Заклади Києва для ідеального вечора з вином: 5 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Заклади Києва для ідеального вечора з вином: 5 локацій від PostEat
30-11-2023 0 3715


Ресторани Києва здатні не тільки вражати своїм елегантним дизайном, але і запрошувати гостей на неперевершену подорож у світ вишуканого вина та гастрономічних насолод. В закладі з нашої добірки вас зустрінуть винні карти з найкращими зразками від українських та світових виробників. Сомельє ресторану завжди готові порадити ідеальне вино для кожної страви або врахувати ваші особисті вподобання. Чому б не відчути магію вина вже цього вечора?

Мама Фокача Папа Чача

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хорива, 1/2Е

Бюджет: ₴₴

Страви: салат з куркою власного копчення – 195 грн, камамбер з печі – 280 грн, курча тапака з соусом сацебелі – 295 грн, піца прошуто – 280 грн, хачапурі пеновані – 185 грн, люля-кебаб з баранини – 255 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дров’яної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам.

Якщо погода на вулиці зовсім не радує, а затишку хочеться — проведіть вечір у грузинсько-італійському ресторані «Мама фокача & папа чача», що знаходиться у самому серці Подолу. У закладі вас радо зустрінуть чарочкою лимончелло або чачі, а якщо не п’єте — пригостять чимось смачненьким. Далі можете обрати собі один із двох залів: на першому або на другому поверсі. Обидва естетично та автентично оздоблені. Вибір вина у закладі достатньо великий: це може бути домашнє грузинське або італійське вино, ігристе, білі, червоні та рожеві вина. На винній полиці представлені такі країни як Італія, Грузія, Іспанія, Чилі, Німеччина, Франція та Аргентина. До вина ви можете обрати будь-що цікаве з основного або мангал-меню. Заклад славиться своїми хачапурі, хінкалі та справжньою італійською піцою. З мангала можна спробувати шашлик з телятини, овочі-гриль, лосось та багато чого іншого. А якщо хочеться чогось легше — у закладі представлений великий вибір різноманітних стартерів та салатів. Заходьте у гості та пам’ятайте: мама нізащо не відпустить вас голодними, а тато — тверезими.

Італійська редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴

Страви: карпачо з лосося з цитрусовим соусом та рожевим перцем – 375 грн, равіолі з качкою на ніжному морквяному кремі – 385 грн, тальятеле з різними грибами – 395 грн, качина ніжка з качиним демігласом, кукурудзою та полентою – 565 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв.  В меню ви знайдете переосмислені популярні страви різних регіонів Італії: кілька видів пасти та піци з дров’яної печі, антипасті та салати. Також щодня з 10:00 до 14:00 готують сніданки. У винній карті зібрана рожеві, білі, червоні, солодкі та кріплені вина, а також помаранчеві та натуральні вина — ви можете обрати супровід до вечері з єропейських або українських зразків.

101 restaurant & wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴

Страви: салат томати, страчатела та анчоуси – 350 грн, тако з восьминогом – 270 грн, бао з качкою – 250 грн, гедза з креветкою – 310 грн, тунець тататкі – 490 грн, паста з морепродуктами – 450 грн.

Деталі: ресторан та винний бар, авторська кухня, шеф Сергій Хегай, європейські та азійські страви, велика та різноманітна винна карта від goodwine, гастрономічні вечері, резерв столу.

101 Wine Bar від Goodwine перезапустився у форматі ресторану з авторською кухнею від шефа Сергія Хегая. Нове меню — це страви, які поєднують європейську та азійську кухні. В ресторані готують з сезонних продуктів та працюють з унікальними продуктами. Також в закладі прагнуть до флософії zero waste, тобто готувати без відходів. За винну карту продовжує відповідати Захар Уманський — 4000 пляшок з goodwine, унікальні знахідки та регулярне оновлення винної карти.

Pure & Naive

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴.

Страви: буряк в глазурі, лабне, горіхова олія – 175 грн, анчоуси з маслом і хлібом тартін – 175 грн, курочка з кукурудзяним пюре, обпаленою морквою і заатаром – 295 грн, дорадо з пюре з цвітної капусти, зеленим горошком та каперсами – 335 грн.

Деталі: винний бар та бістро, проєкт Assembly restaurants, стильний інтер’єр, винний корнер, знаходиться в центрі міста, вино без націнок, закуски до вина.

Pure & Naive — винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. У винні карті можна з обрати позиції кількох розділів: зрозуміле та класичне з Pure, натуральне та вільне Naïve, рідкісне та незвичне Experience, ігристе Bubbles та солодкі і кріплені. В меню закуски до вина, стартери, кілька салатів, бріош-сендвіч та бургер. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive є невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану. Щотижня, з п’ятниці по неділю, в закладі беруть пляшку вина з полиці винного магазину та відкорковують, щоб гості могли скуштувати більше цікавого, незвичного, або просто смачного вина.

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо з яловичини з мікс салатом та пелюстками пармезану – 355 грн, савойське сирне фондю з крутонами – 615 грн, томатний рибний суп з морепродуктами «Bouillabaisse très branché» з соусом «айолі» та темними грінками – 585 грн, сирний пиріг з 3 видів французьких сирів – 235 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. Поціновувачі сирів знайдуть у ресторані та сирній лавці Tres FRANCAIS сири з Нормандії, Шампані, Лангедоку та Бургундії, а також свіжоспечені багети та круасани з власної маленької пекарні. Доповнити ексклюзивні страви ви можете келихом французького вина з великої та різноманітної винної карти Très FRANÇAIS.

Головна фото: unsplash.com

Фото: Facebook «Мама Фокача Папа Чача», «Італійська редакція», 101 restaurant & wine bar, Pure & Naïve, Très Français.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi