пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Гастрономічне видання Eater пише про відновлення ресторанного ринку Китаю та повернення довіри споживачів до закладів.
Автор видання Аарон Фокс-Лернер (Aaron Fox-Lerner) пише про початок роботи закладів у Пекіні та інших великих містах Китаю після 2,5 місяців карантину. Однією з головних проблем відновлення у матеріалі названо повернення довіри до громадських закладів — гості уникають людних місць.
Even with new cases down, the Chinese government has maintained strict limits on dining establishments and customers remain skittish about sharing space and food https://t.co/19wnHEIr6w
— Eater (@Eater) March 25, 2020
Деякі заклади наполовину зменшили кількість столів у залі та обмежили посадку трьома гостями за одним столом. До замовлених страв додаються картки з іменами персоналу на зміні та даними про температуру. Або буклет з детальним описом дезінфекції закладу та співробітників.
Карантин спричинив технологічний прорив з приходом закладів в Інтернет та масовий перехід на безготівкову оплату. У матеріалі наводиться думка одного з рестораторів про те, що «після карантину працювати offline стало неможливо».
Частина власників закладів, які поки не відкрились пояснюють своє рішення відсутністю персоналу або невеликим потоком гостей.
Читайте також:
Економіка Китаю нормалізується, але є ризики — МВФ
90% ресторанів Пекіна повернулись до роботи у звичайному режимі
Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi