Счастье ЕСТЬ: кулінарний курс від найкращих шефів країни стартує 6 квітня - PostEat

пошук

Счастье ЕСТЬ: кулінарний курс від найкращих шефів країни стартує 6 квітня
01-04-2020 0 2152


Найбільш популярні ресторани Києва об’єднуються, аби допомогти один одному вижити. А також розважити усіх, хто сумує в ізоляції. Як? Як вміємо – ЇЖЕЮ. 

Проект Счастье ЕСТЬ народився тому, що не міг не народитися – і колись про нього складуть легенди. 

Жили-були надзвичайні заклади – на кухні кожного творив креативний шеф, публіка ресторану була гарна та збуджена, а сісти в ресторані, особливо підвечір, було можливим тільки за наявності резерву. І люди, і ресторани – усі були щастиві! Але раптом сталося те, на що ніхто не очікував. На світ напав коронавірус, і в усіх країнах, в числі інших заходів, почали закривати ресторани на карантин. Усі, хто раніше ходив до ресторанів, могли б влаштувати масовий протест – але і вони сиділи на карантині. І тоді люди і ресторани почали страшенно сумувати один за одним…

Вирішення проблеми з’явилося ніби саме по собі – нам треба готувати разом! І повернути собі це щастя – Щастя ЇСТИ.

Онлайн-курс Счастье ЕСТЬ – це доступ до рецептів від дванадцяти найкращих шеф-кухарів столиці. В рамках курсу кожен шеф надасть два відео-рецепти з повним переліком інгредієнтів і повним описом кроків приготування. А ще поділиться професіональними секретами і тонкощами, які в минулі часи не розповів би нікому. 

  •   Старт курсу 6 квітня.
  •   Рецепти і тонкощі будуть публікуватися щодня – і залишаться з підписниками курсу назавжди.
  •   Отримані вміння – а це набагато важливіше! – теж залишаться з підписниками назавжди.
  •   Але головне – абсолютно усі зібрані через підписку гроші ресторани поділять порівну і спрямують на підтримку закладів! 

Принциповою умовою участі ресторану в проекті є те, що зароблені на проекті гроші підуть на забезпечення життєдіяльності закладу під час кризи – оплату оренди і комунальних послуг, бонусування штатних співробітників, які продовжууть працювати в закладах в режимі доставки, і т.і. Взаємна ціль – не заробити. Ціль – вижити і ПОВЕРНУТИСЯ! 

Що ж це за шефи? Що ж це за ресторани? Їх список нікого не здивує – адже менш ніж місяць тому усі ми відвідували саме ці заклади, публікували звідти в Instagram і захоплювалися тими, хто їх створив! 

Герої проекту Счастье ЕСТЬ:

 

 

  •   Володимир Ташаєв (Итальянская Редакция, Любимый Дядя, ЖЗЛ);
  •   Ольга Ридвановська (Итальянская Редакция, Любимый Дядя, ЖЗЛ);
  •   Джузеппе Іролло (Napule);
  •   Олексій Краковський (Adelle, Liberty Diner);
  •   Олексій Шеменков (BEEF Meat&Wine);
  •   Анна і Станіслав Завертайли (мережа кафе-кондитерських Honey);
  •   Тетяна Тарикіна (Чашка);
  •   Артем Баклицький (Mimosa Brooklyn Pizza);
  •   Олександр Якутов (Публіцист);
  •   Ілля Сьомін (Tin Tin);
  •   Юрій Никитюк (Wine Love). 

Партнером проекту Счастье ЕСТЬ став делікатес-маркет Le Silpo – преміальний проект Сільпо от Fozzy Group, який забезпечив учасників продуктами.  

 

 

Ціна підписки на онлайн-курс Счастье ЕСТЬ – 1000 грн.

Усі матеріали курсу публікуються в закритій групі в Instagram. За новинами проекту можна слідкувати на сторінці в Facebook. 

Координатори проекту:

Олеся Чорна +38067-4670719, lesiachornaya@gmail.com

Аня Довгаль +38067-4679476, anya.dovgal@gmail.com

 

Фото надані автором

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi