пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat шукала осінні меню та знайомилась з сезонними оновленнями в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, отже у закладах міста з’явилось багато смачного. Розповідаємо подробиці про осінні новинки в ресторанах Києва та рекомендуємо відправлятись на дегустацію.
Кувшин | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Федорова, 10
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: салат з козячим надугі, виноградний соус — 423 грн, ростбіф з ягняти, пряний соус — 512 грн, запечений баклажан, копчений надугі — 475 грн, люля-кебаб телятина свинина, фісташка – 445 грн.
Деталі: «Кувшин» — ресторан грузинської кухні з багаторічною історією. Заклад знаходиться в центрі Києва, в сквері неподалік від станції метро «Олімпійська». В меню гості можуть обрати класичні страви кавказької кухні: хачапурі, хінкалі, люля-кебаби, шашлик та багато інших страв з м’яса, риби та овочів. З п’ятниці по неділю на гостей чекає фірмове каре ягнятини з баклажаном та зеленою аджикою, яке готується на відкритому вогні. В сезонному меню ви знайдете салат з козячим надугі та виноградним соусом, ростбіф з ягняти та пряним соусом, запечений баклажан з копченим надугі, а також люля-кебаб з фісташкою.
Товста качка | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Прорізна, 15А; проспект Володимира Івасюка, 14Г
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: каштановий крем-суп з креветками — 382 грн, салат з гарбузом, мусом із сиру фета, апельсином та горіхами — 248 грн, галушки з каштаном та гарбузом — 278 грн, індичка в беконі та вершках з каштаново-гарбузовим дуетом — 396 грн.
Деталі: «Товста качка» – це ресторації сучасної української кухні, які знаходяться у центрі Києва та на Оболоні. Меню закладу засноване на традиційних українських стравах, які набувають нового життя та смаку разом із сучасними методами кулінарії. В меню ви знайдете страви на компанію, закуски та салати, полтавські галушки на пару та київські вареники з тонкого тіста, хліб власної випічки та різноманіття десертів. Також пропонують м’ясо з соляної печі та, звичайно, страви з качки. Зараз в ресторанах ви можете спробувати страви з сезонного каштаново-гарбузового меню: каштановий крем-суп з креветками, салат з гарбузом та мусом із сиру фета, галушки з каштаном та гарбузом.
Porto Maltese | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 30В
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: брускета з інжиром, сиром фета, м’ятою та медом — 220 грн, карпачо з інжиру та цукіні з крем сиром і пармезаном — 450 грн, крудо з тунця з томатами чері у кунжутному соусі — 595 грн, салат з інжиром, сиром камамбер та міксом зелені — 485 грн.
Деталі: Porto Maltese — ресторан середземноморської кухні в центрі міста. Інтер’єр авторства loft buro просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, соняшник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні. В сезонному меню зробили акцент на інжирі та, звичайно, морепродуктах.
Casa Lora | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Володимира Івасюка, 6, корп. 7
Години роботи: щодня 09:00 — 22:00
Дещо з меню: кальцоне з рікотою — 270 грн, бурата з тартаром з тунця — 350 грн, гарбузовий крем-суп — 210 грн, салат-мікс з копченою качкою — 245 грн.
Деталі: Casa Lorа — дім-ресторан італійської кухні та винний бар на Оболоні. Інтер’єр в ресторані тематичний у затишному стилі будинку з кімнатами та цікавим декором. В Casa Lorа пропонують сніданки в ранкові години, антипасті та салати, піцу, пасту та ризото, страви з м’яса та риби і десерти. Винна карта Casa Lora налічує більше 80 різних вин з усього світу (в тому числі натуральні, органічні, безалкогольні). Серед сезонних страв — кальцоне з рікотою, шпинатом і в’яленими томатами, бурата з тартаром з тунця, каперсами і томатним снігом, гарбузовий крем-суп з креветками, салат-мікс з копченою качкою, запеченою грушею, козячим сиром і горіхами.
Будинок Великого Дива | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 47
Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00
Дещо з меню: Пригоди Аріель — 230 грн, Вітело Ваунато — 225 грн, Лісова з трьома грибами — 210 грн, Гарбузовий з ростбіфом — 235 грн, Качині історії — 395 грн.
Деталі: «Будинок великого дива» — двоповерхове сіті-кафе біля станції метро «Олімпійська». Меню закладу складається з вау-сніданків, стартерів, основних страв з м’яса та риби — хітом Instagram вже став бургер з соковитою телячою котлетою під сирним соусом, і ще тут вражають креативною подачею коктейлів. В кафе оновили меню і додали цікаві сезонні позиції: пате із качки з смородиновим джемом, брускета зі смаженими ерінгами, гливою та печерицями, гарбузового салату з ростбіфом, обсмажена качка на бататному пюре з карамельно-винною грушою та вишневим гелем і навіть той самий Бургер під сирним душем, але в тисячу разів кращий — бо з новою котлетою та подвійним сиром.
Мансарда | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Вишгородська, 49а
Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00
Дещо з меню: салат з індичкою су-від, запеченим гарбузом та журавлиною — 320 грн, гарбузові оладки з пармською шинкою — 230 грн, грибна юшка в хлібному горщику — 350 грн, оссобуко з гарбузовим ризото — 620 грн, філе індички су-від з пюре із батата ти грибним соусом — 460 грн.
Деталі: «Мансарда Кафе» — це кафе на Виноградарі у парку «Крістерова гірка», в якому ви можете відпочити родиною після прогулянки або зібратись з урочистої нагоди. У меню – салати, гарячі та холодні закуски, страви з м’яса, птиці та риби, а також десерти. В закладі є світла та затишна дитяча кімната з плазмою, на які транслюють мультики, дошкою для малювання та різноманітними іграшками. Сезонне меню представляє різноманітні варіації з гарбузом та грибами, наприклад, грибна юшка в хлібному горщику та гарбузові оладки з пармською шинкою.
Головна фото: Товста качка
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi