Virgin Izakaya Bar на Арсенальній - PostEat

пошук

Virgin Izakaya Bar на Арсенальній
15-07-2021 0 2316

ПРОМО

Автор


Virgin Izakaya Bar — заклад від відомого міжнародного холдингу Bulldozer Group, що відкрився в листопаді 2020 року в центрі Києва та дуже швидко здобув прихильність столичної публіки. Це нове бачення азійської кухні. Ідеологія побудована навколо свіжих азійських продуктів та смаків, що створюються перед гостем на відкритій кухні закладу.

В теплій атмосфері Virgin Izakaya Bar час минає непомітно, а емоції досягають піку вершини. Прохолодна літня тераса ховає від палкого сонячного проміння, а просторі зали, оформлені в сучасному стилі, дозволяють поринути в світ азійської культури.

 

Японський формат ізакая передбачає акцент на простоті та доступності, місце, де розслабляються за алкогольними напоями та закусками до них. Але засновники Virgin Izakaya Bar вирішили переглянути традиційний формат та запропонувати гостям великий вибір авторських страв. Очолює кухню шеф-кухар з 20 річним досвідом — Євген Песін, що створив тонкий ф’южн Азії та Європи. Класичні смаки, адаптовані до сучасного світу та вподобань. Кухня оснащена японським грилем — робатою, за допомогою якого страви готуються швидко, зберігаючи натуральний смак та соковитість, а соуси та спеції лише підкреслюють смак основного продукту. У приготуванні використовуються лише екстрасвіжі інгредієнти, свіжа риба та найніжніше м’ясо. Більшість страв настільки збалансовані, що додатків і не потребують, наприклад відкриті роли. В меню можна зустріти суші, сашимі, татакі, рис та локшину, яку, до речі, готують власноруч в закладі, кушіякі та традиційний японський десерт — моті. Для гостей проводяться Art of Cutting — шоу, на яких шеф-кухар за японською технологією обробляє делікатесну рибу та створює імпровізовані страви.

Обирати напій до страви або страву до напою — справа особиста, але барне меню Virgin Izakaya Bar пропонує великий асортимент традиційного японського алкоголю — преміальне саке, японське пиво, лаконічні коктейлі від шеф-бармена Олега Якобенко, благородні алкогольні напої з різних куточків світу та обширну винну карту. Бентежливі безалкогольні коктейлі, велика чайна колекція, що об’єднує класичні та традиційні японські сорти, крафтові трав’яні збори — ще одна сильна сторона Virgin Izakaya Bar.

Над концепцією дизайну ресторану працювала архітектурна та дизайн-студія YODEZEEN, а головним архітектором проєкту виступив співзасновник студії — Артем Звєрєв. Основним завданням було зберегти архітектуру та автентичність будівлі, якій вже понад 250 років. Тепла атмосфера та брутальні елементи дизайну, натуральні матеріали: цегла, голий бетон, стільниці з грубого дерева, світильники з міді, стільці, обтягнуті натуральною шкірою та багато зелені. Сучасна елегантність, правильне зонування та яскраві акценти. Окремої уваги заслуговує open kitchen, що не лише збільшує візуально простір, а й притягує зацікавлені погляди гостей і звичайне приготування страв перетворюється на перманентний перфоманс.

У Virgin Izakaya Bar можна відчути східний антураж, розслабитись та отримувати задоволення від усього, що відбувається під драйвові Dj-sets, що лунають для гостей шість днів на тиждень, задаючи тон вечору. І лише тихий понеділок — простір для думок та час, щоб згадати приємні відчуття від вечору з Virgin Izakaya Bar.

Столиця підкорена, у Virgin Izakaya Bar рекомендуємо резервувати столик заздалегідь, щоб провести час незабутньо. Bulldozer Group познайомив Київ зі справжньою японською філософією та продовжує свій шлях у напрямку інших міст України та за її межами. Virgin Izakaya Bar вже зовсім скоро відчинить свої двері в Одесі, Харкові та в місті майбутнього — Дубаї.

 

Текст та фото надані Virgin Izakaya Bar.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi