Нові заклади серпня 2020: 50 нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади серпня 2020: 50 нових локацій в Києві
31-08-2020 0 3851


Головна фото: FENIX

Нові заклади серпня 2020 шукала редакція PostEat. Останнього літнього місяця в столиці відкрилось близько п’яти десятків нових закладів — минулого разу такі рекорди ми фіксували у вересні 2019. У серпні відкрилися нові локації мережевих кафе і ресторанів, перших гостей зустріли затишні кав’ярні в різних куточках Києва, різноманітні страви скуштували відвідувачі ресторанів в центрі міста і на березі Дніпра. Ресторан паназійської та італійської кухні, міське кафе китайської їжі, південна кухня та тапас-бар, вегетаріанське кафе сучасної берлінської кухні кондитерські та яскравий арт-бар — цікавих локацій в столиці стало суттєво більше і саме час вас із ними познайомити.

FENIX

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Raw Bar (98–3900 грн), салати (250–2200 грн), wok (290–550 грн); закуски (75–498 грн), авторська паста (350–998 грн), гурме піца (230–1300 грн).

Страви: Fenix Asia: нем з качкою темпура та арахісовим хойсін – 250 грн, салат з попкорном з лобстера під коріандровим соусом – 2200 грн, вагю татакі на гімалайській солі з азійськими соусами – 990 грн; Fenix Italia: Коктейль з морепродуктів з гранітою з сицилійського апельсина, селерою і хрустким салатом – 420 грн, тальоліні у вершково-лимонному соусі з осетровим кав’яром і парфумом з горілки з ароматом ванілі й бобів тонка – 998 грн, піца «П’ємонтезе» з ароматом трюфелів, страчателою, тартаром з яловичини, трюфельним пюре, руколою, пластівцями пармезану – 390 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Печерську, паназійська та італійська кухні, концептуальний інтер’єр, шеф-кухарі Сергій Байсаревич та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Ресторанний комплекс FENIX розпочав роботу на бульварі Лесі Українки. Раніше на цій локації працював ресторан «Казбек». Унікальний стиль ресторану розроблений дизайнером Ольгою Дзюбою. У паназійській частини ресторану Fenix Asia зробили акценти на 12 знаках китайського зодіаку, що стали основою меню і коктейльної карти ресторану. В меню Fenix Asia — щоденне різноманіття свіжої риби, молюсків, морепродуктів і морських делікатесів, суші, сашимі і закуски в класичних подачах і нових стилях. Світові хіти паназійської кухні в авторському виконанні створює шеф-кухар Сергій Байсаревич. В Fenix Italia керує маестро Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти національної кухні в авторському виконанні. В ресторані роблять справжню піцу з дріжджового тіста на заквасці, яке визріває 48 годин. У величезних винних кімнатах зберігаються кращі винні позиції, 30% з них вперше привезені в Україну. Підбере «те саме» вино бренд-сомельє Олексій Олексієнко, винна карта якого вже володіє двома келихами від Wine Spectator.

«Буффаліно»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Тимошенко, 18

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–278 грн), паста і ризото (158–198 грн), піца та фокача (58–205 грн).

Страви: мідії по-сицилійськи з цибулею порей в соусі горгондзола – 285 грн, кролик з білими грибами та овочами – 198 грн, піца з буратою та томатами – 178 грн, креветки з дров’яної печі з ароматом часнику та розмарину – 210 грн.

Напої: лате – 45 грн, малиновий чайний коктейль – 75 грн, «Куба лібре» – 98 грн, італійський грог – 105 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, відкрита кухня, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, страви на грилі, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна кімната, велика винна карта, кілька зал, резерв столів.

8 серпня відкрився ресторан італійської кухні «Буффаліно» на Оболоні, заклад розташувався в районі станції метро «Мінська». Перший заклад «Буффаліно» розпочав роботу на початку року в історичному та діловому центрі столиці — у будівлі колишнього заводу «Арсенал», поруч із Маріїнським парком. Концептуально «Буффаліно» є сімейним італійським кафе, до якого можна завітати на родинний обід за спільним столом, ділову зустріч, дружню вечерю або романтичне побачення. Ресторан «Буффаліно» входить до мережі закладів Tarantino Family. У кафе дві зали, нижня з великими панорамними вікнами, також є балкон. Крім того, є VIP-зала для сімейних урочистостей. Головна особливість «Буффаліно» — власна сироварня, де готують м’які сири, а в окремій сирній кімнаті дозрівають витримані сири.

FOLLOWER

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (119–215 грн), італійська тосканська піца (239–357 грн), основні страви (174–399 грн).

Страви: запечена моцарела у тісті філа – 169 грн, італійські тосканська піца з мортаделою, фісташками, моцарелою та в’яленими томатами – 245 грн, манхеттенський чаудер – 245 грн, кріспі равіолі з бичачими хвостами та соусом із печених перців – 245 грн, міланський шніцель з журавлини джемом та міксом салату – 174 грн.

Напої: коктейлі OMG (oh my god) (Tanqueray London Dry Gin, Melonade Liquor, Acid, Eggplant-raspberry Combucha, Vinegar, Prosecco) – 150 грн, NINJA (Watermelon Liquor, Nectarine, Home Made Rose Vermouth, Strawberry Clarifield Cordial, Acid, Apple Cider Vinegar) – 160 грн, SORRY BUT NO SORRY (Poli Mirtillo, Pastis, Acid, Acai & Gentian) – 170 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN,

Ресторан американської та італійської кухні FOLLOWER відкрився 28 серпня. Заклад знаходиться в центрі міста на Великій Васильківській. Інтер’єр ресторану FOLLOWER довірили архітектурному бюро YODEZEEN. Центральною філософською ідеєю стала тема книг, а точніше їх трансформації. Відразу на вході увагу притягує незвичайний арт-об’єкт, виконаний з величезної кількості книг і відображає образ людини-фоловера. У кожній категорії меню ресторану об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. Основна концепція бару FOLLOWER полягає в колаборації мінімалізму, правильності форми і легкості подачі — в коктейльній карті представлені виключно авторські позиції.

«Одеса-мама»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (55–168 грн), салати (98–195 грн), основні страви (75–275 грн).

Страви: паштет зі скумбрії – 85 грн, салат з картоплею та тюлькою – 115 грн, мідії у вершково-сирному соусі – 165 грн, одеські котлети від мами – 155 грн, одеські бутерброди з язичком – 64 грн, ціла ципа з аджикою та маринованими огірочками – 288 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 45 грн, ягідний молочний коктейль – 70 грн, настоянка цитрусова – 39 грн/50 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні, входить до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, резерв столів.

15 серпня офіційно розпочав роботу ресторан одеської кухні «Одеса-мама» на Подолі, заклад знаходиться біля станції метро «Контрактова площа». Це вже другий формат в столиці, перший працює на вулиці Московській, 8 поруч з метро «Арсенальна». Для дітей поруч із закладом облаштовано дитячий майданчик. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню, також пропонують м’ясні страви на мангалі. На десерт знайомі з дитинства горішки та трубочки зі згущеним молоком, вишневий штрудель та вафельний торт. В барній карті ресторану «Одеса-мама» окрім класичних позицій міцного алкоголю, є чотири види настоянок власного виробництва — смородинова, ожинова, цитрусова та хріновуха з медом.

MamaCitа

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 82

Бюджет: ₴₴.

Страви: Tacos de Carnitas – 148 грн, Mamacita Crispy Chicken Caesar – 138 грн, Shrimp Tostada – 178 грн, Tuna Ceviche – 194 грн, Baja Fish Tacos – 178 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської та латиноамериканської кухні, знаходиться в центрі міста, два меню, доставка.

MamaCita — ресторан азійської та латиноамериканської кухні, який раніше називався 17.804 Indonesian Social Kitchen. Після легкого ребрендингу в закладі розширили горизонти з індонезійської до азійської та латиноамериканської кухонь. В ресторані MamaCita діє два меню — азійське та мексиканське, тож тепер в ресторані можна спробувати мексиканські тако з різними начинками, севіче та кілька страв з креветками. В азійському меню залишили дві фірмові страви 17.804 — смажений рис з куркою та креветками і смажену локшину з креветками, куркою та яйцем.

«Розкажи мені про Китай»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 68

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–228 грн), салати (78–158 грн), локшина та рис (48–168 грн).

Страви: локшина у горіховому соусі – 118 грн, гостра телятина по-сичуанськи – 198 грн, битi огірки мариновані за старовинним тайванським рецептом – 118 грн, тофу в стилі «три склянки» — 228 грн, короп в кисло-солодкому соусі – 268 грн.

Напої: лимонад алое з огірком – 108 грн, лимонад лічі з лимонграсс – 108 грн, чай Лун Цзін – 78 грн, Matcha Margarita – 178 грн.

Деталі: міське кафе китайської їжі, знаходиться в центрі міста напроти НСК «Олімпійський», стильний інтер’єр, вегетаріанське меню, літня тераса; власні десерти, морозиво, лимонади; чайна колекція, європейські вина, коктейльна карта, резерв столів.

«Розкажи мені про Китай» — нове урбаністичне кафе для людей, які люблять історії.Міське кафе знаходиться в центрі міста біля метро «Олімпійська» напроти НСК «Олімпійський». Акцент стоїть на стравах та людях. Ви не знайдете тут перевантажений деталями інтер’єр або традиційні китайські ліхтарики. В меню 40 страв, власні десерти, лимонади та морозиво. Багато вегетаріанських страв. Більшість страв гострі, але можуть робити за бажанням. До вибору чаїв тут підійшли з особливою увагою, запросивши чайного сомельє, щоб обрати найкращі позиції.

«Чебурек & More»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 1/2

Бюджет: ₴. Салати (79–169 грн), гарячі закуски (89–149 грн), основні страви (109–219 грн).

Страви: чебуреки та янтики — 47 грн, голубці з ферментованими овочами — 89 грн, південний салат з горіхами — 79 грн, чорноморський фіш-енд-чіпс — 109 грн/100 г, копчені мідії на шпажках — 129 грн, люля-кебаб з салатом ачучук і південною аджикою — 199 грн, котлети з щуки з пюре із зеленого горошку — 199 грн.

Напої: Aperol Spritz – 128 грн, імбирно-базиліковий лимонад – 65 грн, солодка джезва з лавандою та родзинками – 69 грн.

Деталі: ресторан південної кухні, знаходиться на Подолі, бренд-шефи Юрій Ковриженко та Ілля Ульянов, риба чорноморського вилову, чебуреки,

На Подолі відкрився ресторан «Чебурек & More», де можна скуштувати страви південної кухні та рибу чорноморського вилову. Новий заклад розташовано біля станції метро «Контрактова площа» на місці ресторану «Жовток». Над кухнею працював зірковий шеф Юрій Ковриженко у тандемі з Іллею Ульяновим, який раніше працював у ресторані Whiskey Corner. У меню можна знайти чебуреки та янтики з різними начинками: з бараниною, з яловичиною, з 4 сирами, з грибами, з сиром і грибами та з сиром і шпинатом. Крім того, тут можна скуштувати «чорноморський фіш-енд-чіпс» (цілу смажену камбалу, яку тут подають зі смаженою картоплею і соусом тартар), котлети з щуки з пюре із зеленого горошку, пироги (з рибою, цибулею або яловичиною), смажені бички та копчені мідії, а також трубочки зі згущеним молоком і горішками, шоколадну ковбаску і чак-чак — смажені у фритюрі шматочки тіста з медовим сиропом.

Nu Age

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 11

Бюджет: ₴₴. Сніданки 120–140 грн), закуски (105–285 грн), основні страви (175–280 грн).

Страви: грибна юшка з лисичками, міні фрикадельками й домашньою локшиною – 110 грн, карпачо з дорадо, малина, лайм та бузина – 160 грн, соте з індики, кокосом й пастою птітім – 175 грн, бургиньон з яловичини з картопляним пюре, трюфельною олією й печеним перцем капі – 220 грн, морський окунь на морквяному пюре, сальса з персиком та м’ятою – 230 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні, сomfort food, знаходиться в центрі міста, вінтажний інтер’єр, кілька зал, літня тераса, шеф-кухарка Марина Корсун, сніданки цілий день, барна карта, кінопокази, резерв столів.

На початку серпня розпочав роботу ресторан європейської кухні Nu Age, заклад знаходиться в центрі міста на вулиці Пушкінській недалеко від станції метро «Театральна». Інтер’єр ресторану доповнений вантажними декором, який спеціально привезли з мандрівок. В закладі є велика загальна зала, кілька маленьких зал на два столики та літня тераса. Шеф-кухаркою ресторану Nu Age стала Марина Корсун, яка до цього працювала у міському кафе Zigzag. Меню створено з акцентом на сomfort food, де кожна страва викликає приємні асоціації та спогади. В закладі пропонують італійські закуски, мезе сет, сири, легкі салати, стейк, пасту, соте та бургиньон. Сніданки в ресторані подають цілий день. До страв пропонують міцний алкоголь, вино та класичні коктейлі.

FATUM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Василя Липківського, 16В

Бюджет: ₴₴.

Напої: Clear – 180 грн, Rum Story – 180 грн, Pink Spritz – 185 грн, Montenegro Bee – 185 грн.

Деталі: кальян-бар, знаходиться в районі Південного вокзалу, два поверхи у різних стилях, приватний простір, бар-менеджер Роман Стадник (Beatnik Bar), авторська коктейльна карта, чайна карта, можливість замовлення їжі через сервіси, резерв столів.

8 серпня розпочав роботу кальян-бар FATUM, заклад знаходиться в районі Південного вокзалу. Особливості приміщення дозволили зробити в кальян-барі FATUM два поверхи у різних стилях. На першому поверсі знаходиться контактний бар та столи для тих, хто віддає перевагу приватному простору. На другому поверсі розташований зручні дивани для великих компаній. Проєктував та відповідав за створення бару в FATUM Роман Стадник — бар-менеджер, керуючий та ідейний натхненник Beatnik Bar, фіналіст конкурсів Bohemian Bar Club 2018 і Bar Spirit Cup 2017. Коктейльна карта створювалась з урахуванням концепції закладу — напої підбирались під специфіку паління кальяну, вони відрізняють легким смаком та добре поєднуються з найбільш популярними смаками тютюну. Чайна карта закладу створена за таким же принципом — 18 видів китайського чаю задовольнять смаки будь-якого гостя. Закусок та їжі в FATUM немає, гості можуть замовити доставку бажаних страв до закладу. Найближчим часом в закладі з’являться десерти та страви від ресторану-партнера.

MOKA tapas y vino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 16

Бюджет: ₴₴. Сніданки (85–155 грн), основні страви (128–489 грн), тапас меню (35–55 грн).

Страви: пиппирран (класичний іспанський овочевий салат) – 76 грн, гаспачо з авокадо – 85 грн, паелья з морепродуктами на двох – 489 грн, ескалівада – 128 грн, тапас з качкою та буряком – 55 грн, тапас з томатом та хамоном – 35 грн, тапас з кабачком та креветкою – 35 грн, тапас з ростбіфом – 55 грн.

Напої: капуоранж – 68 грн, лимонад – 68 грн, рістрето – 39 грн, флет уайт – 64 грн.

Деталі: тапас-бар, знаходиться в центрі міста, італійська та іспанська кухні, затишні столики на вулиці, стильний інтер’єр, добірна винна карта, кілька видів сангрії, авторські десерти, італійська кава, класичні та іспанські сніданки, музичні вечори, резерв столів.

MOKA — це мережа закладів, на сьогодні в Києві є MOKA espresso italiano на Казиміра Малевича, 86н з італійською кавою і авторськими десертами. На початку серпня на Ярославовім Валу відкрився ресторан MOKA tapas y vino зі смачною іспанською кухнею і вином. На вулиці розташовані красиві яскраві столики з іспанською плиткою. Концепція MOKA tapas y vino – тапас-бар, в якому об’єднались колоритна іспанська кухня, добірна винна карта, кілька видів сангрії, а також авторські десерти від шеф-кондитера і, звичайно, вишукана італійська кава. Фірмові страви в MOKA tapas y vino — більше десятка тапасів з різними додатками, а також паелья з морепродуктами на двох, яка подається на гарячій сковороді. До страв в закладі рекомендують замовляти сангрію, якої в меню три види. Також в закладі готують класичні та іспанські сніданки. Незабаром плануються атмосферні вечори з живою музикою щоп’ятниці та щосуботи.

Dogz&Burgerz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 27

Бюджет: ₴. Бургери (59–149 грн), фрайс (49–69 грн), хот-доги (59–69 грн).

Страви: фірмовий D&B чизбургер з новою соковитою котлетою з фермерської яловичини – 59 грн, бургер «Mexico» – 79 грн, Chicken бургер – 59 грн, BEYOND бургер з чедером, овочами та соусом BBQ – 89 грн, блючіз-догг – 59 грн, путін з куркою гриль, сиром, міксом соусів та зеленню – 69 грн. /

Напої: Frozen Margarita – 59 грн, «Піно Колада» – 59 грн, «Джин-тонік» – 49 грн, «Ром-кола» — 49 грн.

Деталі: концептуальний стрітфуд від Діми Борисова, знаходиться в центрі міста, американська кухня, бургери і хот-доги, коктейлі, формат take away.

На Хрещатику відкрився новий заклад DOGZ&BURGERZ від Дмитра Борисова. Концепції DOGZ&BURGERZ вже близько двох років, але саме це відкриття називають новим стартом – оновилося позиціонування, лінійка бургерів та хот-догів, суттєво змінилося меню бара та інтер’єр. Але, як і у всіх закладах smart casual сегменту, тут неймовірно демократичні ціни, а будь-яке замовлення готують при гостях протягом 3 хвилин. DOGZ&BURGERZ об’єднує 2 поверхи. Біля входу – яскравий великий бар та відкрита кухня. Як завжди, страви та коктейлі готують при гостях.

Das Grün

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 20

Бюджет: ₴.

Страви: солоні сирники з тофу на соусі з кафрського лайма та базиліку – 130 грн, хумус з червоної квасолі з волоським горіхом – 110 грн, Berlin bowl – 145 грн, піта з фалафелем – 90 грн, запечена частина цвітної капусти на арахісовому соусі з салатом – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: вегетаріанське кафе сучасної берлінської кухні, формат закладу kantine, знаходиться на Подолі, бренд-шеф Ілля Третьяков (Veganistan Brat), сніданки, коктейлі та моктейлі, pet-friendly, eco-friendly, екологічний посуд.

28 серпня офіційно відкривається вегетаріанське кафе сучасної берлінської кухні Das Grün, заклад знаходиться на Подолі на вулиці Іллінській. Засновниця закладу Вікторія прожила в Берліні 2 роки і, повернувшись в Київ, створила Das Grün — проєкт про вегетаріанську кухню в новому прочитанні. Формат закладу kantine, в перекладі з німецької «їдальня». Меню для Das Grün створив Ілля Третьяков, засновник вегетаріанського міського кафе Veganistan Brat. В меню Das Grün ви знайдете три сніданки.  Головна основна страва закладу Berlin bowl — хумус з червоної квасолі з волоським горіхом, фалафель, огірок, маринована цибуля, кус-кус. Також пропонують піту з фалафелем, запечену частину цвітної капусти на арахісовому соусі з салатом та салат з кускусом і ароматним. Das Grün pet-friendly та eco-friendly заклад — сюди можна завітати з чотирилапим улюбленцем, а посуд використовують з кукурудзяного крохмалю.

«Цинандалі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Крутий узвіз, 6/2

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (70–290 грн), супи (150–210 грн), хачапурі (150–250 грн).

Страви: хачапурі лобіані – 150/190 грн, хінкалі з бараниною – 100 грн/3 шт., чкмерулі з рача – 300 грн, цителі лобіо по-гурійськи – 150 грн, гвезлі з телятиною – 70 грн, долма по-тифліськи – 190 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в районі Бессарабської площі, літня тераса, бранчі, класичні страви, страви на мангалі, винна карта, резерв столів.

В середині липня в центрі міста відкрився ресторан «справжньої грузинської кухні» «Цинандалі». Заклад знаходиться в районі Бессарабської площі на Крутому узвозі. В ресторані є затишна літня тераса, з якої відкривається вид на Бессарабку. В меню класичні страви грузинської кухні: пхалі, сациві, цителі лобіо, курча тапака, долма по-тифліськи, чашушулі, чихіртма, чкмерулі, хінкалі та п’ять видів хачапурі, до яких пропонують соуси власного виробництва. Також в закладі подають бранчі.

Nunu Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца «5 сирів» – 249 грн, грибне тріо – 179 грн, філе лосося з картоплею, томатами, шпинатом та спаржевою квасолею – 249 грн, моцарела бурата з соусом песто – 189 грн, вітело тонато – 173 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської та європейської кухні, знаходиться в центрі міста, бізнес-ланчі (199 грн), знижка 20% іменинникам, take away, резерв столів.

Nunu Cafe — затишний сімейний ресторан у самому серці Києва. В меню зібрані найпопулярніші страви італійської та європейської кухні. В ресторані готують зрозумілу їжу зі свіжих продуктів гай вищої якості. В закладі можна скуштувати кілька видів піцу, пасту, салати, а також основні страви з риби та м’яса. В Nunu Cafe також діють бізнес-ланчі.

Хінкальня «Гогі» на Лівому

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 26Д

Бюджет: ₴₴. Хачапурі (128–196 грн), основні страви (79–152 грн), холодні закуски (78–152 грн).

Страви: хінкалі по-телавськи/по-тбіліськи/з сиром – 18 грн/1 шт., хачапурі зі шпинатом – 128 грн, кубдарі з лососем – 196 грн, кебаб-рол з бараниною – 118 грн, харчо – 76 грн, чкмерулі – 152 грн, долма по-грузинськи – 134 грн, баранина по-телваськи з ягідним соусом – 218 грн.

Напої: меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинські ресторани, страви на вогні, домашні вина, настоянки і лимонади, авторський чай, коктейльна карта, резерв столів, формат take away, доставка.

Четверта хінкальня «Гогі» відкрилася на початку серпня поруч з м. Осокорки на Дніпровській набережній. За словами засновників, гості найчастіше запитували про відкриття «Гогі» саме на лівому березі, і, нарешті, довгоочікуване розширення відбулося. Меню не зазнало ніяких змін: хінкалі, хачапурі, чкмерулі, кубдарі та інші традиційні страви грузинської чекають всіх, хто живе на Осокорках, Позняках і Харківському. Рекомендується попередній резерв столів.

Central Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 19

Бюджет: ₴. Хот-доги (85 грн).

Страви: хот-дог Monica – 85 грн, хот-дог Chandler – 85 грн, хот-дог Ross – 85 грн, хот-дог Joey – 85 грн, хот-дог Rachel – 85 грн, хот-дог Phoebe – 85 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний кафе-бар, американська кухня, знаходиться в центрі міста, столики на вулиці, затишний інтер’єр, хот-доги, бранчі, класичні та авторські коктейлі, take away.

7 серпня в центрі міста відкрилось демократичне кафе Central Park, заклад розпочав на вулиці Терещенківській поруч з парком Шевченка. Заклад відкрився на колишній локації бару «Прописка». Концепція закладу присвячена серіалу «Друзі», тому кафе має назву по аналогії з відомим Central PerK. З огляду на тематику закладу розробили меню хот-догів, які названі на честь головних героїв серіалу «Друзі»: Monica, Chandler, Ross, Joey, Rachel, Phoebe. Також в закладі пропонують сніданки, сендвічі, пончики — усе в кращих традиціях американської кухні. Хот-доги готують з курячими, баварськими та веганськими сосисками. До страв пропонують молочні коктейлі та лимонади, коктейлі та міцний алкоголь. Каву готують від Cafe Boutique.

«Алаверди»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Гагаріна, 28

Бюджет: ₴₴. Салати (100–164 грн), страви з мангала (155–1550 грн), випічка (22–250 грн).

Страви: курча з мангала – 195 грн, люля-кебаб з баранини – 180 грн, хінкалі з телятиною та свининою – 95 грн, чашушулі з телятини – 134 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Софіївській Борщагівці, поруч з озером, класика грузинської кухні, великий літній майданчик, відкриті альтанки, закриті будиночки, дитячий майданчик

На початку серпня на Софіївській Борщагівці відкрився ресторан грузинської кухні «Алаверди». Це другий заклад мережі, перший працює вже багато років на лівому березі столиці на Княжому Затоні. Новий заклад має великий літній майданчик на озері, відкриті альтанки на березі річки Борщагівка, також окремі закриті будиночки для відпочинку компаній. Також є великий дитячий майданчик з лабіринтом та батутом. В меню ресторану класика грузинської кухні: страви з мангала, долма, лобіо, сациві, харчо, хачапурі та хінкалі. У вихідні дні ресторан пригощає постійних гостей келихом домашнього вина або чаркою грузинського бренді, а також надає знижку 5%.

Cancale Concept Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 37

Бюджет: ₴.

Страви: пиріг курка/індичка/лимон/абрикос з малиною – 48/55/43 грн, пай м’ясо/шпинат і фета/літній – 48/53/43 грн, штрудель вишня – 40/75 грн, еклер – 30 грн, «Наполеон» – 30 грн, «Естерхазі» – 40 грн, тарт шоколадний – 43 грн, трубочка каннолі – 45 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальне кафе, знаходиться на Подолі, устриці, власна випічка, десерти, безлімітні пропозиції, бранчі.

Cancale — це concept cafe на Подолі з культурою вживання ігристих вин і легких коктейлів. Також в закладі пропонуємо селекцію десертів і найсвіжіших круасанів. Зараз в закладі йде літня хвиля welcome drinks: prosecco per person 39 грн, non-limit prosecco bar per person 239 грн. До вихідних привозять свіжих устриці з Канкаль. В закладі також діють бранчі з 11:00 до 16:00 — можна обрати з шести варіантів.

«Желтое Море»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–219 грн), роли (40–285 грн), десерти (35–125 грн)

Страви: рол «Сяке Філадельфія» – 275 грн, теплий рол «Кантай Макі» – 285 грн, ґедза з качкою – 95 грн, сашимі сяке кунсей – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: суші-бар із класичними та фірмовими ролами, мережа японських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, коктейльна карта з авторськими позиціями, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (є мінімальна сума замовлення), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

На початку серпня відкрився третій заклад мережі японських ресторанів «Желтое Море», заклад знаходиться на лівому березі на проспекті Соборності. Інші заклади мережі знаходяться на Оболоні та Позняках. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Желтом Море» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого ви можете спробувати в закладах або замовити безкоштовну доставку.

Masuta Sushi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16/22

Бюджет: ₴₴.

Страви: рол «Філадельфія» з лососем — 250 грн, рол «Чорний дракон» з вугром та чорнилом каракатиці — 300 грн, рол «Каліфорнія» з крабом — 295 грн, рол «Вулкан» з обпаленим лососем та креветкою в темпура — 275 грн, рол «Вега авокадо» — 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад японської кухні у форматі take away та доставки, знаходиться на фудкорті VeSpace, позиції для вегетаріанців,

На вулиці Богдана Хмельницького почав роботу заклад японської кухні Masuta Sushi. Нове місце розташоване на фудкорті VeSpace у комплексі «Київпроєкт». Заклад працює на доставку страв. Також замовлення можна забрати із собою. У Masuta Sushi готують суші та роли з лососем, вугром, тунцем, крабом, вегетаріанські. Для великих компаній готують сети. До страв можна замовити безалкогольні напої. Замовлення на доставку приймаються з 10:30 до 22:30. Страви доставляють у центр міста, на Поділ та деякі інші райони на правому березі.

«Цветочная Мафия»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 19

Страви: хот-дог американський – 33 грн, хот-дог голландський – 33 грн, равлик – 33 грн, сирні палички моцарела – 66 грн, нагетси – 33/66/99 грн.

Напої: коктейль Aperol Spritz – 66/132 грн, коктейль Aperol Tonic – 33/66 грн.

Деталі: мережа барів при квітковому магазині, столики на вулиці, акцент зроблений на демократичному форматі, послуга take away.

«Цветочная Мафия» — мережа демократичних барів. 6 серпня на вулиці Шота Руставелі у приміщенні колишнього кінотеатру «Кінопанорама» офіційно відкрився четвертий бар мережі закладів «Цветочная Мафия».  Концепція закладів — квітковий магазин та гастрономія-бар, де кожна позиція з меню коштує від 33 грн, а дівчатам при замовленні коктейлю Aperol дарують квіточку. В закладі можна не лише замовити улюблені Aperol-Spritz, джин-тонік та лимонади з класичним або голландським хот-догом, а й просеко та сидр.

Арт-бар «Хмільна муза»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 135/13

Бюджет: ₴₴. Сніданки (85-175 грн), закуски (55-95 грн), крафтові наливки від «Хані Баджер» (50-60 грн), все коктейлі по 120 грн.

Страви: «Снігова королева» – 90 грн, «Лісова пісня» – 70 грн, «Тев’є молочник» – 90 грн.

Напої: «П’яна прима», «Не пий, Гертруда», «Раневська», «На дні» – 120 грн.

Деталі: арт-бар, знаходиться в центрі міста, стилізований інтер’єр, концептуальне меню та барна карта, творчі поетичні вечори, камерні вистави, жива музика, сніданки весь день, резерв столів.

У серпні на розі вулиць Саксаганського і Петлюри почав роботу арт-бар «Хмільна муза», який позиціонує себе як місце для музикантів, театральних постановок і літературних вечорів. Раніше у цьому приміщенні працював заклад «ЛяГушка по-київськи». Фішкою в інтер’єрі закладу є стеля, створена з сотень фотографій знаменитих українських акторів і письменників. Меню схоже на театральну програму — закуски тут можна знайти в розділі «Пролог», перші страви і салати – це «Перша і друга дія», основні страви «Кульмінація», а десерти «Епілог». Різноманітний вибір закусок до алкоголю: бутербродів, тапас, брускет і багетів з різними начинками тут майже два десятки. Алкогольне меню представлено авторськими коктейлями з оригінальними назвами «П’яна прима», «Не пий, Гертруда», «Раневська», «На дні». У складі коктейлів оригінальні українські настоянки і наливки «Хані Баджер», а також класичний алкоголь.

Menya Musashi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Правди, 47, ТРЦ «Retroville»

Бюджет: ₴₴. Рамен (99–179 грн), гьодза (89–125 грн), локшина (115–169 грн).

Страви: рамен з телятиною – 109/179 грн, рамен з куркою діп фрай – 99/155 грн, рис з качкою – 149 грн, гьодза зі свининою – 99 грн.

Напої: комбуча суниця-троянда – 59 грн, еспресо – 33 грн, апельсиновий айс еспресо – 69 грн.

Деталі: мережа японських рамен-шопів, спеціальні пропозиції для постійних гостей, рамен-ланчі в будні дні з 11:00 до 16:00 з холодним чаєм, веганське і сезонне меню, винна і барна карти, чайна карта, авторські коктейлі, формат take away.

Десятий заклад мережі раменних Menya Musashi з’явився у ТРЦ Retroville на Виноградарі. Основною стравою в меню закладу є рамен, тут пропонують 6 видів цієї японської страви — рамен зі свининою, з телятиною, з куркою, з качкою та з овочами. У свою страву гості опційно можуть додати додаткові інгредієнти на кшталт локшини, норі, грибів, м’яса тощо. В закладі також можна замовити локшину, рис, салати та гьодза. У барному меню Menya Musashi доступні різноманітні коктейлі, вино, віскі, пиво, а також безалкогольні та детокс–напої.

Square Restaurant Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 6к8

Бюджет: ₴₴. Закуски (145–259 грн), брускети (89–179 грн), м’ясні страви (198–284 грн).

Страви: мітболи з рикотою та солоною карамеллю – 145 грн, креветки з солодким чилі та соусом теріяки – 259 грн, шніцель з соусом з болгарського перцю – 249 грн, ризото з філе качки – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться на Оболонській набережній, літня тераса, сніданки з 09:00 до 12:00, три зали, дитяче меню, підходить для банкетів, резерв столів.

Square Restaurant  — ресторан європейської кухні на Оболонській набережній. В ресторані три зали, в яких можуть розташуватись від 13 до 40 гостей. Також є затишна літня тераса у європейському стилі. В меню ви знайдете французькі кіш-пироги, італійські брускети та пасту, німецький шніцель, крем-брюле, соковиті стейки, та американські бургери, легкі супи та безліч салатів. Класичні сніданки в Square Restaurant подають з 09:00 до 12:00.

Furgoneta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 60

Бюджет: ₴₴. Локшина та рис (69–119 грн), бургери (79–199 грн).

Страви: «Класичний бургер» – 79/119 грн, Бургер із куркою-гриль – 79/119 грн, подвійний чизбургер – 199 грн, яєчна локшина з овочами – 69/99 грн, рисова локшина з куркою – 89/119 грн, рис із куркою – 89/119 грн.

Деталі: street food, страви американської та азійської, бургери та страви Wok, локація біля станції метро «Олімпійська» стала «найкращим стрітфудом року 2018 року», доставка, take away.

Furgoneta — відома street food локація, яка відновила роботу біля парка Шевченка. Акцент в меню зробили на бургери, страви з локшиною та смаженим рисом — усі страви можна замовити у маленькій або великій порції. До бургерів можна замовити порцію картоплі фрі за 45 грн.

Barmaley

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Харківське шосе, 180/21а

Бюджет: ₴.

Страви: хачапурі по-аджарськи – 109 грн, шаурма – 69 грн, піца «Цезар» – 149 грн, курячі крильця «Бріне» – 89 грн.

Напої: фруктовий ель – 20/39 грн, еспресо – 15 грн,  італьський лимонад – 39 грн, лате – 25 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться поблизу парку Партизанської слави, класичні та авторські піци, хачапурі, шаурма, розливне пиво, take away.

На лівому березі Києва на Харківському шосе почала роботу піцерія Barmaley. Заклад розташований поблизу парку Партизанської слави. Головна страва закладу — піца, пропонують класичні та авторські позиції. Також у кафе готують хачапурі по-аджарськи та шаурму з курятиною, пекінською капустою, морквою по-корейськи, солоним огірком та соусом айолі. До страв пропонують розливне пиво та пиво у пляшках й банках. Також можна замовити каву, какао, чай, лимонади, мілкшейки та міцні алкогольні напої.

Egersund Seafood

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Палладіна, 59

Бюджет: ₴₴₴. З цінами можна ознайомитись у закладі.

Деталі: магазин-ресторан, мережа закладів, власний імпорт морепродуктів, страви з риби та морепродуктів, суші, спеціальні пропозиції, доставка, самовивіз, передзамовлення.

На початку серпня відкрився четвертий в столиці магазин-ресторан Egersund Seafood, він знаходиться поруч із ТРЦ Lavina Mall. Холдинг Egersund Seafood є одним з найбільших виробників риби в Норвегії, який працює з 1921 року, а перша поставка риби в Україну відбулася 1996 року.  Заводи холдингу розташовані по всій Норвегії, що дозволяє випускати широкий асортимент продукції, яка експортується в 35 країн світу. Ви можете вибрати з великого асортименту заморожених або охолоджених, копчених або слабосолених риб і морепродуктів. Крім елітної риби в Egersund Seafood можна скуштувати суші, різноманітні бутерброди, супи, а також смажену на грилі рибу, яка буде приготовлена через 5-10 хвилин після вашого замовлення в спеціальній печі Josper на натуральному деревному вугіллі.

«Варенична Катюша»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича 169/11

Бюджет: ₴₴. Вареники (54–125 грн), салати (52–105 грн), страви з м’яса (85–155 грн).

Страви: вареники з картоплею та ковбасками – 68 грн, тушковані вареники з м’ясом у вершково-грибному соусі – 156 грн, солянка – 82 грн, зрази з м’ясом – 106 грн.

Напої: американо – 32 грн, лимонад цитрусовий – 70 грн, мохіто класичний – 70 грн.

Деталі: мережа вареничних, концептуальний інтер’єр, зрозумілі і прості страви домашньої кухні, сніданки цілий день, напівфабрикати, дитяче меню, доставка.

«Варенична Катюша» — це мережа ресторанів з концептуальним інтер’єром в стилі СРСР. Новий заклад мережі відкрився наприкінці липня на Либідській. Вареники — це фішка ресторану і фірмова страва. Подаються зі сметаною, зі смаженою цибулею, зі шкварками, в оригінальних емальованих каструльках. Крім вареників в закладах подають домашні закуски, салати, пиріжки, зрази, котлети та битки.

«GUSTOÚ Природа»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Микільсько-Слобідська, 3а

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: лаунж-тераса, multi-cuisine, кальяни, повноцінне меню, велика коктейльна карта, безалкогольні авторські коктейлі та смузі, чаї авторського приготування, формат take away, резерв столів.

«GUSTOÚ Природа» — це білосніжна тераса біля берега Дніпра зі свіжим повітрям і неймовірним краєвидом на ріку та її канали, на правий берег Києва та на захід сонця. Сюди можна прийти, гуляючи по парку вздовж набережної чи підплисти на катері або яхті. В новому закладі допрацювали коктейльну карту, в меню кухні є салати, закуски та гриль-меню Це третій заклад мережі — лаунж-бари GUSTOÚ працюють ще на Антоновича та на Березняках.

Пиріжкова Тітка Клара

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴. Пиріжки (15–28 грн), салати (36–56 грн), десерти (35–65 грн).

Страви: пиріжок з капустою – 15 грн, пиріжок з грибами – 18 грн, пиріжок з персиком – 22 грн, пиріжок з маком – 19 грн, пиріжок з куркою та грибами – 24 грн, пиріжок з бараниною – 28 грн, пиріжок зі шпинатом та сиром – 23 грн, пиріжок з рибою – 25 грн, кекс шоколадний – 35 грн, салат Олів’є – 45 грн.

Напої: імбирний чай – 30 грн, лимонад – 35 грн, компот – 30 грн, холодний лате – 39 грн.

Деталі: київська мережа пиріжкових, завжди свіжа випічка, лояльна цінова політика, великий вибір фірмових пиріжків, багато начинки в пиріжках, зручний to go формат, лимонади, салати take away.

У серпні розпочав роботу 20-ий заклад мережі пиріжкових «Тітка Клара», він відкрився на вулиці Січових Стрільців. В закладі пропонують пиріжки з різними смаками — солодкі та солоні, пісні, бездріжджові. Також у закладі є кекси, штрудель яблучний, торти, чизкейк, пана кота та горішки зі згущеним молоком. Великі пироги в «Тітці Кларі» готують за попереднім замовленням із солоними та солодкими начинками. Перекусити в закладі також можна салатами, а із собою придбати напівфабрикати вареників та пельменів.

Campus Community

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 1Г

Бюджет: ₴₴.

Страви: локшина вок з креветками — 165 грн, біф бургер з дор блю та цибулевим мармеладом — 145 грн, піца веганська з грибами та каперсами — 145 грн, міні-такос з курчам — 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: мультиспейс, знаходиться в центрі міста, бар, ресторан, гейм зона, тренажерний зал, літня тераса, танцпол, капсульний хостел, івент зона, сніданки, ланчі, суші, піца, бургери, класичні та авторські коктейлі.

7 серпня розпочав роботу Campus Community –— це мультиспейс, в якому поєднується вся соціальна інфраструктура міста: бар, ресторан, гейм зона, тренажерний зал, літня тераса, танцпол, капсульний хостел і навіть івент зона. В Campus Community є сніданки, ланчі, суші, піца, бургери та різноманітні закуски. В коктейльній карті представлені класика та авторські позиції, а також пропонують міцний алкоголь, вино, пиво.

«Чарочна»

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @charochna

Де: вул. Гончара, 4

Бюджет: ₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: тематичний бар, знаходиться в центрі міста, демократичні ціни, вечірки, міцний алкоголь, коктейлі, закуси та салати, вхід через інший заклад, працює з четверга по суботу.

Демократичний бар «Чарочна» відкрився на вулиці Гончара на початку серпня. Вхід до закладу Barkada Cafe. Тематичний інтер’єр та меню засновані на стилістиці 90-х та 2000-х років. Гостям пропонують чистий міцний алкоголь, змішані напої. В якості закусок бутерброди, салати на кшталт «Олів’є» та десерти.

Ne.On

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гоголівська, 2А

Бюджет: ₴₴.

Напої: Horse Neck – 180 грн, Bloody Gopher – 200 грн, Killer in red – 220 грн, Usual Rhing – 180 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Олексій Котик, два десятки авторських коктейлів, контактна барні стійка, працює з 18:00 до 23:00.

Ne.On — стильний коктейльний бар, який відкрився в центрі міста. Спустившись в Ne.On, ви потрапляєте в яскравий футуристичний світ — простір поділений на декілька зон: затишний острівець з контактною барною стійкою, вікна, поряд з якими пара м’яких крісел та столів, район олдскульних ігрових автоматів, танцпол та окрема кімната з великим м’яким диваном та прозорою стіною. В меню близько 20 коктейлів, ціна на які коливається від 180 до 220 гривень.

«Барвінок»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3 (BROMarket)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: енотека, знаходиться на Бессарабці, винна колекція з Європи та України, без націнки, cork fee, закуски до вина.

Енотека «Барвінок» розпочала роботу на Бессарабці. Винний магазин спільний проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина та компанії Roots, який знаходиться у правому крилі на локації фудмаркету BROMarket. Зараз представлено 100 позицій вин з невеликих господарств Іспанії, Франції, Португалії, Греції, Німеччини, Австрії, Італії та України. Ціни магазинні без ресторанної націнки. За 100 грн можна відкоркувати будь-яку обрану пляшку, до вина подадуть правильні келихи. Завжди в наявності мінімум 10 вин, які можна замовити келихами. Закуски до вина розробив шеф-кухар грецького кафе «Чайка» Олег Шкапенко.

AndJoy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Максимовича, 24а, ЖК «Нова Англія»

Бюджет: ₴₴.

Страви: набір міні-десертів – 655 грн, батончик з vegan карамеллю — 45 грн, сиркова маса малина/маракуйя/полуниця/класична з сухофруктами – 215 грн, десерт полунично-йогуртовий – 115 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, колд брю – 65/75 грн, лате – 55 грн, лимонад маракуйя – 85 грн, айс матча – 85 грн, еспресо тонік – 65 грн.

Деталі: кафе, знаходиться на Теремках, натуральні десерти без глютену, без лактози, без цукру, авторська рецептура, стильний дизайн, столики на вулиці, холодна кава, рослинне молоко, take away.

Café-Point AndJoy відкрився на початку серпня на території житлового комплексу «Нова Англія». Це кафе від виробника натуральних десертів AndJoy, у складі яких горіхи, фрукти, сироп агави, ягоди, какао масло, кокосове масло, натуральні соки та сухофрукти. Десерти виготовляються за авторською рецептурою — в асортимент, наразі, понад 40 видів. До десертів пропонують класичну та холодну каву, а також лимонади.

NoPanic

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: з меню можна ознайомитись у закладі.

Напої: еспресо – 27 грн, лате – 45 грн, капуоранж – 50 грн, раф кава – 45 грн, фільтр – 35 грн, хендбрю – 60 грн, еспресо-тонік – 55 грн, лимонад ананас-кокос – 60 грн, какао – 39 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Русанівці, сніданки, десерти власного виробництва, свіжа випічка, вино келихами, столики на вулиці.

4 серпня у тестовому режимі відкрилась кав’ярня NoPanic, заклад знаходиться на набережній лівобережного масиву Русанівка. В закладі стильний та лаконічний інтер’єр, можна розташуватись за столиками або на затишному підвіконні. В закладі пропонують класичну та альтернативну каву, лимонади, чай та освіжаючі кавові напої. До них можна замовити свіжі круасани, десерти власного виробництва та пироги. Також в закладі є сніданки — авокадо тост, сирники, дві вівсянки і великі сніданки з лососем та беконом.

Veterano Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жовтнева 77-А

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав`ярня-бар, знаходиться на Петропавлівській Борщагівці, входить в мережу закладів Veterano Group, кава, сніданки, випічка, класичні коктейлі, вино, take away.

На вулиці Жовтневій на Петропавлівській Борщагівці почав працювати заклад Veterano Coffee. Заклад об`єднує формати кав`ярні, кафе та бару. Зранку тут можна замовити каву та сніданки, вдень гостям пропонуватимуть обіди, а ввечері можна буде спробувати вино або класичні коктейлі — Old Fashioned, Negroni, Old Fashioned, Whiskey Sour, Daiquiri, Boulevardier тощо.

«Турка XS»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; вул. Саксаганського, 102.

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Наполеон» із заварним кремом – 40 грн, еклер із заварним кремом – 35 грн, шоколадна ковбаска – 40 грн, чізкейк ягідний – 40 грн, празький торт – 40 грн, вафельний торт – 40 грн, «Естерхазі» – 40 грн.

Напої: подвійний еспресо – 25 грн, кава у джезві класика/зі спеціями – 35/40 грн, капучино – 30 грн, лате – 35 грн, флет-вайт – 35 грн, фільтр – 40 грн.

Деталі: кав’ярня, мережа закладів, яскравий інтер’єр, зерно власного обсмаження, десерти, take away.

Одразу два заклади мережі кав’ярень «Турка XS» відкрились у серпні — перша на Русанівці, друга на Саксаганського. Власником «Турки XS» є Олександр Лазукін (Турка, Турка на Гончара, Хюгге, Кава на двох). Він особисто обирає зелене зерно і обсмажує його, а десерти готують у власному цеху за рецептами бабусь і мам. У закладі є кава у джезві, а всі молочні напої готуються на безлактозному молоці.

Black Swan

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Знайомтесь — Black Swan 🖤 ⠀ Кав’ярня третьої хвилі в самому серці столиці на вулиці Олеся Гончара, 32А 📍

Публикация от Black Swan (@blackswancoffee)

Де: вул. Гончара, 32а

Бюджет: ₴₴.

Напої: капучино – 50 грн, аеропрес – 65 грн, матча тонік – 85 грн, айс капуоранж – 80 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, столики на вулиці, класика та альтернатива, холодна кава, take away.

На початку серпня розпочала роботу кав’ярня Black Swan, заклад відкрився в центрі міста на колишній локації кав’ярні «Турка». Можна обрати столик у приміщенні чи на невеличкій літній терасі. Кав’ярня працює у будні з 8:30, у вихідні з 10 години.

Yellow Place

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14К

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться у магазині Bad Boy, готують на зернах власного обсмаження, холодна кава, чаї, рослинне молоко, органічна випічка та торти пекарні Bakehouse, сніданки, take away.

У магазині Bad Boy на лівому березі Києва почала роботу кав’ярня Yellow Place. Це друга кав’ярня Yellow Place. Перший заклад працює на вулиці Мечникова у приміщенні магазину goodwine. У магазині Bad Boy, який є гуртовим відділенням goodwine з відкриття існувала зона для дегустацій — тут розмістили другу кав’ярню. У закладі готують каву на зернах власного обсмаження Yellow Place — еспресо, фільтр, пуровер, флет вайт, капучино, лате, Irish coffee. Також можна замовити холодну каву колд брю, айс какао, айс матча або комбучу. Серед чаїв — матча, улун, білий, чорний, зелений тощо. Напої готують з використанням органічного молока або вівсяного молока Minor Figures. Гостям закладу пропонують органічну випічку та торти пекарні Bakehouse. За кілька тижнів у кав’ярні з’являться сніданки.

BeGood

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 12, ТРЦ River Mall

Бюджет: ₴₴.

Страви: три молока – 90 грн, іриска – 90 грн, мері-бері ягідний – 105 грн, брані – 55 грн, еклер мигдаль – 80 грн, пиріг з козиним сиром – 80 грн, кіш з лососем – 90 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, капучино – 39/56 грн, раф – 59/69 грн, матча вег – 79 грн, смузі рожевий – 69 грн.

Деталі: десертна кав‘ярня, знаходиться в ТРЦ River Mall, тістечка, кава свіжого обсмаження, смузі та морозиво, корисні снеки, кіші, take away.

Десертна кав‘ярня BeGood відкрилась у ТРЦ River Mall, що на Осокорках. В закладі пропонують асортимент десертів від локальних київських виробників, до яких можна замовити каву, фреші та смузі. Також можна перекусити пирогом або кішем, десерт і каву пропонують також із собою.

PRO Espresso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 47, ТРЦ Retroville

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 24 грн, макіато – 29 грн, флет уайт – 43 грн, еспресо тонік – 59 грн, каліта – 49 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в ТРЦ Retroville, інтер’єр YUDIN Design, класика та альтернатива, бездротові зарядні для телефонів гостей, десерти, take away.

PRO Espresso — кав’ярня, яка відкрилась у ТРЦ Retroville. Стильний інтер’єр закладу розробляли Володимир та Олександр Юдіни. В меню класична та альтернатива кава, до якої пропонують десерти. Гості можуть скористатись бездротовими зарядними для мобільних телефонів.

Anthracite Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Цитадельна, 7

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, класична кава, рослинне молоко, десерти, печиво, take away.

Кав’ярня Anthracite Coffee відкрилась на Печерську недалеко від «Арсенальної». В закладі роблять акцент на класичну каву, яку можна замовити зокрема на рослинному молоці. До кави пропонують десерти та печиво.

Hugs Coffee & More

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 6а

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з копченою куркою та сиром – 60 грн, сендвіч з салямі – 55 грн, кап-кіш з куркою та пореєм – 55 грн, кап-кіш з лососем – 70 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, дабл капучино – 55/75 грн, раф кава – 65 грн, макіато – 30/45 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Подолі, сендвічі та салати, RAW десерти, веганське морозиво, класична кава, рослинне молоко, фреші та смузі, take away.

Кав’ярня Hugs Coffee & More відкрилась на Подолі. В закладі пропонують класичну каву, яку можна замовити на рослинному молоці. До напоїв пропонують сендвічі, салати та RAW десерти. Можна обрати столик в приміщенні або на літній терасі.

Coffee Lover

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ (павільйон №15)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, обсмажувальний центр, знаходиться на ВДНГ, підписка на каву, take away.

В тестовому режимі розпочав роботу кавовий центр Coffee Lover, він знаходиться у №15 павільйоні на ВДНГ. У павільйоні об’єднали ростерію, кав’ярню та локацію для різноманітних заходів. В Coffee Lover можна оформити підписку на каву, обиравши оптимальний тарифний план (від 149 грн/місяць), щоб щомісяця отримувати бокс зі свіжообсмаженою кавою та приємні бонуси. Всі підписники автоматично стають частиною Coffee Lover ком’юніті та мають доступ до корисного контенту та заходів у просторі.

Konteyner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Златоустівська, 22

Бюджет: ₴₴.

Напої: Pilsner Urquell від 45 грн, K&F DUX Imperial Stout від 32 грн, Underwood Carte Blanche від 34 грн, Kyiv Local Brewery Local IPA від 34 грн, Red Cat Dublin від 26 грн.

Деталі: пивний магазин-бар, знаходиться в центрі міста, beer shop and tasting table, закуски до пива, крафтове пиво на кранах, великий асортимент, консультанти, фудпейрінг.

24 серпня у Києві відкрили магазин-бар з цікавим пивом KONTEYNER. Формат закладу иeer shop and tasting table — гостям допомагають підібрати пиво й закуски, а от залишитися у барі чи взяти пару пляшок із собою вирішує гість. В асортименті є все: від крафту до світової класики, співробітники підберуть напій за смаковими побажаннями гостя. Фішка закладу — система зберігання та розливу. Щоб пиво не втрачало смак, його зберігають у правильному температурному режимі: від холодної кімнати до крана пиво продовжує охолоджуватися. На кожному крані встановлено прилад для фіксації оптимального тиску, тому пиво не піниться. Команда KONTEYNER приділяє особливу увагу фудпейрінгу — під кожен сорт пива гостям допоможуть підібрати закуску, щоб створити цікаве й незвичне поєднання.

NAVY порт відпочинку

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Осещина, вул. Київська, 2Г

Бюджет: ₴₴.

Страви: йогурт з чіа, апельсиновим джемом і NAVY печивом – 80 грн, моцарела local з томатами та песто – 180 грн, «Цезар» з куркою Блюменталь – 190 грн, піца Carbonara з пекоріно романо, пармезаном та беконом – 220 грн, паста «6 сирів» – 290 грн, філе дорадо з азійськими овочами в устричному соусі – 245 грн, фірмовий медовик з чорною смородиною – 110 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: комплекс відпочинку, близькість до води, великий басейн з теплою водою, шезлонги, сучасні роздягальні, дитячі ігрові зони, ресторан із космополітичною кухнею, сніданки, піца з дров’яної печі, фермерські сири, концертна зала, власний причал, паркінг, kids-friendly, pets-friendly, sustainability-стандарти.

Порт відпочинку NAVY розташувався на березі Обвідного каналу Дніпра у затишному селі Осещина, що недалеко від Вишгорода та Київської ГЕС. В комплексі є два басейни з підігрівом, облаштований пляж, причал, двоповерховий ресторан та концертний майданчик. Для дітей на території комплексу облаштований сучасний та безпечний дитячий майданчик з гірками. Бренд-шеф ресторану NAVY Сергій Павленко створив космополітичне меню, в якому поєднав страви італійської, української та європейської кухонь. Гостей чекає повноцінне меню сніданків, класичні європейські закуски, салати, бургери, піца і паста, основні страви з риби та м’яса, а також змістовне гриль-меню.

Cargo Kitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: «Бухта Food Station» (Поштова площа)

Бюджет: ₴₴.

Страви: Icelandic box – 149/269 грн, El Luchador – 149/199 грн, Дзяо Бар – 149/199 грн, Vegetarian Diner- 149/199 грн, сендвіч з халапеньо та сиром чедер – 220 грн, сендвіч з пастрамі та ферментованою капустою – 220 грн.

Деталі: сервіс доставки їжі, обіди різних кухонь світу, швидка доставка, локація на Бухта Food Station, доставка по всьому Києву.

У Києві почав роботу новий сервіс доставляння їжі Cargo Kitchen. Особливість сервісу — доставка готових обідів зі стравами різних кухонь світу за 199 грн за 45 хв. За кухню сервісу відповідає шеф-кухар Нікіта Некіш. Він створив меню обідів зі стравами італійської, американської, китайської, мексиканської кухні, вегетаріанського раціону. Незабаром з’явиться ісландський бокс, розроблений спільно з компанією Seadora. До страв пропонують лимонади зі смаками, які розроблені для різних типів обідів — м’ятно-лимонний до мексиканського або полунично-базиліковий до американського. Також сервіс пропонує сендвічі пастрамі — м’ясо для сендвічів готують з 11 видами спецій, 120 годин витримують у маринаді і 24 години коптять.

Тераса Kooperativ

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kooperativ (@kooperativkyiv)

Де: вул. Січових Стрільців 23а

Бюджет: ₴₴.

Деталі: бар на терасі, знаходиться на даху коворкінгу Kooperativ, коктейлі, пиво, лимонади, закуски, музика, події, івенти, працює у п’ятницю 17:00-22:00 (Сб-Нд 13:00-22:00).

28 серпня розпочав роботу в тестовому режимі бар на терасі коворкінгу Kooperativ. Гостей чекають на коктейлі, пиво Noam, та лимонади Fritz, Club Mate, Wostok. З наступних вихідних у меню з’являться закуски і кожного тижня обіцяють пропонувати щось новеньке. У будні тераса працюватиме як простір для роботи та подієвий майданчик. Також терасу можна орендувати для проведення власних подій.

Фото: Facebook-сторінки закладів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi