9 ресурсів для твого зростання - PostEat

пошук

9 ресурсів для твого зростання
09-02-2021 0 1259

Taras Parandii

Автор


Підбірка цікавого контенту для розширення уявлення про те, що ти робиш, для чого і куди рухається увесь інший світ.

Почнемо з підбірки серіалів на Netflix, які легко зайдуть до перегляду, як вдома так і в середині робочого процесу.

Культовий серіал  Chef’s Table (2015-до сьогодні), який розказує історії відомих шефів.

 

Наступний серіал Rotten дещо світоміняючий, він про те, як звичні для нас продукти міняють життя людей та екосистему навколо них. Причинно-наслідкові речі простою мовою та живою картинкою

 

Серіал «Сіль, жир, кислота, жар»  говорить про базу кожної страви, вміло працюючи з якою отримуєш незабутній смак. Розкладаємо уявлення про страви на трішки хіміко-фізичні дії.

 

Трійка YouTube каналів, щоб розуміти краще, як працює процес виробництва, експерименти з продуктами харчування, розбір успіху конкретних виробників.

ChefSteps

Чому робимо так, а не інакше. Як досягнути певного результату. Як проводити експерименти у себе на кухні чи виробництві.

 

TRUE FOOD TV

Чому фрукти покривають воском, як вирощують і де кращі лимони, усе про хлібну закваску, звідки береться білий шоколад та багато іншого.

 

Food Insider 

Частина холдингу Business Insider, яка має настільки широкий профіль про різну їжу, що можна «залипнути» надовго у тих відосах.

Ресурси для натхнення щодо нових позицій та упаковки існуючих.

Одна справа зробити продукт чи страву, зовсім інша запакувати так, щоб люди повертались до неї та розказували іншим.

 

Trendhunter

З назви можна зрозуміти, що ресурс збирає самі скажені та хайпові формати, що є зараз у світі, робить з ними добірки та подає нам, як вижимку. Цікаво, футуристично часом, незрозуміло дивлячись з країни третього світу, але необхідно для розуміння куди суне впертий тренд.

Behance

Мекка дизайнерів не забороняє вам вводити в пошук своєї продукції та дивитись візуалізації, як пакують, на що роблять акценти, поєднують кольори та виконують бізнес-задачі. Це один з основних сайті, куди ходять усі хвалитись своїми рішеннями, навіть українці.

 

Журнал Meat Science

О так, якщо ти працюєш з м’ясом у тебе часто з’являлись питання на які не знайдеш відповіді, не говорячи про дослідження та пояснення. Частина статей для науковців, частина для простих смертних. Але ви тільки почитайте, які теми вигадують люди, розбираються в них і пишуть нам тексти!

Текст та фото надані Тарас Парандій..

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi