Де шукати цікаві рожеві вина в Києві? - PostEat

пошук

Де шукати цікаві рожеві вина в Києві?
29-08-2019 0 2999


Де шукати цікаві рожеві вина в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Ми детально розповідали вам про цікаві особливості вин (у тому числі й рожевих) у цих матеріалах. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де куштувати розе та смачні закуски до нього у закладах Києва. Ми підібрали для вас заклади з різноманітною кухнею – обирайте зручну локацію та зустрічайтеся з найближчими людьми за келихом рожевого вина вже сьогодні! Де шукати цікаві рожеві вина в Києві, читайте у нашому матеріалі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: асорті італійських сирів – 165 грн, класичний тірамісу з печивом савоярді та сиром маскарпоне – 98 грн, лосось аля путанеска – 275 грн.

Напої: Anna Spinato Rose’ Extra Dry – 450 грн/750 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

В ресторані італійської кухні POSITANO подають різноманітні види пасти, а також непристойно неаполітанську піцу – POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. Варто замовити тут улюблені страви та обов’язково доповнити їх келихом вина – обирайте у винній карті рожеве ігристе, насичене червоне чи легке біле вино та смакуйте із задоволенням!

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3250–5950 грн), м’ясні антипасті (95–165 грн), салати і закуски (195–480 грн).

Страви: сет з м’яких сирiв (бурата, моцарела, рiкота, страчатела) – 460 грн, тріо кокосових десертів – 330 грн, качина ніжка з яблучною гірчицею – 535 грн, піца «Маргарита» — 190 грн.

Напої: Montes Cherub – 950 грн, Rosaura Feudi Di San Gregorio – 950 грн, “Lumera” Donnafugata – 1100 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — вишуканий і елегантний ресторан авторської кухні. В меню ви знайдете різноманітні страви з м’яса і птиці, риби та морепродуктів, а також сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, що ідеально доповнить обрані страви. Варто звернути увагу на розділ з рожевими винами. Ви можете замовити як пляшку вина, так і вино побокально.

Win Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴. Закуски (64–645 грн), основні страви (128–315 грн), десерти (75–145 грн).

Страви: антипасті – 495 грн, тартар з лососем – 225 грн, стейк з цвітної капусти на грилі – 136 грн, філе індички на грилі зі спаржею – 235 грн.

Напої: Billecart-Salmon, Brut Rose – 4000 грн, Laurent-Perrier Brut Rose – 3850 грн, Miraval Cotes de Provence 2017 – 250/ 1250 грн.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, середня цінова політика, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

У Win Bar винна карта оновлюється залежно від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих вин, що з’являються в кейсах партнерів. Якщо ви хочете випити келих рожевого вина у спокійній атмосфері, зверніть увагу на французьке вино Miraval Cotes de Provence 2017, а якщо душа бажає свята, обирайте ігристе рожеве вино Billecart-Salmon, Brut Rose.

ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–259 грн), основні страви (189–549 грн), сири та десерти (45–289 грн).

Страви: салат із томатами, бебі-шпинатом, сванською сіллю та сиром надугі з аджикою, загорнутим у сулугуні – 189 грн, хачапурі по-аджарськи – 219 грн, курча тапака – 299 грн.

Напої: Saperavi Rose, Badagoni, 2017, GEORGIA / Kakhetі – 78/ 585 грн, Tavkveri Rose, Pheasant’s Tears, 2013, Kartli – 1199 грн, Saperavi Rose, Teliani Valley, 2017, Kakheti (semi-dry) – 499 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — ресторан високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хліба – шоті. У закладі дуже змістовна винна карта – у ній ви знайдете як грузинські вина (зокрема, вина квеврі), так і вина з інших куточків світу. Варто поєднати обране вами рожеве вино із легкими та ніжними десертами або закусками.

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Академіка Глушкова, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–397 грн), основні страви (335–710 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: салат з вугрем, авокадо та горіховим соусом – 397 грн, стейк Рібай – 525 грн, тюрбо з овочами бланш – 335 грн.

Напої: Winter En Provence 2017 – 240 грн/ 150 мл.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 позицій вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» — преміум-ресторан на Глушкова з багаторічною історією. Тут ви можете влаштуватися на розкішній літній терасі та повечеряти у спокійній атмосфері. Енотека ресторану зібрала в собі більше 160-ти видів вин Нового і Старого Світу з 12-ти країн – вибрати точно буде з чого. Якщо вагаєтесь при виборі вина, попросіть про допомогу сомельє – він з радістю підкаже, яке рожеве вино краще обрати.

МАМА МАНАНА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44; вул. Г. Кірпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴. Закуски (57–151 грн), хінкалі (76–124 грн), хачапурі (30–181 грн).

Страви: аджапсандалі по-аджарськи – 92 грн, ягідні хінкалі – 85 грн, вишневий пиріг  -85 грн, шашлик з курячого філе – 142 грн.

Напої: Сапераві Rose Badagoni Сухе – 185 грн, Тавквері Rose Сухе – 357 грн, Асканелі Rose Напівсухе – 398 грн.

Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, вечори-дегустації, кулінарні майстер-класи по суботах, резерв столів, доставка до 22:00, формат take away, kids friendly.

«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Один із ресторанів розташований в центрі столиці, другий — в районі київського Південного залізничного вокзалу. У «МАМИ МАНАНИ» смачно, як вдома – улюблені хачапурі, хінкалі, гарячі закуски та грузинські десерти вже чекають на вас! У закладі ви також можете замовити грузинські рожеві вина за цінами виробника.

Фото: Facebook POSITANO, Fabius, Win Bar, ШОТІ, Ресторан ПРАГА, МАМА МАНАНА

Головна фотографія: ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi