Анонс винних подій на 14- 20 лютого від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel - PostEat

пошук

Анонс винних подій на 14- 20 лютого від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel
14-02-2022 0 2057


14.02 День закоханих в Глек

Глек • ресторан сучасної київської кухні 

вул. Велика Житомирська, 6

Пригощають ігристим та вишуканим святковим десертом.

Резерв столів.

https://www.facebook.com/hlekrestaurant


 

14.02 Ігристе для закоханих у винному бутіку Wine Egoist з Дмитром Сидоренко!

12.00-20.00

Wine Egoist

вул. В’ячеслава Липиньського, 13

Келих ігристого у подарунок, а до двох келихів вина – закуски.

Сомельє – Дмитро Сидоренко.

https://www.facebook.com/events/3262936913847744


 

14.02 #BEINLOVE: It’s a match

19.00

BEEF meat & wine

вул. Шота Руставелі, 11

Пригощають ігристим й устрицями.

За білим баром можна спробувати знайти щастя: коктейлі та чат знайомств.

https://www.facebook.com/events/372697128013659


 

15.02 Вертикальна дегустація вин Urbina

19.00
GoodWine Bar

вул. Хрещатик, 38

Дегустація 7 зразків Ріохи 1994-2006 рр. від виноробні Bodegas Benito Urbina, що знаходиться у регіоні Альта Ріоха та займається виноробством з 1870 р.

Спікер – Галина Нетребко, сомельє.

Вартість: 1000 грн

https://www.facebook.com/events/1009636742958687


 

16.02 Чемпіонат світу з Сіра/ Шираз, категорія 10$

19.30-22.00

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Дегустація наосліп: 8 вин з сорту Сіра/ Шираз з 8 країн, включаючи Україну. Всі вина в ціновій категорії 250-370 грн на полиці магазину.

Це дегустація-змагання вин. Гості визначають переможців, виставляючи кожному вину бали.

Для вайнлаверів, профі та всіх, хто хоче краще розбиратися в винах.

Вартість: 650 грн

https://www.facebook.com/events/526799828657431


 

17.02 Wine Battle.Champions: Антон Куц vs. Олена Якубовська

19.00

BEEF meat & wine

вул. Шота Руставелі, 11

Чемпіонський баттл: Антон Куц, винний експерт, викладач у Wine School від Goodwine, та Олена Якубовська, ресторатор.

Експерти представлять гостям по 3 своїх улюблених вина категорії преміум.

Сет з шести вин і закусок для кожного гостя.

Вартість: 950 грн

Квитки продані.

https://www.facebook.com/events/272356518319204


 

17.02 Seafood&Wine: дегустація вина

19.30
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Дніпровська набережна, 19-а

Вечеря з вином: 5 гастропар – білі вина з різних країн та підібрані до них страви з морепродуктів.

Ведучий – Денис Тітаренко, сомельє.

Вартість: 590 грн

https://www.facebook.com/events/619462722453475


 

17.02 Дегустація вин Мерло

19.00

GoodWine Bar

вул. Хрещатик, 38

Дегустація 5 вин з сорту Мерло з різних країн.

Спікер – Галина Нетребко, сомельє.

Вартість: 650 грн

https://www.facebook.com/events/1044037369786717


 

17.02 SANGIOVESE. ЛЮБИТИ НЕ МОЖНА НЕ ЛЮБИТИ

19.30-23.00

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

вул. Січових Стрільців, 82

Ви дізнаєтесь як по-різному звучить Sangiovese під час еногастрономічної вечері-дегустації зі спеціальним меню від шефа.

Ведучий — В’ячеслав Дмитрієв, сомельє.

Вартість: 3000 грн

https://www.facebook.com/events/359482832849778


 

17.02 Винна дегустація

19.00

PESTO CAFE

Дніпровська набережна, 33

Дегустація вин, сет антіпасті, оливки, гріссіні, брускети. 

Вартість: 500 грн

https://www.facebook.com/events/1150817392414858


 

17.02 Champagne Night

19.30-23.45
Catch Seafood Restaurant

вул. Володимирська, 12

4 унікальних позиції Champagne Tête de Cuvée 2002-2009 рр. Плато морепродуктів, Bluefin Tuna, Lobster & Crab або Crudo.

Замовлення по меню.

https://www.facebook.com/events/306394331347940


 

17.02 Галопом Європою

19.00-22.00

ВИНО І ЗДОРОВ’Я

вул. Ярославів Вал, 17-а

Еногастрономічна вечеря. Дегустація 6 вин-хітів продажу від винного бутіка «Вино та Здоров’я», власний імпорт. До вин – 6 страв.

Вартість: 950 грн

https://www.facebook.com/events/650745066129001


 

17.02 Винна школа Wine Love | Навчальний курс для закоханих у вино

Wine Love

вул. Велика Васильківська, 100

Сомельє Павлом Мнухін відкриє секрети типових смаків і методи виробництва вина, навчить читати винну етикетку та знаходити цікаві пляшки на подарунок. 

8 занять по 2,5 години 1 раз на тиждень.

40 зразків вина. 

Вартість навчання: 10 000 грн

https://www.facebook.com/events/2398598310272720


 

20.02 Сніданок від шефа Андрія Северенчука

12.00-13.30

Глек • ресторан сучасної київської кухні 

вул. Велика Житомирська, 6

Спеціальне ранкове меню сніданку від шефа Андрія Северенчука.

Три страви, гарячі напої та ігристе.

Вартість: 500 грн

https://www.facebook.com/hlekrestaurant


 

Анонс носить інформативний характер. Організатори можуть змінювати місце та час проведення заходів, асортимент напоїв і страв.

На всі заходи потрібна реєстрація.

Всю інформацію уточнюйте у організаторів.

 

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi