Анонс винних подій на 22- 30 листопада від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel - PostEat

пошук

Анонс винних подій на 22- 30 листопада від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel
22-11-2021 0 1300


23.11 та 24.11 Класифікація PGI та PDO, як захист найменувань та якості вин Болгарії.

11.00-13.00

Організатори: «Школа вин» Дмитрия Сидоренко. Школа сомелье та Galina Todorova Niforou
WINETIME

пр. Бажана, 1-є

Серія дегустацій та лекцій про болгарське виноробство. Кожного тижня ви скуштуєте вина від різних виробників з різних регіонів.

На дегустації 23.11 представлені 6 вин.

На дегустації 24.11 представлені 7 вин.

Участь можуть брати сомельє, представники компаній-імпортерів, ЗМІ.

Безкоштовно. Обов’язкова реєстрація.

Дегустацію проводить Дмитро Сидоренко, засновник «Школи вин».

23.11 https://www.facebook.com/events/626024795259317

24.11 https://www.facebook.com/events/216354857241270


24.11 Чемпіонат світу з тихих рожевих вин в категорії 20$

19.30-22.00

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Дегустації наосліп від Kyiv Wine Cup: щосереди ви можете стати журі, щоб визначити краще вино з 1 міжнародного сорту винограду в різних цінових категоріях.

Цього тижня дегустація 8 тихих рожевих вин з 8 країн.

Ведучий – Глєб Кошелєв.

Вартість: 900 грн

https://www.facebook.com/events/1244730606045835


25.11 Дегустація вин ПАР

19.00
GoodWine Bar

вул. Хрещатик, 38

Дегустація 5 вин з Південно-Африканської Республіки від 5 виробників. Ви дізнаєтеся про історію місцевого виноробства, про регіони, сорти й тенденції.

Спікер – Аліє Межмедінова, сомельє.

Вартість: 650 грн

https://www.facebook.com/events/949331802631780


25.11 Вечеря-дегустація. Barbaresco – про бінарність, вік і терруар.

19.00

Організатор: Клуб винопутешественников
BEEF meat & wine

вул. Щота Руставелі, 11

Дегустація 7 вин з різних частин Barbaresco, Італія, від різних виробників.

До вин – 3 страви від шефа.

Ведучий – Олександр Меєр, сомельє, засновник клубу.

https://www.facebook.com/events/293894462474334


25.11 Дегустація: Вино&Устриці

19.30
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Дніпровська набережна, 19-а

5 гастропар – білі вина з різних країн та устриці до них.

Ведучий – Денис Тітаренко, сомельє.

Вартість: 550 грн

https://www.facebook.com/events/479581080038842


25.11 «Мне снятся острова…»

19.30

Montecchi Capuleti

вул. Євгена Коновальця, 36-в

Дегустація вин з власної колекції Олексія Костромова: вина з островів Мадейра, Канари, Мальорка, Сардинія, Сицилія та Самос.

Ведучий – Олексій Костромов.

Вартість: 1700 грн

https://www.facebook.com/events/1096008957869936


26.11 Що наше життя? Вино!

19.00-22.00

ВИНО І ЗДОРОВ’Я

вул. Ярославів Вал, 17-а

Дегустація лінійки вин від Миколи Бойко, засновника бутіка «Вино та Здоров’я», в минулому керуючого підприємством Масандра.

Також дегустація унікальних хересів та портвейнів 1991-2008 рр.

Всього на дегустації представлено 7 вин.

Ведучий – Микола Бойко.

Вартість: 1500 грн

https://www.facebook.com/events/216434407273576


28.11 Благодійні вечері в темряві «03:00»

18.00-20.30
Організатори: Музей у темряві «Третя після опівночі» / 03:00Глек • ресторан сучасної київської кухні та Щедрий Вівторок

Глек • ресторан київської кухні

вул. Велика Житомирська, 6

Вечеря у повній темряві.

На вибір два таємних сети (основне меню з рибою та вегетаріанське), кожен з яких містить три вишуканих страви з відповідними складовими. До кожного сету включено келих українського білого або червоного вина, або безалкогольний лимонад грейпфрут-базилік. 

Вартість: 2000 грн

Весь прибуток з перших 3-х вечерь буде спрямований на безкоштовні екскурсії в музеї у темряві «Третя після опівночі» для діток з вразливих груп населення. 

https://www.facebook.com/events/1422960038098324

Анонс носить інформативний характер. Організатори можуть змінювати місце та час проведення заходів, асортимент напоїв і страв.

На всі заходи потрібна реєстрація.

Всю інформацію уточнюйте у організаторів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi