Класичні та авторські коктейлі в барах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Класичні та авторські коктейлі в барах Києва: де шукати?
24-01-2020 0 2471


Класичні та авторські коктейлі в барах Києва шукала редакція PostEat. У наших матеріалах ми розповідали вам про особливості коктейлів з вермутом, писали про коктейлі на джині та віскі. Повернемося до коктейльної теми та розповімо про локації, д можна спробувати коктейлі на будь-який смак. У більшості обраних нами барів пропонують авторські коктейлі, але є і бари, де можна замовити, наприклад, класичний та улюблений «Негроні». Обирайте локацію, дзвоніть друзям та збирайтеся разом на класичні та авторські коктейлі в барах Києва.

Full Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴₴. 

Деталі: коктейльний бар, співзасновник — бармен Назар Макаров, інтер’єр Balbek Bureau, авторські коктейлі, локальні інгредієнти, музичний супровід.

Стильний бар Full Bar відкрився у вересні 2019 року. Назва закладу розшифровується як First Ukrainian Local Laboratory. В барній карті Full Bar зробили акцент на авторські коктейлі та локальні інгредієнти. Скуштуйте коктейль Сelery Sour, Hutsul Sour чи Raspberry & Spice. Крім того, заклад є номінантом Ukrainian Bar Awards у номінації «Коктейльний бар». 

GOL’DAbar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (70–180 грн), страви на грилі (115–345 грн).

Страви: цілий сібас на вогні – 215 грн, шакшука – 115 грн, бабагануш і піта – 77 грн, салат з філе курчати – 127 грн.

Напої: Golda — 180 грн, Negroni – 165 грн, Killer in red – 185 грн, Lucien – 160 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, знаходиться в центрі міста, сніданки, страви на грилі, вино келихами, різноманітна коктейльна карта, велика барна карта.

GOL’DAbar — ресторан близькосхідної кухні та бар. Заклад відкрився на Шота Руставелі на початку жовтня 2019 року. Обирайте коктейлі з коктейльної карти закладу та куштуйте їх з цікавими стравами в повноцінному меню.

Beatnik bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Напої: «Щирість» — 210 грн, «Гостинність» — 220 грн, «Гармонія» — 200 грн. 

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, співвласники закладу Микола Голотін (Parovoz Speak Easy) та Тетяна Брауде, класичні та авторські коктейлі, працює з 18:00.

Команда харківського бару Beatnik переїхала в Київ та перезапустила заклад. Beatnik bar — це заклад у форматі secret place, тож щоб зайти до закладу, треба виконати інструкцію: зайти у двір біля «БПШ» та знайти чорні двері з ліхтарем. Крім того, заклад є номінантом Ukrainian Bar Awards у номінації «Коктейльний бар». 

4844 Outlaw Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13

Бюджет: ₴₴. Бургери (190–310 грн), закуски (95–260 грн), салати (180–265 грн).

Страви: Tuna Burger with Guakamole – 310 грн, плато сирів – 210 грн, рієт з качки конфі та в’ялениїх томатів – 190 грн, Original burger – 190 грн.

Напої: Lollipop — 185 грн, Aperol Sour — 195 грн, Dirty Martini in Kyiv — 220 грн, Thai Gin Tonic — 195 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар, розташований неподалік станції метро «Кловська», лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.

4844 Outlaw Bar — стильний двоповерховий pre-party бар. Тут можна не лише влаштувати party з друзями чи відсвяткувати важливу для вас подію, але й спробувати цікаві коктейлі. Скуштуйте Dirty Martini in Kyiv на джині, або замовляйте Aperol Sour та обирайте до напоїв яскраві закуски. Крім того, заклад є номінантом Ukrainian Bar Awards у номінації «Коктейльний бар». 

Alchemist Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–255 грн), салати (175–195 грн), основні страви (135–345 грн).

Страви: чізбургер з яловичиною – 225 грн, салат туна з гірчичною заправкою – 187 грн, тартар з тунця – 225 грн, тартар з яловичини – 165 грн, цілий сібас на вогні – 280 грн.

Напої: Flora Dora – 240 грн, Killer in Red – 200 грн, Indian Sour – 225 грн, Old Boy – 180 грн, Cloud – 180 грн.

Деталі: авторські та класичні коктейлі, повноцінне меню кухні, жива музика, колекція вінілових платівок, dj-сети.

Alchemist Bar – це заклад, де можна випити коктейлі з друзями чи другою половинкою, а також скуштувати страви з повноцінного меню кухні. У Alchemist Bar завжди звучить атмосферна музика, а гостей зазвичай приймають до 3 години ночі, в п’ятницю і суботу бар працює до 5 ранку. Крім того, заклад є номінантом Ukrainian Bar Awards у номінації «Коктейльний бар». 

Hendrick’s bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Б. Хмельницького, 42

Бюджет: ₴₴. Закуски (49–600 грн), основні страви (188–268 грн), десерти (52–68 грн).

Страви: філе сібаса з цвітною капустою – 208 грн, стейк з яловичини на шпинатно-горіховій подушці – 268 грн, тако з томленою яловичиною – 108 грн/3 шт.

Напої: Lost Ocean – 218 грн, Mezcaline — 218 грн, Trigger — 188 грн, Zombie — 218 грн.

Деталі: коктейльний бар, чотирикратний фіналіст ресторанної премії «СІЛЬ» та переможець 2017 року в категорії Best Bar, меню кухні, авторські і класичні коктейлі, «коктейлі-мандрівники» з усього світу, майстер-класи.

Заклад Hendrick’s bar запрошує гостей скуштувати найрізноманітніші коктейлі на будь-який смак – в барній карті закладу вони розміщені за видом алкоголю – з мескалем, джином, горілкою та іншим міцним алкоголем. Крім того, у закладі можна смачно попоїсти – порадьтеся з барменом, яку страву з меню краще замовити до обраного вами коктейлю. Крім того, заклад є номінантом Ukrainian Bar Awards у номінації «Коктейльний бар». 

Фото: Facebook Full bar, GOL’DAbar, Beatnik, 4844, Alchemist Bar, Hendrick’s bar.

Головна фото: Full Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi