Заклади лівого берега Києва із затишною атмосферою та смачною їжею - PostEat

пошук

Заклади лівого берега Києва із затишною атмосферою та смачною їжею
07-11-2019 0 289


Заклади лівого берега Києва із затишною атмосферою та смачною їжею шукала редакція PostEat. Хочете організувати романтичну вечерю чи просто відпочити у затишній атмосфері ресторану, але немає бажання їхати з лівого берега на правий? Ми допоможемо вам організувати ваше дозвілля. Обирайте одну із шести локацій нашого огляду та влаштовуйте ідеальну вечерю зі смачною їжею. Де шукати заклади лівого берега Києва із затишною атмосферою та смачною їжею, розкаже PostEat.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–298 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца з баклажаном і капоколо – 185 грн, асорті італійських сирів – 165 грн, брускета з лососем – 98 грн, салат з лососем та сирним соусом – 200 грн.

Напої: L’Acino Chora Rosso – 520 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це стильний ресторан італійської кухні на лівому березі Києва. У закладі є великі панорамні вікна, з яких відкривається справді приголомшливий вид на правий берег Києва та Дніпро. Особливо затишно відпочивати у POSITANO ввечері, споглядаючи місто, що засинає, та смакуючи неаполітанську піцу, пасту й закуски в тандемі з натуральними винами.



Bootlegger

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (59–195 грн), паста (105–198 грн), основні страви (109–379 грн).

Страви: піца «Маргарита» — 98 грн, карбонара – 169 грн, томлена яловича щока – 325 грн, стейкбургер – 189 грн.

Напої: Funky Monkey — 139 грн, Gin Garden — 129 грн, Negroni — 119 грн, Zombie — 169 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger – це заклад, у якому ви можете випити коктейль увечері, смачно поснідати зранку та пообідати між діловими зустрічами. У закладі різнопланове меню зі стравами на будь-який смак – голодним тут вас точно не залишать.

CARPACCIO

Де: Дніпровська набережна, 25.

Бюджет: ₴₴. Салати (118— 228 грн), паста (149—294 грн), десерти (44—144 грн).

Страви: креветки по-сицилійськи – 299 грн, щічка теляти у власному соку – 198 грн, нісуаз – 214 грн, піца «Маргарита» — 158 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, трав’яний чай – 69 грн, класичний глінтвейн – 79 грн.

Деталі: розташований на лівому березі Києва, multi-cuisine, сучасний дизайн в пастельних тонах, доставка, формат take away, тераса, 2 зали, переговорна, банкетний зал, вина і міцні алкогольні напої в меню.

У ресторані CARPACCIO подають піцу, пасту, основні страви з морепродуктів та м’яса, а також цікаві вина до них. Забронюйте столик на вечір та насолоджуйтесь спокійною атмосферою локації в компанії найріднішої людини вже сьогодні.

Dellini

Де: вул. Ревуцького, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (108–328 грн), гарячі закуски (128–237 грн), хоспер-меню (89–228 грн/100 г), десерти (58–236 грн).

Страви: паста з мідіями – 164 грн, судак зі шпинатом та спаржею – 198 грн, піца з салямі – 238 грн, фірмовий бургер з індичкою – 188 грн.

Напої: Gin Fizz – 148 грн, Hugo – 148 грн, Aperol Spritz – 148 грн.

Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, шеф-кухар Микола Карпенко, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки кожен день з 11:00 до 16:00, дитяче меню, змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.

Dellini розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. «Це історія про смак і гастрономічні пристрасті», — кажуть у закладі. А зали з панорамними вікнами створюють особливу атмосферу домашнього затишку.



«Черноморка»

Де: вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–328 грн), салати (96–238 грн).

Страви: зелений салат на ваш вибір – 153 грн, брускети з лоосем – 123 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн, чорноморська юшка – 62 грн.

Напої: морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, узвар – 25 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. Але тут можна не лише посмакувати рибку, але й добре відпочити у затишній атмосфері. Устриці з просеко, смачні брускети з лососем чи паста з молюсками? Обирати вам.

Soul Cafe

Де: Русанівська набережна, 10.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (59—135 грн), салати (99—157 грн), основні страви (69—160 грн), десерти (57—75 грн).

Страви: цезар з креветками – 157 грн, тост з авокадо і сьомгою – 90 грн, курячі котлети з пюре чи гречкою – 120 грн.

Напої: капучино з лікером амаретто – 59 грн, еспресо класичний – 25 грн, капучино класика – 45 грн, лавандовий лате – 55 грн.

Деталі: міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка, сніданки протягом усього дня, сніданок-конструктор по буднях з 08:00 до 11:00, є фіксований сніданок дня, страви для вегетаріанців і веганів, винна карта, настільні ігри, pets friendly, столики на вулиці, формат take away, кейтеринг, резерв.

Soul Cafe – затишне міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка. Тут можна смачно поснідати, сконструювавши сніданок за вашим бажанням чи усамітнитися з коханою людиною за столиком ввечері. А якщо ви хочете організувати виїзну подію, зверніть увагу на кейтеринг від Soul Cafe.

Фото: Facebook POSITANO, Bootlegger, CARPACCIO, Dellini, «Черноморка», Soul Cafe

Головна фотографія: CARPACCIO


Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi