Зупи, юшки та супи у закладах Львова: заряд вітамінів на день - PostEat

пошук

Зупи, юшки та супи у закладах Львова: заряд вітамінів на день
05-02-2024 0 306


Зупи, юшки та супи у закладах Львова — це не просто смачні страви, а корисний та поживний обід. У місті можна знайти найрізноманітніші варіації супів, які не лише ситні, але й дарують організму важливий заряд вітамінів. Львівські ресторани та кафе представляють різноманіття теплих обідів, де ароматні бульйони та свіжі інгредієнти об’єднуються в справжній кулінарний шедевр. Де знайти зупи, юшки та супи у закладах Львова читайте в матеріалі PostEat.

FAMI.Chefs | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Мельника, 18, LEOLAND, 2 поверх

Бюджет: ₴₴

Страви: борщ з вершковим бріош, копченою сметаною та салом – 190 грн, бограч традиційний з сметаною та паляницею – 250 грн, том ям – 310 грн, грибна юшка з вушками – 280 грн.

Деталі: Шефський ресторан FAMI.Chefs знаходиться на 2 поверсі у розважальному комплексі LEOLAND. У ресторані зосередились на яскравих особистостях запрошених шеф-кухарів, які спеціалізуються на авторських стравах української, європейської, азійської та японської кухонь. 

Серед різноманіття супів у FAMI.Chefs представлено борщ з вершковим бріош, копченою сметаною та салом, бограч традиційний з сметаною та паляницею, том ям, грибну юшку з вушками.

Пивний бар «Човен» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Вірменська, 33

Бюджет: ₴₴.

Страви: журек – 125 грн, бограч – 180 грн, цезар з куркою – 190 грн, стір-фрай з фунчозою – 290 грн.

Деталі: паб «Човен» з крафтовим пивом розташований у центрі Львова. Інтерʼєр закладу оформлений в класичному для пабу стилі: деревʼяні меблі, довга барна стійка, стіни прикрашені візерунками. В закладі транслюють спортивні матчі і події. В меню ви знайдете журек, бограч, цезар з куркою, стір-фрай з фунчозою, “Блючіз” бургер, свинину на грилі по-тайськи, корейські курячі крильця. У пабі гостей раді бачити разом із їхніми домашніми улюбленцями, адже заклад pet friendly.

“Ситі Гості” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Батуринська, 2а

Бюджет: ₴₴.

Страви: бограч – 159 грн, борщ – 119 грн, гарбузовий крем-суп – 90 грн, бульйон – 95 грн.

Деталі: “Ситі Гості” – міське кафе в районі спорткомплексу «СКА». Затишний інтер’єр закладу створює чудову атмосферу для сімейних посиденьок або романтичної вечері. Пообідати тут можна бограчем, борщем, гарбузовим крем-супом або бульйоном. Також у кафе пропонують солоні та солодкі сніданки, вареники та пельмені, основні м‘ясні страви, пасту, фреш-роли та бургери.

«Інші» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Соборна, 2А

Бюджет: ₴₴.

Страви: той самий борщ – 175 грн, бограч з м’ясом дикого кабана – 265 грн, грибна юшка – 215 грн, курячий бульйон з локшиною і зеленню – 175 грн.

Деталі: «Інші» – це бістро від шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співзасновниці компанії «Нова пошта» Інни Поперешнюк. У закладі готують українську кухню, яка поєднує в собі локальні продукти, традиції та сучасність.

В бістро готують борщ зі сливовим лекваром і копченою сметаною, бограч з м’ясом дикого кабана, грибну юшку, курячий бульйон з локшиною і зеленню. Також в закладі є дитяче меню та подають сніданки з 07:00 до 12:00. Барне меню складається з авторських та класичних коктейлів, вина та міцних алкогольних напоїв.

“Грузинський” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павла Ковжуна, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: грузинський борщ – 385 грн, шурпа з баранини – 225 грн, харчо – 235 грн, грибна юшка – 225 грн.

Деталі: “Грузинський” — неавтентичний грузинський ресторан, де шеф-кухарем є в‘єтнамець Ян Нгуєн. Заклад чудово підійде для застіль, сімейних зустрічей та романтичних вечерь. Ресторан є частиною мережі SHUM group Нестора Шуманського, до якої належать ресторани “Промінь”, “Рамен Мо”, “Сяйво”, CODE, “Азійський”, “Зашкварка”.

В ресторані пропонують як і традиційні страви, так і грузинське кімчі чи грузинський борщ. На обід можна замовити шурпу з баранини, харчо, грибну або рибну юшку, курячий бульйон з мускатним горіхом та міні хінкалями, курячий бульйон з фрикадельками.

“Єрусалим” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечнікова, 39

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Вбивчий борщик» з вушками – 200 грн, “Пеніцилін з мацою” – 157 грн, “Богічна грибна солянка” – 227 грн.

Деталі: ”Єрусалим” – маленьке сімейне кафе, де шефинею є Льоля Ланда. В закладі працюють три покоління родини. У кафе готують єврейську кухню: сіфардську та ашкеназьку. “Єрусалим” не є кошерним закладом, але працює з повагою до єврейських традицій. У кафе визначили формат, як кошер-стайл. Серед перших страв в ”Єрусалимі” пропонують «Вбивчий борщик» з вушками, “Пеніцилін з мацою”, “Богічну грибну солянку”. Також в меню є страви з м’яса та риби, закуски, хумус, основні страви. Є вегетаріанські позиції.

Головна фото: Instagram inshi.bistro

Фото: Instagram fami.chefs, Instagram choven_pyvbar, Instagram syti.gosti, Instagram inshi.bistro, Instagram georgian.lviv, Instagram kafejerusalem

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi