пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Є час для захоплення авторськими експериментами, а є для насолоди вічною класикою, яка давно знайома та однаково чудова опісля сотень гастрономічних експериментів. Не варто загадувати, скільки разів ви куштували ніжну пасту карбонара — краще спробуйте її ще раз, адже паста карбонара в ресторанах Києва вже чекає на вас.
Цікаві факти про пасту карбонара:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 129а
Бюджет: ₴₴. Салати (68–299 грн), основні страви (95–495 грн), десерти (38–93 грн).
Страви: паста карбонара – 145 грн.
Напої: лимонад сонячний – 45 грн, лимонад зелений – 45 грн, лимонад медово-імбирний – 45 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центральній частині міста, три зали, lounge-зона, контактна барна стійка, кальянна зала, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів.
Ресторан європейської кухні Artemis Lounge Bar знаходиться в центральній частині міста. Його незвична назва є ім’ям першої й єдиної в історії жінки-адмірала перського флоту Artemisia. В ресторані ви можете розташуватись в одній з трьох комфортних зал — lounge-зоні з контактною барною стійкою, основній залі зі сценою та кальянній залі з великим диваном для компаній. В меню Artemis Lounge Bar знайомі страви європейської кухні. Рекомендуємо спробувати на вечерю ніжну класику італійської кухні пасту карбонара.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а (ЖК «Уютный квартал», Софіївська Борщагівка)
Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), салати (95–203 грн), основні страви (135–350 грн), десерти (29–107 грн).
Страви: паста карбонара – 117 грн.
Напої: яблучний чай – 75 грн, малиновий чай – 75 грн, лате – 37 грн, лимонад кокосовий – 45 грн.
Деталі: сучасний ресторан європейської кухні, знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, 4 окремі зали, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяча кімната, кальяни, змістовна винна карта, авторські і класичні коктейлі, резерв столів.
Ресторан Faktor Golodu знаходиться у Софіївській Борщагівці, ЖК «Уютный квартал». Щоб гості почувались комфортно і затишно, у закладі є просторні зали та дитяча кімната. У меню європейської кухні ви знайдете найрізноманітніші страви: піцу, пасту, закуски, салати, основні страви, локшину, бургери та десерти. Завітайте до Faktor Golodu всією родиною та спробуйте ніжку пасту карбонара — спагеті з беконом, вершками та пармезаном готують з додаванням італійських трав, суміші перців, часнику і прикрашають яєчним жовтком.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 1/2е
Бюджет: ₴₴. Брускети (55–150 грн), салати (97–158 грн), піца (99–159 грн), паста (128–178 грн).
Страви: карбонара – 148 грн.
Напої: просеко – 55 грн/150 мл, Soave – 287 грн/750 мл, еспресо – 30 грн, Aperol Spritz – 110 грн.
Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.
«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом засновників київських закладів Naprosecco, «Ой, мамо! Це було в Тбілісі», Oh My God: ice cream. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Спробуйте на вечерю класичну карбонару та замовте до неї келих білого вина — ідеальне поєднання.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Драгомирова, 8
Бюджет: ₴₴. Піца (40–170 грн), паста і ризото (88–160 грн), десерти (40–165 грн).
Страви: фетучіні карбонара – 100 грн.
Напої: яблучний фреш – 52 грн, апельсиновий лимонад – 40 грн, мохіто – 50 грн.
Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.
«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне — з експериментальними стравами від шеф-кухаря. Ви зажди можете завітати до «Trattoria No 5/ Тратторія 5» на порцію фетучіні карбонара та келих вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Пушкінська, 16
Бюджет: ₴₴. Паста та ризото (109–239 грн), основні страви (189–312 грн), десерти (49–129 грн).
Страви: спагеті карбонара – 159 грн.
Напої: смородиновий чай з базиліком – 99 грн, какао – 59 грн, Bloody Mary – 99 грн,капучино – 47 грн.
Деталі: сімейний ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, страви для вегетаріанців, доставка, take away, резерв столів.
Viva Oliva — це затишний ресторан на Пушкінській, куди добре приходити всією родиною. В цьому італійському ресторані пасту готують вручну з італійського борошна за традиційними рецептами. Всього в меню близько 20 видів пасти, серед них — паста з м’ясом, рибою і морепродуктами, а також з овочами. Спробуйте в Viva Oliva вічну італійську класику — спагеті карбонара.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 44
Бюджет: ₴₴. Салати (168–264 грн), піца (158–212 грн), паста і ризото (124–298 грн).
Страви: спагеті карбонара – 168 грн, спагеті карбонара з артишоками – 168 грн.
Напої: морс домашній – 32 грн, глінтвейн – 78 грн, лате на мигдальному молоці – 88 грн, Bloody Mary – 145 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, паста власного приготування з італійського борошна, відкрита кухня, піца-меню, сніданки кожен день з 10:00 до 13:00, до солоних сніданків подають домашній хліб, колекція італійських вин, take away.
У першому столичному паста-барі самостійно готують пасту виключно з якісного італійського борошна. За процесом приготування фреш-пасти можуть спостерігати всі бажаючі, завдяки відкритій кухні закладу. Крім класичних спагеті карбонара в ресторані Spaghetti ви можете спробувати їх варіацію з артишоками — страва стане відмінним рішенням для обіду або вечері.
Фото: Facebook Artemis Lounge Bar, Faktor Golodu, Тісто,сир і тітка Белла, Trattoria No 5/ Тратторія 5, Viva Oliva, Spaghetti Restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi