Правила українських виноробів: Роберт Гулієв - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Роберт Гулієв
04-12-2020 0 935


Правила роблять нас тими, ким ми є. Редакція PostEat запускає нову рубрику «Правила українських виноробів». Її першим героєм став представник династії виноробів Роберт Гулієв, який володіє власним брендом «Вина Гулієвих».

Роберт Гулієв

Вік: 62 роки.

Освіта (професія): винороб.

Основний бізнес: ПрАТ «Одесавинпром». На підприємстві виробляються вина ТМ «Вина Гулієвих» , «Французький бульвар», ігристі вина Odessa, Marengo, Inkerman.

Площа виноградників: 250 га.

Обсяг виробництва: до 10 млн пляшок.



Я не можу жити без кисню.

Найважче мені миритись з собою.

Головна цінність у житті — це здоров’я.

Якби був шанс почати все спочатку, то я б купив виноградник.

Мій душевний стан зараз схожий на стан втомленого оптиміста.

Моя «суперсила» — це Віра.

Справжній винороб ніколи не п’є пиво.

Мій ідеальний день — субота.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б шардоне.

Головне у вині — користь.

Якби мені дали $1 000 000, я б купив біткоїни.

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам, коли у «сліпій» дегустації його порівняли з Шассань-Монраше.

Найбільш недооцінене вино — мерло.

Найдивнішим вином у моєму житті було orange wine з Кахетії.

Для винороба успіх — це баланс смаку та бюджету.

Щастя для мене — це купаж з гормонів радості.

Мій герой у світовій історії — Христос.

Мій герой у реальному житті — мій батько.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось In vino veritas.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б відніс вино до харчових продуктів.

Фото: Facebook / Robert Guliev

Читайте також:

Порада дня: як мити декантер і зберегти його чистим

Анна Горкун та агенція Tabasco презентували нові українські вина — 46 Parallel

Перший політ Leleka Wines: чим цікавий новий бренд українського вина

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi