Кафе та ресторани Подолу для ідеального літнього вечора з вином - PostEat

пошук

Кафе та ресторани Подолу для ідеального літнього вечора з вином
02-08-2019 0 4696


Кафе та ресторани Подолу для ідеального літнього вечора з вином шукала редакція PostEat. Шукаєте ідеальну локацію на Подолі, щоб спробувати нові цікаві вина чи просто відпочити у приємній атмосфері? Ми підібрали для вас локації з цікавими концепціями та кухнями різних країн світу, де ви зможете не лише посмакувати цікаві страви, а й обрати їм до пари витончені та п’янкі вина! В огляді ви знайдете як заклади із демократичною ціновою політикою, так і преміум-локації. Бронюйте столик на найближчий вечір та насолоджуйтесь улюбленими винами: кафе та ресторани Подолу для ідеального літнього вечора з вином вже чекають на вас!

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (195—950 грн), супи (114–315 грн), паста і ризото (176—985 грн).Страви: запечений перець з тунцем та каперсами – 235 грн, тартар з американської яловичини – 950 грн, артишоки по-єврейськи – 273 грн, спагеті з омаром – 985 грн, піца з грушою та горгонзолою – 212 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, більше 30 видів тосканських вин к’янті, винна карта, заходи для дітей, ранні сніданки з 8:00 до 12:00, страви для вегетаріанців, спеціальне меню від шефа, сезонне меню, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, жива музика.

Vero Vero порадує гостей розмаїттям вин: тут ви знайдете більше 30 видів тосканських вин к’янті. Винна карта ресторану неодноразово відзначалась бокалами Wine Spectator – ви обов’язково знайдете у ній своє ідеальне вино. Офіціант порадить страви, з якими ваше вино розкриє свої смакові грані по-новому.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–250 грн), основні страви (115–260 грн), десерти – 96 грн.

Страви: хе з тунця – 250 грн, салат з гострих огірків – 65 грн, червоний рис з креветками та овочами – 195 грн, рисова локшина з куркою – 94 грн, індичка в кисло-солодкому соусі – 110 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

KIN KAO – це ресторан азійської кухні, де ви можете спробувати нові та вже знайомі страви Азії, доповнивши їх різноманітними напоями. Радимо завітати до закладу великою компанією та замовити сети з м’ясом або з лососем та креветками для корейського грилю: ви зможете самі посмажити обрані продукти та обрати до них смачні закуски!

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3.

Бюджет: ₴₴. Салати (119–149 грн), кебаби (175–799 грн), основні страви (159-299 грн).

Страви: піца по-бейрутськи – 219 грн, окрошка по-ліванськи – 89 грн, мешві з яловичини – 279 грн, пахлава ліванська – 89 грн, фірмовий кебаб – 205 грн, хумус з телятиною по-бейрутськи – 129 грн.

Напої: Man Pinotage – 600 грн, Jerez Sandeman – 555 грн, Maschio Prosecco – 525 грн.

Деталі: заклад, що відкрився в столиці у вересні 2018 року, ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, страви з суперфудами.

«Італієць із Бейрута» — це ідеальне місце для зустрічей з близькими людьми. В ресторані оновилось меню: з’явилися смачні літні супи, основні страви, закуски та кебаби, які варто куштувати в парі з вином. Шукайте у меню нові страви з позначкою new. Якщо ви прийшли до закладу великою компанією, радимо замовити асорті кебабів та пляшку вина для ідеального початку вечора!

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (160-450 грн), основні страви (290-990 грн), роли (270-410 грн). 

Страви: лангустини в бамбуці карі-лайм – 480 грн, філе качки з абрикосовим теріякі та редисом – 380 грн, рол «Три риби» — 270 грн, рол «Філадельфія-карамель» з лососем – 295 грн.

Напої (вино): Sancerre/ France – 350 грн/ 150 мл, Valpolicella/ Italy – 290 грн/ 150 мл, Taittinger Brut Reserve – 760 грн/ 150 мл.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька залів, стильний інтер’єр, страви з морських делікатесів, авторські коктейлі з азіатським акцентом, великий вибір вина з різних куточків світу, vip-room і кімната для паління, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. З вікон ресторану відкривається захоплюючий вид на старовинний Поділ і акваторію Річкового порту, що робить ресторан ідеальною локацією для романтичного побачення. У винній карті КАМА представлені вина практично всіх регіонів: шампанське і ігристе вино, іспанська кава, просеко, італійська Франчакорта та інші. До лангустинів, які представлені в меню закладу як основний інгредієнт багатьох страв, рекомендують замовляти сицилійське Шардоне Planeta, а до салатів – новозеландський Совіньйон Блан.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (168–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: українські делікатеси з пікантними грінками – 384 грн, салат із запечених овочів з телятиною – 196 грн, борщ з качкою та карамелізованою вишнею – 187 грн, тартар із преміальної яловичини та білих грибів – 298 грн, домашні голубці з копченим м’ясом в листі молодої капусти – 187 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

«ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» – це втілення справжньої української гостинності й смаку! Тут ви можете скуштувати страви української кухні, а також замовити цікаві вина до них. Крім того, ви можете відправитися у захоплюючу гастрономічну прогулянку Дніпром: в ресторані завжди пришвартовані три кораблі: «Романтик», «Мудрий» та «Малий». Для дітей організовують майстер-клас з приготування вареників, розпис дерев’яних ложок та майстер-клас з плетіння ляльки-мотанки. А щонеділі діти можуть відвідати майстер-клас «Стань справжнім шоколатьє» або урок з гончарства.

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Нижній Вал, 33Б.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (49–189 грн), рамен (119–139 грн), основні страви (89–189 грн).

Страви: Пян-се з м’ясом – 99 грн, Пян-се з креветкою – 119 грн, полум’яний кімчхі майстра Кана – 59 грн, кімбаб – 99/ 189 грн, удон з овочами та куркою – 99 грн.

Напої: вино червоне сухе органічне (натуральне) Каберне – 129 грн, вино виноградне червоне сухе органічне (натуральне) Мерло – 129 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» – це затишний бар зі стравами корейської кухні на Подолі. Тут ви можете спробувати органічні та домашні вина, соджу-шоти та авторські напої, які вдало поєднуються зі стравами із основного меню. Варто звернути увагу на різні види пян-се – обирайте страву з начинкою, яка найбільше вам подобається, замовляйте до неї вино та насолоджуйтеся приємним вечором.

Фото: Facebook Vero Vero, KIN KAO, Італієць із Бейрута, KAMA Restaurant, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi