Найкращі варіанти для винного аперитиву з друзями - PostEat

пошук

Найкращі варіанти для винного аперитиву з друзями
05-09-2019 0 3223


Редакція PostEat підібрала найкращі заклади в Києві для винного аперитиву з друзями. Вино – це напій для будь-якої події. Не важливо, з якого приводу ви зустрічаєтесь із друзями – чи то урочиста подія, чи ви просто вирішили пообідати разом або зібрались відпочити після важкого дня – у поєднанні із келихом смачного вина ваш вечір стане кращим. У нашій підбірці ви знайдете київські заклади, які пропонують вина з усіх куточків світу. Тому рекомендуємо завітати до винного закладу, відпочити у затишній атмосфері та провести час із задоволенням.

Italist prosecco bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 34

Бюджет: ₴₴. Круасани та сендвічі (45–125 грн), закуски (40–95 грн), равлики (135 грн), плато (190–225 грн).

Страви: теплий римський сендвіч з шинкою, чедером та соусом – 90 грн, равлики з горгонзолою – 135 грн, салат з лососем та авокадо – 135 грн, грісіні з пармою, крем-сиром та базиліком – 55 грн.

Напої: рожеве вино Pinot Grigio Veneto Rose – 85 грн/150 мл, червоне вино Canti Negroamaro Primitivo Puglia – 80 грн/150 мл, червоне вино Malbec Selected Callia – 95 грн/150 мл, червоне вино Chianti Ruffino – 550 грн/750 мл, червоне вино Sant’Orsola Rosso Semi sweet – 70 грн/150 мл.

Деталі: просеко-бар, знаходиться в історичній частині міста, сніданки у будні з 09:00 до 14:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), великий вибір вина, закуски до вина, стильний інтер’єр від Yudin Design, вечірки, dj-сети, вина побокально, барна карта, коктейлі.

Italist Prosecco Bar – заклад розташований у Шевченківському районі на вулиці Золотоустівська. Дизайн та айдентику закладу створили брати Юдіни (студія Yudin Design). Гостям тут пропонують салати, закуски, равлики, устриці, сирне та м’ясне плато та супи. Десерти готують з натуральних інгредієнтів, поєднуючи класичні рецепти та авторську подачу. Крім того, будь-яку страву можна придбати take away. Із напоїв у Italist Prosecco Bar пропонують білі, рожеві, червоні та ігристі вина, міцний алкоголь, коктейлі, каву, авторські чаї, матча тощо.

Бальтазар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (165–220 грн), закуски (75–225 грн).

Страви: качина грудка з рошпонкою – 190 грн, фрикаделя з баранини з пюре із баклажанів – 230 грн, м’ясна гастрономія – 119 грн.

Напої: біле вино Risling Dr. Loosen – 135 грн, червоне вино Carrascal Malbec Weinert – 120 грн, помаранчеве вино Kisi Tchotiashville – 195 грн, рожеве вино Pinotage Rose Kanonkop – 95 грн.

Деталі: винний бар, знаходиться в приміщенні Бессарабського ринку, страви європейської кухні, закуски до вина, вина келихами, працює з 18:00.

Бальтазар – це винний бар у цокольному приміщенні Бессарабського ринку. Просторий та затишний заклад, понад 70 посадкових місць та контактний бар. Працює бар з вівторка по неділю, у п’ятницю та суботу до 02:00. Заклад чудово підійде для відпочинку у дружньому колі із келихом рожевого, помаранчевого, червоного та білого вина або ж із коктейлем.

Parnik Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 1

Бюджет: ₴₴. Піца (120–210 грн), салати (90–250 грн), бургери та снеки (35–180 грн), страви WOK (70–160 грн), супи (50–80 грн), десерти (45–70 грн).

Страви: піца «Карбонара» – 200 грн, піца «Цезарь» – 150 грн, салат з курячої печінки та грибів під французькою гірчицею – 90 грн, бургер з телятиною та беконом – 160 грн, уха з лососем – 80 грн, млинці з нутелою та морозивом – 65 грн, морозиво з фруктами – 70 грн.

Напої: біле вино «Серце Кахеті Алазанська Долина» – 70 грн/150 мл, червоне вино Cantina Levorato Zanzara Rosso – 70 грн/150 мл, рожеве вино Marcel Martini Rose D’Anjou – 90 грн/150 мл, ігристе вино Alba Luna Cuvee Prosecco – 600 грн/750 мл.

Деталі: кальян-бар, кілька поверхів, стильний дизайн інтер’єру, європейська та азійська кухня, коктейльна карта, кальян, резерв столів.

Parnik Bar – заклад неподалік парку Тараса Шевченка, на вулиці Антоновича. Атмосферна локація розташувалась на трьох поверхах, тут є ігрова кімната, літня тераса та дві затишні зали. У Parnik Bar часто проводять різноманітні заходи та вечірки. Особливу атмосферу створюють панорамні вікна та живі рослини. У меню – страви європейської та азійської кухні: локшина, м’ясо та рис WOK, піца, бургери, салати та десерти. Гості закладу можуть спробувати не лише велику коктейльну та кальянну карти, а також різноманітні вина Грузії, Італії, Франції та Іспанії.

Публіка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тарасівська, 16

Бюджет: ₴. Вино (100–200 грн), сезонні напої (50–80 грн), десерти (18–70 грн).

Страви: круасан з шоколадом – 42 грн, круасан з шоколадом, малиною та мигдалем – 65 грн, еклер – 50 грн, кіш – 70 грн, кукіс – 35 грн, еклер – 50 грн.

Напої: біле вино Chablis Domaine Du Colombier – 200 грн, біле вино Juan Gil Moscatel Bodegas Juan – 120 грн, червоне вино Chianti Ruffino – 120 грн, рожеве вино Rose d’Anjour Chatelain Desjacques – 100 грн, ігристе вино Prosseco Millesimato Canti – 130 грн.

Деталі: кав’ярня, винний бар, альтернативна кава, кава на рослинному молоці, натуральні цукерки, столики на вулиці, take away.

«Публіка» – локація, у якій поєднано кав’ярню та винний бар, знаходиться неподалік Ботанічного саду. Зранку сюди можна завітати на філіжанку ароматного еспресо, капучино або флет вайту  зі свіжим круасаном. А вечір провести у компанії друзів із келихом ігристого, білого, червоного або рожевого вина. Крім того, у закладі є сезонні напої – капуоранж, лимонад, айс-лате, еспресо-тонік та інші напої.

Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бальзака, 7а

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–139 грн), салати (85–39 грн), хачапурі (129–149 грн), гарячі страви (59–295 грн), трави на вугіллі (99–295 грн), десерти (35–79 грн).

Страви: салат з лососем, перепелиними яйцями та соусом «Цитрус» – 139 грн, овочевий салат з кедровими горіхами – 89 грн, курячий паштет з тостами та сиром надугі – 79 грн, хінкалі з телятиною та свининою – 18 грн/1 шт., харчо – 75 грн, лосось запечений – 295 грн, люля-кебаб з курки та сиру сулугуні – 129 грн, вишневий штрудель з морозивом – 65 грн.

Напої: ігристе вино Bazaleti White Brut – 450 грн, домашнє червоне сухе вино – 69 грн, біле вино Pinot Grigio – 450 грн, червоне вино Carmenere – 450 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині, сучасний інтер’єр, кілька зал, 8 видів хачапурі, власна випічка, страви на вугіллі, літня тераса, винна карта, резерв столів.

Patio. Georgian food – ресторан грузинської кухні знаходиться на Троєщині. Інтер’єр Patio створений у грузинському стилі з використанням натуральної деревини. Тут є велика простора тераса, де добре влаштовувати вечірки або урочисті події. Страви у закладі готують шеф-повар Віра Перепеченко та грузинський су-шеф Лаша Авазашвілі. Рекомендуємо скуштувати салат із запечених овочів з горіховою пастою та грінками або форель на грилі. Гарним доповненням до страви стане великий вибір вин тихих та ігристих вин Грузії , Італії та України, або грузинські вина квеврі.

Фото: Facebook Italist Family, Бальтазар, Parnik Bar, Публика, Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi