Правила українських виноробів: Іван Плачков - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Іван Плачков
08-01-2021 0 1372


Виноробня «Колоніст» у Південній Бессарабії — це одна з перших сторінок сучасної історії українського виноробства. Засновник Іван Плачков чи не вперше у країні застосував європейський підхід до вирощування винограду, виробництва й просування українського вина. Винороб цінить глибоку філософію вина і зізнається, що зайнявся виноробством, бо мудріше за вино і хліб людство ще нічого не створило. 

Іван Плачков

Вік — 63.

Освіта (професія): інженер-теплоенергетик.

Основний бізнес: виноробство.

Площа власного виноградника: 40 га

Обсяг виробництва: 350 000 пляшок на рік.

 

Я не можу жити без нових ідей.

Найважче мені миритись з брехнею.

Головна цінність у житті — це родина.

Якби мав шанс почати все спочатку, то я б знову почав би все спочатку.

Мій душевний стан зараз схожий на літак.

Моя «суперсила» — це моя сім’я.

Справжній винороб ніколи не зрадить своїм принципам.

Я займаюсь вином тому, що мудріше вина та хліба людство ще нічого не створило.

Культура вина — це обов’язкова складова будь-якої цивілізаційної країни.

Моє найбільше відкриття у вині на сьогоднішній день — це те, що воно є моїм відображенням.

Найбільша проблема українського виноробства в законодавстві.

Найбільше мені подобається поєднання вина з сиром Гауда витримки 18 місяців.

Мій ідеальний день — це день вдома.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б червоне сухе Каберне Мерло.

Головне у вині — це його глибока філософія.

Якби мені дали $1 000 000, я б інвестував у розвиток своєї виноробні.

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам: «Ваше біле вино — це як вродлива провінційна дівчина у літній сукні, що йде по ранковій росі, та ще не пізнала модних бутиків та салонів краси».

Найбільш недооцінене вино — це Одеський Чорний.

Найдивнішим вином у моєму житті було біодинамічне вино.

Для винороба успіх — це коли його вино впізнають у бокалі.

Щастя для мене — це творити на основі пізнаного.

Мій герой у світовій історії — Уінстон Черчилль.

Мій герой у реальному житті — моя мама.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Мрії хлопчика на віслюку».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б створив сучасну академію виноградарства та виноробства.

Фото: Facebook / «Колоніст»

Читайте також:

Правила українських виноробів: Роберт Гулієв

Правила українських виноробів: Ігор Петренко

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi