Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Величко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Андрій Величко
27-08-2021 0 2905

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Андрій Величко – співзасновник консалтингової групи Mise en Place.

Я не можу жити без кухні та приготування їжі. Можна банально померти з голоду.

Я ніколи не говорю ніколи.

В роботі головне – це чесність. Але це в нашій роботі. Дуже сподіваюся, що в інших галузях так само.

Головна цінність в житті – це щастя. У родині, роботі, дружбі та й у чому завгодно.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то мабуть, я б залишив все як є.

Мій головний козир – це розуміння того, що козир – річ відносна.

Я не прощаю в роботі – обман. У будь-яких проявах.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.


Мій ідеальний день – це будь-який день. Адже тільки від мене залежить, чи буде він ідеальним.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт… колись давно це була смажена картопля, ну а сьогодні, мабуть, свіжа риба. Можливо завтра це будуть овочі.

Головне в ресторані – це гостинність і взаємна повага гостей та працівників.

Якби мені дали один мільйон доларів США, я б половину витратив на подорожі, а іншу половину на допомогу кухарям по всьому світу.

ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.

Найдивніший комплімент, який мені говорили – був аж ніяк не про мої страви)

Найдивніша їжа та, якби ви мали їсти все життя щось одне.

Професіоналізм проявляється у дрібницях.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якби моє життя було фільмом, він називався б … поки що ніяк, назву я ще не придумав.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б карав за пусті балачки та знущання над продуктами. В іншому у нас все і так чудово)).

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi