пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Вже для наступного покоління британців повний англійський сніданок може стати історією. Згідно з опитуванням агенції Ginger Research сьогодні кожен п’ятий британець до 30 років ніколи не їв цю страву.
27% з 2000 опитаних від 18 до 30 років британців назвали чорний пудинг (кров’яну ковбасу) найневдалішим продуктом з традиційного набору обсмажених продуктів.
24% опитаних назвали смажені продукти у сніданку «занадто жирними». В 42% опитуваних повний англійський сніданок асоціюється з їжею «робітників у придорожніх кафе».
Сосиски, жирний бекон, тепла квасоля також стали чинниками, які вплинули на відмову молодих британців від страви. Вони скоріше зроблять вибір на користь копченого лосося, яєчні, авокадо з тостом або вівсяних млинців.
Директорка агенції Еллі Гласон прокоментувала результати опитування, — «Понад половина молодих людей вважають, що Британії стає “здоровішою” та свідомо відмовляються від англійського сніданку».
Набір повного англійського сніданку може відрізнятись в залежності від регіону Великої Британії та може включати смажений бекон, яйця, сосиски, квасолю, смажені помідори, гриби, кров’яну ковбасу та тости.
Вважається, що страва стала популярною у XVIII сторіччі у заміських будинках заможних британців.
Великий та ситний сніданок мав продемонструвати гостям щедрість та багатство господарів.
Фото: unsplash.com
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi