пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
«Батько» виноробства Каліфорнії Андрій Челіщев казав, що каберне совіньйон придумав бог, а піно нуар — сам диявол. Власнику винарні Vinoman Борису Слабошевському здається вдалося приборкати норовливий сорт. Винороб не уявляє життя без піно нуару, мріє про суперсучасне шато і окрім вина ще займається виробництвом чорного кав’яру. Читайте думки і правила нового героя рубрики «Правила українських виноробів».
Борис Слабошевський
Вік: 54
Освіта (професія): інженер-технолог громадського харчування
Основний бізнес: вирощування осетрових видів риби та виробництво чорної ікри
Площа власного виноградника: до 1 га
Обсяг виробництва: 10 000 пляшок на рік
Я не можу жити без віри в майбутнє та розвитку власної справи.
Найважче мені миритись з людьми, які не вміють дотримуватись свого слова.
Головна цінність у житті — це здоров’я особисте та близьких людей.
Якби мав шанс почати все спочатку, то я б… почав все спочатку.
Мій душевний стан зараз схожий на зимову сплячку.
Моя «суперсила» — це сумлінний підхід до справи та результату.
Справжній винороб ніколи не буде зупинятись на своїх досягненнях.
Я займаюсь вином, бо мені це по-справжньому подобається.
Культура вина — це насолода кожним келихом.
Моє найбільше відкриття у вині сьогодні — це коли аромат неочікувано не відповідає смаку, а смак не відповідає аромату.
Найбільша проблема українського виноробства в зарегульованності виноробної галузі.
Найбільше мені подобається поєднання вина з відчуттям, коли його не хочеться ні з чим поєднувати.
Мій ідеальний день — це день без поганих новин.
Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б піно нуар.
Головне у вині — це душа і гармонія.
Якби мені дали $1 000 000, я б побудував суперсучасне шато з неймовірно красивою дегустаційною залою.
Найдивніший комплімент, який давали моїм винам — «це найкращий український піно нуар, який я куштував, досить схожий на Бургундію».
Найбільш недооцінене вино — це вино, яке випили й не дали йому час аби розкритись.
Найдивнішим вином у моєму житті був Pet Nat.
Для винороба успіх — це коли він насамперед задоволений власними винами.
Щастя для мене — це бути собою та займатись улюбленою справою.
Мій герой у світовій історії — Чингісхан.
Мій герой у реальному житті — Андрій Челіщев.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Хороший рік».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б дозволив малим виноробам робити вино не тільки з власного винограду, але й з придбаного. І спростив би систему обліку.
Фото: Vinoman
Читайте також:
Правила українських виноробів: Анна Горкун
Правила українських виноробів: Геннадій Гутман
Правила українських виноробів: Денис Халупенко
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi