Новий заклад. Київ: «Хумусія» від Ігоря Сухомлина та Олексія Краковського на Бессарабці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Хумусія» від Ігоря Сухомлина та Олексія Краковського на Бессарабці
05-10-2020 0 1893


Назва: «Хумусія»

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3 (BROMarket)

Бюджет: ₴₴

На фудмаркеті BROMarket на Бессарабці розпочала роботу «Хумусія» — це спільний проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина та шеф-кухаря Олексія Краковського.

Мы договорились о проекте с Лёшей три года назад. Потом он на время передумал. Вдруг звонит — Ну что, лысый, пора…

Опубликовано Igor Sukhomlyn Понедельник, 5 октября 2020 г.

В меню три види хумусу: класичний, зелений з броколі, авокадо й шпинатом та червоний з печеним буряком і гранатовою глазур’ю (115 грн). До страви можна замовити шість додатків: сирійський фалафель (30 грн) курча в солодкій паприці та спеціях (55 грн), хрусткий тофу (45 грн), авокодо-броколі на грилі (45 грн), смажену креветку (69 грн) та яловичину стріт фрай (55 грн). Також можна скуштувати бессарабську шаурму (90 грн).

BROmarket — перший фудхол, який відкрили ресторатори Ігор Сухомлин та Валерій Гальперін, який відкрився на початку весни цього року на локації однієї з перших кав’ярень третьої хвилі у столиці «Чашка». Простір розшили та доповнили формат сніданків та кави від популярної «Чашки» ще трьома — ролами Sush, піца-слайсами Slice, паназійськими стравами «Люся» та енотекою «Барвінок».

Фото: BROMarket

Читайте також:

Новий заклад. Київ: енотека «Барвінок» від Ігоря Сухомлина на Бессарабці

Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні «Джаніко» на Бессарабці

Новий заклад. Київ: бар з ігристими винами ZIRKA Sparkling Wines Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi