пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ресторан китайської кухні Soul Kitchen відкрився у затишному дворику на Воздвиженці. Три роки до моменту здобуття власної локації, Soul Kitchen працював у форматі кейтерингу, виїзних заходів та фестивалів — проєкт знайомий усім відвідувачам фестивалю «Уличная еда». Засновником та шеф-кухарем проєкту є Максим Волинець.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Основним акцентом в меню закладу є китайська кухня. Проте в Soul Kitchen можна спробувати й страви інших азійських кухонь, наприклад, кокосовий карі боул. Шеф-кухар ресторану дуже полюбляє експерименти та готувати у поп-ап форматі оригінальні страви. В Soul Kitchen оригінальність смаків у стравах досягають шляхом поєднання базових інгредієнтів з власними міксами спецій та авторськими соусами.
В ресторані Soul Kitchen пропонують спробувати боули (120–130 грн), локшину власного приготування, курку в кисло-солодкому соусі з ананасами (130 грн), гострий паровий рис з овочами Кунг Пао (130 грн), суп тижня (почнуть з сінгапурської лакси). Новинкою в меню стане китайське свиняче BBQ Char siu — перед запіканням м’ясо добу маринують у спеціях, рисовому вині, соусі хойсін та ферментованому з червоним грибком тофу з Китаю (65 грн/100г). Також рекомендують спробувати парові булочки Гуа Бао, які подають зі свининою та з куркою — булочки готують за авторським рецептом з особливим соусом з тринадцяти інгредієнтів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Влітку у дворику поруч з Soul Kitchen облаштують затишну літню терасу.
Назва: Soul Kitchen
Де: вул. Воздвиженська, 52-54
Формат: ресторан китайської кухні
Бюджет: ₴₴
Фото: Soul Kitchen
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi