Результати винного конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards 2021: вина GRAEVO здобули золоту, срібні й бронзові нагороди - PostEat

пошук

Результати винного конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards 2021: вина GRAEVO здобули золоту, срібні й бронзові нагороди
05-11-2021 0 747

Партнери

Автор


Українська виноробня GRAEVO взяла участь у найважливішому винному конкурсі в Україні та Східній Європі — Міжнародному Дегустаційному конкурсі Ukraine Wine&Spirits Awards 2021, який відбувся 1-2 листопада 2021 року. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вина здобули 7 нагород: 1 золоту медаль, 5 — срібних та 1 бронзову. Призові місця посіли: Terracotta 2016 (86,55 балів, золото), Каберне Вінтаж (84,9  балів, срібло), Сапераві Сандотрен (83,8 балів, срібло), Мерло 2019 (83,5 балів, срібло), Цитронний Магарача 2020 (83,18 балів, срібло), Шардоне 2020 (82,36 балів, срібло) та Бастардо 2020 (80,9 балів, бронза).

“Для нас це важлива перемога, адже ми працювали над якістю нашого вина не один рік. Ця робота була абсолютна варта того — і не тільки через перемоги та нагороди. Ми щиро радіємо розвитку українського виноробства і щасливі бути частиною цього ком’юніті. Віримо, що настане той день, коли локальне вино будуть визнавати у всьому світі, а голове — в Україні. Вже зараз ми зробимо для цього все можливе. Також ми хочемо подякувати команді експертів Ukraine Wine&Spirits Awards за високі оцінки! Для нас це багато значить”, – коментує команда GRAEVO.

Terracotta 2016 — перше у лінійці GRAEVO оранжеве вино, яке зроблено з винограду сорту Цитронний Магарача. Це вино зроблено за традиційною кахетинською технологією. Дозрівало 5 років.

«Каберне Вінтаж 2019» — червоне витримане (9 місяців) у дубовій бочці вино, яке зроблено з винограду сорту Каберне. 

«Сапераві Сандотрен 2019» — червоне витримане (9 місяців) у дубовій бочці вино, яке зроблено з винограду сорту Сапераві.

GRAEVO — український виробник вина родом із Запоріжжя. Виноробня існує з 2014 року й за цей час пройшла шлях від невеликого експериментального цеху до бренду, який гідно презентує Україну на міжнародній арені.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В асортименті GRAEVO — до 20 вин, серед яких представлені Рислінг, Цитронний Магарача, Шардоне, Сапераві, Мерло, Каберне й інші. Виноград для вина збирається виключно на території України, а саме — на Херсонщині, в Причорноморській низовині.

Ukraine Wine&Spirits Awards — престижний міжнародний дегустаційний конкурс вин та алкоголю з усіх регіонів світу. Конкурс проходить за підтримки та участі Асоціації сомельє України та Міжнародної Асоціації сомельє відповідно до стандартів Міжнародної організації винограду і вина OIV Всі зразки конкурсу оцінюються за 100-бальною системою OIV.

Текст та фото надані компанією GRAEVO.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi