Осінні меню в ресторанах Києва: сезонні смаки та цікаві оновлення - PostEat

пошук

Осінні меню в ресторанах Києва: сезонні смаки та цікаві оновлення
05-10-2021 0 1347


Редакція PostEat шукала осінні меню та знайомилась з сезонними оновленнями в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, отже у закладах міста з’явилось багато смачного. Розповідаємо подробиці про осінні новинки в ресторанах Києва та рекомендуємо відправлятись на дегустацію.

Avalon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леонтовича, 3

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: стейк Рібай з вершковим кус-кусом, смаженими гливами з м’ясом равликів і соєвим соусом – 675 грн, равіолі з в’яленими томатами і зеленню в томатному соусі з оливками і м’ясом равликів – 200 грн, ескарго, запечені у тайському стилі – 115 грн.

Деталі: розважальний комплекс, multi-cuisine, працює цілодобово, тераса на даху, караоке меню, барне меню, велика коктейльна карта, ексклюзивний чай, кальян, жива музика, караоке, вечірки, паркінг.

Цієї осені ресторанний комплекс AVALON здивує своїх гостей оновленням відразу декількох розділів з меню. У новому сезонному меню можна знайти легкий мікс салату з равликами і мідіями у соусі унагі, а також італійські равіолі з дивовижним і водночас захопливим поєднанням смаків в’ялених томатів, оливок та м’яса равликів. Проте, новинки не позбавлені авторського стилю шеф-кухаря Тараса Шевченка. Так, у розділі закусок ви знайдете кіш лорен з равликами, куркою та грибами під сиром пармезан. А поціновувачам м’яса запропонують три позиції стейків із аргентинської мармурової яловичини. Не обійшлось і без традиційних французьких ескарго, які здивують навіть найвибагливішого гурмана.

Queen Country Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ресторану): котлети з дикого кабана з картопляним пюре – 390 грн, яловичі щічки з кремом з батата та пюре з селери – 450 грн, печений баклажан з соусом з болгарського перцю – 490 грн, гарбузовий суп-пюре з крабом – 490 грн, Парі Брест з горіховим кремом – 380 грн, торт «3 молока» – 250 грн, шоколадний фондан зі згущеним молоком – 220 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

Queen Country Club — заміський комплекс в сосновому лісі лише за 20 км від Києва. На території є ресторан з літньою терасою та альтанками, басейн із зоною відпочинку, джакузі та розвагами, дитяча кімната, два шатра для святкувань та Банний Дім.

Queen Country Club відкриває осінню сторінку відпочинку за містом та запрошує скуштувати смачні новинки з осіннього меню. Для поціновувачів соковитого та ситного м’яса —  котлети з дикого кабана. Ніжні яловичі щоки подають з кремом з батата, а також шеф готує локальні баклажани з яловичиною та сиром. Зігрітись в прохолодний осінній день шеф рекомендує крем-супом з ніжним м’ясом краба. І обов’язково скуштуйте десерти: шоколадний фондан зі згущеним молоком, Парі Брест з горіховим кермом, торт «3 молока», які чудово доповнить чайна колекція. У Queen Country Club ви сповна відчуєте всі барви осені, насолоджуючись стравами, природою та, звісно, гарною компанією!

Kritikos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Бюджет: ₴₴.

Страви: грибна юшка з трюфельною олією – 169 грн, гарбузовий крем суп з грибами – 185 грн, мусака з куркою та грибами – 275 грн, гарбузове ризото з восьминогом, гребінцем або креветкою з пармезаном – 395/389/345 грн, ризото із сочевиці з сезонними грибами – 315 грн, качина ніжка з сочевицею, гарбузовим кремом та лисичками – 395 грн, гарбузовий пиріг із ванільним морозивом та соусом із солоної карамелі – 155 грн.

Деталі: ресторан грецької кухні, розташований на Печерську, тематичний інтер’єр, дві зали, сніданки, акцент на морепродукти, сезонне меню, коктейлі, винна карта, вина келихами, підходить для банкетів, резерв столів, доставка.

Ресторан грецької кухні Kritikos на Печерську є продовженням родинної справи, яка зародилась 43 роки тому в грецькому місті Урануполі. В меню закладу представлені традиційні грецькі страви з риби та морепродуктів, а також велике різноманіття традиційних грецьких закусок мезе. В сезонному меню Kritikos ви знайдете страви з гарбузом, баклажаном та грибами: гарбузовий крем суп з грибами, мусаку з куркою та грибами, гарбузове ризото з морепродуктами на вибір та ніжний гарбузовий пиріг із ванільним морозивом.

Ресторан Lucca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тартар із дорадо з кедровими горіхами та цукіні – 294 грн, смажений тартар з яловичини з соусом funghi та картоплею – 346 грн, ньокі з печеними баклажанами, сиром бурата та ботаргою із тунця – 224 грн, смажені равіолі з грибами та пекоріно – 242 грн, каре новозеландського ягняти зі смаженим гарбузом та в’яленою сливою – 726 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Солом’янці, шеф-кухар Сергій Устименко, стильний інтер’єр, тераса, сніданки, жива музика, домашня паста та равіолі, антипасті, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.

Lucca — стильний і атмосферний ресторан в стилі тосканського містечка Лукка, який навесні цього року повністю оновив інтер’єр. Готують в ресторані Lucca за класичними італійськими та авторськими рецептами, подають з фантазією. Меню кухні компактне, але продумане до дрібниць — це дозволяє використовувати тільки найсвіжіші рибу і м’ясо, хрустку зелень і добірні овочі та фрукти. В сезонному меню від шефа на вас чекають смажені равіолі з грибами та пекоріно, каре новозеландського ягняти, ньокі з печеними баклажанами, смажений тартар з яловичини, тартар із дорадо і не тільки.

Вино і Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: салат із помідорами, пряним баклажаном та соусом на основі пасти карі – 108 грн, тайський салат з телятиною та соусом ниок чам – 186 грн, спрінг-роли з креветками, овочами та соусом sweet chili – 224 грн, в’єтнамський суп фо бо – 108 грн, свинина по-пекінськи – 242 грн, пад тай із креветками та арахісом – 258 грн, чізкейк із соусом місо – 64 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки, сезонні новинки в меню, винна карта.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. 5 жовтня в закладі розпочинається Asia Festival — впродовж кількох тижнів можна скуштувати 7 азійських страв зі спеціального меню, серед яких тайський салат з телятиною та соусом ниок чам, в’єтнамський суп фо бо та пад тай із креветками та арахісом.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: баклажани гриль з сиром рикота, авокадо, томатами й кедровими горіхами – 215 грн, чизкейк з баклажаном, креветками, томатами чері, бріошем і сиром філадельфія – 285 грн, крем-суп із селери з креветкою – 215 грн, піца Меланзана з овочевим сиром – 325 грн, баклажано-пармеджано – 215 грн, папарделе з баклажанами, болгарським перцем, томатами чері й пармезаном – 215 грн, філе індички су-від з овочевим соте і розмарином – 295 грн.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano — концептуальна італійська тратторія для всієї родини. Ресторан знаходиться в ТРЦ «Гулівер», приміщення умовно поділено на вісім зон: м’ясна, рибна, овочева лавки, ряд делікатесів, кондитерська, піцерія, паста-бар і винний бутик. Гостям пропонують насолодитися італійськими стравами, класичними коктейлями та купити різноманітні делікатеси з собою. В осінньому меню ви знайдете чізкейк з баклажаном, креветками та вершковим сиром, баклажано-пармеджано, крем суп з селери, філе індички су-від з печеним соте, нову піцу з баклажанами.

Головна фото: Mercato Italian

Фото: Facebook Avalon, Queen Country Club, Kritikos, Ресторан Lucca, Вино і Люди, Mercato Italiano.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi