар» пропонує гостям скуштувати три види устриць. Ви можете замовити молюсків поштучно, півдюжини або дюжину. Або обирайте морські плато від закладу – в їхньому складі також є устриці. Окремо слід звернути увагу на меню восьминога та королівського краба – у них знайде страву до смаку навіть вибагливий гурман.

Fish Dash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (86–300 грн), закуски (250–565 грн), равлики (270 грн).

Страви: Hasan – 480 грн, Anivskaya – 800 грн, Imperator – 300 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: рибний ресторан, проєкт мережі Dash Group (Cafe Dash, Dalida Bar Kiev, Kebab Dash, Kebab & Burger by Dash), розташований на Печерську, страви середземноморської та турецької кухонь, акцент на стравах з риби і морепродуктів, страви на мангалі, шеф -кухар Іхсан Карадемір, тематичний інтер’єр в морському стилі, вітрина зі свіжою рибою і морепродуктами, шоу-подача страв, жива музика, літня тераса, парковка, резерв столів.

Fish Dash — рибний ресторан від Dash Group, у якому гості насолоджуються смачними стравами середземноморської та турецької кухонь. В меню пропонують три види устриць, котрі подають з лимоном, лимонним соусом та малиновим уксусом. Ресторан підійде для романтичного побачення: смачні страви, музичний супровід та добре підібране вино допоможуть створити «ту саму» атмосферу.

«Черноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Мельникова, 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: «Спесіаль де Клер №2» — 80 грн, «Фін де Клер №3» — 17 грн, «Канкаль №1» — 76 грн, «Біла Перлина №2» — 78 грн.

Напої: Класіко Брют – 126 грн, Шаблі – 980 грн, бочкове просеко – 59 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

У мережі рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою «Черноморка» ви знайдете устриці на будь-який смак! В меню устриць представлено більше 20 позицій з різних куточків світу. Варто замовити кілька молюсків з різних країн та порівняти їх за смаковими характеристиками!

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Prosciutteria Wine and Deli, Mushlya Cafe, Ресторан «Рибний Базар», Fish Dash, Рыбная экоЛавка «Черноморка» — рецепты, продажа свежей рыбы…

Головна фотографія: «Черноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi