пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Вперше за 100 років броварня Guinness в Дубліні скоротила виробництво до мінімуму. Тисячі нерозпроданих кег з пивом відправили на добриво для ялинок та переробили на біогаз.
Компанія Guinness забрала мільйони літрів пива та елю з закладів, які не працювали через карантин. Директор з виробництва Ейдан Кроу (Aidan Crowe) пояснив, що ферми, які вирощують дерева, використовують пиво, як добриво для коріння.
Guinness using leftover beer from closed pubs to fertilise Christmas trees during lockdown https://t.co/xJsHJk1NLK
— The Independent (@Independent) June 24, 2020
Коли в Ірландії ввели карантин, пивоварня Guinness в Дубліні скоротила виробництво до мінімуму, щоб зберегти запаси сировини і уникнути збитків. Це перше подібне скорочення виробництва після Великоднього повстання за незалежність Ірландії у 1916 році.
Кроу розповів, що ще на початку карантину Guinness вирішила підтримати партнерів та забрати в них пиво, яке не вдалось продати. За словами представника бренду, частина пива пішла на добрива, а частину перетворили на біогаз. На питання, скільки пива було повернуто із закладів, Кроу відповів, що «боїться розплакатись», якщо буде підраховано точний об’єм.
Уряд Ірландії може дозволити роботу пабів та барів країни з 3 липня, якщо ситуація з новими інфікуваннями не погіршиться.
Фото: Facebook Guinness
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi