З моря до столу: морські делікатеси в меню - PostEat

пошук

З моря до столу: морські делікатеси в меню
12-11-2020 0 1151


Риба й дари моря — можливо, найдосконаліші продукти гастрономії. PostEat шукав місця у місті, де можна спробувати різні морські делікатеси у парі з елегантними коктейлями чи добірними винами.

SeaFood Room

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (290–580 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (285–4350 грн).

Страви: восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі – 3950 грн, карпачо з восьминога з соусом ремулад – 660 грн, салат з восьминогом з руколою та пармезаном – 850 грн, щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата – 950 грн, севіче з сібаса — 340 грн, гарбузово-імбирний суп з крабом — 460 грн.

Напої: коктейлі: Luxury Pornstar – 320 грн, Bittersweet candy – 260 грн, Aquamarine – 350 грн, Mellow Melon – 260 грн.

Деталі: рибний ресторан в комплексі розваг та відпочинку на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з добірними винами, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан.

Seafood Room — одне з гучних осінніх відкриттів ресторанного Києва. Заклад знаходиться на другому поверсі відомого комплексу Queen Kyiv. Сучасний інтер’єр ресторану виконаний у теракотових, помаранчевих та зелених відтінках, столи з білосніжними скатертинами — все створене, щоб подарувати гостям атмосферу затишку. В SeaFood Room вам запропонують справжнє різноманіття морепродуктів: екзотичну свіжу рибу, молюски, креветки, восьминоги, устриці та лобстери. Особливу увагу в закладі пропонують звернути на страви з восьминога: салат з восьминогом з руколою та пармезаном, карпачо з восьминога с соусом ремулад та щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата. Фірмова страва ресторану, яку варто замовляти завчасно — восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі. В доповнення до вишуканих страв та вина — жива музика, першокласне обслуговування та панорамний краєвид на Дніпро.

Fenix Asia / Fenix Italia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Raw Bar (98–3900 грн), салати (250–2200 грн), wok (290–550 грн); закуски (75–498 грн), авторська паста (350–998 грн), гурме піца (230–1300 грн).

Страви: Fenix Asia: лобстер на робаті з трюфельною олією (100 г) — 390 грн, тартар із тунця з авокадо і трюфельним понзу — 350 грн, севіче лосось з імбирно-лаймовим соусом — 180 грн, сашимі з дикого гребінця з чорним трюфелем — 380 грн, гункан краб з ікрою тобіко — 145 грн; Fenix Italia: тартар з тунця із сорбетом з гаспачо та теплим бульйоном з прянощів і трав — 470 грн, карпачо з філе дикого сібаса у маринаді з бергамота — 550 грн, устриці жилардо No2 — 145 грн, соте з морепродуктів по-неаполітанськи з томатами чері, базиліком, лимоном і хрусткими часниковими крутонами (100 г) — 220 грн.

Напої: коктейлі: Americano 2.0 – 240 грн, Helena – 185 грн, Lichi Asia Sour – 215 грн, Mai Tai Lo – 185 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, ресторан на Печерську, шеф-кухар Стефано Антоніоллі, стильний інтер’єр, шеф-кухарі Сергій Байсаревич та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix — новий ресторанний комплекс на бульварі Лесі Українки, який об’єднує ресторани паназійської та італійської кухні. У паназійській частині ресторану Fenix Asia зробили акценти на 12 знаках китайського зодіакального календаря, що стали основою меню та коктейльної карти ресторану. В меню Fenix Asia — великий вибір свіжої риби, молюсків, морепродуктів і морських делікатесів, суші, сашимі та закуски в класичних подачах і нових стилях. Світові хіти паназійської кухні в авторському виконанні створює шеф-кухар Сергій Байсаревич. Кухнею Fenix Italia керує Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти італійської кухні в авторському виконанні. В ресторані роблять справжню піцу з дріжджового тіста на заквасці, яке визріває 48 годин. У величезних винних кімнатах зберігаються кращі винні позиції, 30% з них вперше привезені в Україну. Шеф-бармен Fenix Артем Синегуб пропонує класичні та авторські коктейлі.

Catch Seafood Restaurant

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–545 грн), основні страви (485–998 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: м’якопанцерний краб по-сінгапурськи – 625 грн, лобстер в азійському стилі – 3200 грн, попкорн із креветок з японським майонезом – 285 грн, марокканський восьминіг з молодою картоплею – 622 грн, соте з морепродуктів у винному соусі – 988 грн.

Напої: коктейль Ель-Ніньо — 345, келих шампанського Drappier — 455 грн, келих білого сухого вина Шаблі — 430 грн, келих білого сухого вина піно грі — 460 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню CATCH ви завжди знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. Окремо варто згадати лобстерів, креветки карабінерос та крабів — з останніх тут готують салат, брускету, пасту та фаланги.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–350 грн), гарячі закуски (110–860 грн), риба та морепродукти (140–920 грн).

Страви: ризото з вугром і пармезановою еспумою – 420 грн, котлети з крабом і трюфельним пюре – 800 грн, кушиякі з гребінця – 620 грн, тартар з лангустина – 780 грн, дім сам з крабом та трюфельним соусом – 610 грн, хот-дог з восьминогом та соусом айолі – 670 грн, смажені кальмари в азійському соусі – 370 грн, лангустин – 420 грн/100 г, лобстер – 320 грн/100 г.

Напої: з меню коктейлів можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–850 грн), риба і морепродукти (290–3500 грн).

Страви: бріош з лобстером та чіпсами з батату – 1200 грн, восьминіг з картопляним гратеном – 950 грн, спагеті з вонгоkе та естрагоном – 680 грн, фаланги королівського краба запечені з соусом айолі – 1250 грн, морські гребінці запечені в раковині – 290 грн, карпачо з лангустинів – 545 грн.

Напої: коктейлі: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska In Red – 220 грн, Pink Secret – 250 грн, Mckinley Sour – 220 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. В основі меню ресторану — витончена середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–495 грн), холодні закуски (85–515 грн), риба та морепродукти (265–1150 грн).

Страви: плато зі смажених морепродуктів з картоплею, спаржею та двома соусами – 1150 грн, морський гребінець із пюре з цвітної капусти та грибним капучино – 385 грн, бебі кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 290 грн, паста з лобстером з вершковим або томатним соусом на вибір – 450 грн/100 г, тартар з восьминога з нотками васабі та тобіко – 465 грн, клешні камчатського краба на пару, з томленим маслом або азіатським соусом на вибір – 560 грн/100 г.

Напої: коктейлі: Knickerbocker – 190 грн, Passion Fruit Spritz – 230 грн, Old Fashioned – 210 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану «Маяк» — авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. Крім того, у закладі пропонують великі винну та коктейльну карти, тут ви знайдете різноманітні напої, які стануть чудовим доповненням до страв.

Фото: Facebook / Маяк, Alaska, SeaFood Bar, Catch Seafood Restaurant, Not Obly Fish

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi